Sor

Aşağıdakilerden hangisi Elçiler Yılı olarak bilinmektedir?

buuuyh545 14.05.2023 / 03:44
Soru
Aşağıdakilerden hangisi Elçiler Yılı olarak bilinmektedir?
Eklenen Cevaplar
  kencin8 21.05.2023 / 07:10 
#1
631 

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
Yılın ilk ayı
Powered by Commentics
Benzer Sorular
O, arzusuna göre konuşmaz. (Size okuduğu) Kur'an ancak kendisine bildirilen bir vahiydir. (Necm suresi, 3 ve 4.ayetler)Bu ayetlere göre aşağıdaki yargılardan hangisine ulaşılamaz?
Aşağıdakilerden hangisi Mescid-i Nebevi'de yer alan bölümlerden biridir?
Hz. Peygamber İslam'ı tebliğden vazgeçmesi karşılığında kendisine teklif edilen dünyalıkları kabul etmediği gibi kendisine yapılan tehditlere de boyun eğmemiştir.Bu durum Hz. Peygamber'in aşağıdaki yönlerinden hangisine örnek gösterilemez?
‘‘Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu rahatsızlandığında diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuz ve ateş içerisinde kalırlar.''Bu hadis Hz. Peygamber'in aşağıdaki eğitim yöntemlerinden hangisine örnek oluşturur?
Hani siz vadinin yakın tarafında; onlar uzak tarafında, kervansa sizin aşağınızdaydı. (Onlar sayıca sizden öylesine fazla idi ki) şayet buluşmak üzere sözleşmiş olsaydınız ayrılığa düşerdiniz (savaşa yanaşmazdınız). Fakat Allah, olacak bir işi (mü'minlerin zaferini) gerçekleştirmek için böyle yaptı ki, ölen açık bir delille ölsün, yaşayan da açık bir delilleyaşasın.... (Enfal suresi, 42. ayet)Bu ayette bahsedilen savaş aşağıdakilerden hangisidir?

Son Eklenen Testler