Sor

Dünya edebiyatında deneme türünün ilk örneklerini veren - - - -olmuştur. Büyük bir kültür birik

lgtavb9 03.06.2023 / 14:21
Soru
Dünya edebiyatında deneme türünün ilk örneklerini veren - - - -
olmuştur. Büyük bir kültür birikimine sahip olan yazar, çeşitli konu-larda görüşlerini anlatmış, bunu yaparken kendisini, dolayısıyla insanı anlatmıştır.
Bu parçada boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
Eklenen Cevaplar
  ienigg 26.06.2023 / 18:47 
#1
Montaigne

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
2x2=?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdakilerden hangisi Türk edebiyatında ilk makale kabul edilir?
- - - - yazarı ele aldığı konuyu ispatlamak, en ince ayrıntısına kadar araştırmak ve incelemek zorundadır. İleri sürülen görüş ve düşüncelerin sağlam kaynaklara dayandırılma zorunluluğu vardır.Bu parçada boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
Dünya edebiyatında deneme türünün ilk örneklerini veren - - - -olmuştur. Büyük bir kültür birikimine sahip olan yazar, çeşitli konu-larda görüşlerini anlatmış, bunu yaparken kendisini, dolayısıyla insanı anlatmıştır.Bu parçada boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
Kendimizi kaptırmamaya çalıştığımız çocukça, yakışıksız bir alışkanlığımız vardır: Dertlerimizle dostlarımızı acındırmak ve kendimize Ah, vah! dedirtmek. Başımıza gelenleri büyütür, şişirir, karşımızdakini ağlatmak isteriz neredeyse. Başkalarını kendi dertleri karşısında soğukkanlı gördük mü överiz ama soğukkan-lılığı bizim dertlerimize karşı gösterdiler mi darılır ve kızarız.Bu parça aşağıdaki yazı türlerinin hangisinden alınmıştır?
Aşağıdakilerden hangisi eleştiri yazarında bulunması gereken özelliklerden biri değildir?

Son Eklenen Testler