Sor

Ünlü kişilerin çeşitli yönlerini tanıtmak ve toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak

oijcox794 16.01.2023 / 20:55
Soru
Ünlü kişilerin çeşitli yönlerini tanıtmak ve toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişiler ve uzmanlarla ya-pılan görüşmeleri sorulucevaplı olarak aktaran yazılara - - - - denir.
Bu cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
Eklenen Cevaplar
  lurkno 17.01.2023 / 22:18 
#1
mülakat

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
Atatürk kaç yılında doğmuştur?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Sesi, topluluğun sesine dönüştürmek, insanları coşturmak, insanda tartışma atmosferi oluşturmak bu türün en önemli özellikleridir.Bu parçada sözü edilen tür aşağıdakilerden hangisidir?
Anadolu kilimlerinin anlatıldığı bir röportajın türü aşağıdakilerden hangisidir?
Arkadaşlar! Sizler doğrudan doğruya milletimizi oluşturan halk sınıflarının içinden ve onlar tarafından seçilmiş olarak geliyorsunuz. Bunun için memleketimizin, milletimizin hâlini, ihtiyacını, emellerini, üzüntülerini yakından biliyorsunuz. Sizin söyleyeceğiniz sözler, alınmasını isteyeceğiniz önlemler doğrudan halkın dilinden söylenmiş gibi kabul olunur. Bu, en büyük doğrudur.Bu metnin türü aşağıdakilerden hangisidir?
Söylev türünün ilk örnekleri - - - - ve - - - - Dönemleri'nde görülmüştür.Bu cümlede boş bırakılan yerlere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
Topluluk karşısında konuşma sa-natına - - - -, bu konuşmayı yapan kişiye de - - - - denir.Bu cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Son Eklenen Testler