Sor

Aletli dalış için ülkemizde oldukça farklı seçenekler var. Antalya'nın Kaş ve Kemer ilçeleri bi

iemwyj7 09.07.2023 / 08:02
Soru
Aletli dalış için ülkemizde oldukça farklı seçenekler var. Antalya'nın Kaş ve Kemer ilçeleri birçok dalış okuluyla aletli dalışın önemli merkezleri. Aletli dalış en fazla Ege ve Akdeniz'de yapılıyor. Bunun nedeni bu bölgelerin su altı doğasının muhteşem olmasının yanı sıra buralarda önemli tarihî batıkların bulunması. Antalya Limanı girişinde 30 metre derinlikte yatan Fransız Societe (Sosyete) savaş gemisi, Kemer Marinası açıklarındaki Paris Batığı, Kaş açıklarındaki Uluburun Batığı'nın bulunduğu yer bunlardan sadece bazıları. Aletli dalış yapanlar için önemli bir dalış sebebi de deniz dibi mağaraları ile deniz canlılarının en güzel olduğu noktaları gözlemlemektir.
Bu metinde aletli dalış ile ilgili aşağıdakilerden hangisine değinilmemiştir?
Eklenen Cevaplar
  tbhric51 06.08.2023 / 16:09 
#1
Birçok su altı zenginliğinin bu sayede keşfedildiğine

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
Parantez içerisindeki sözcük kaç harflidir? (SORUBAK)
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde kısa çizgi (-) yanlış kullanılmıştır?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde yazım yanlışı yapılmıştır?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde fiil, nesnesine göre farklı çatıdadır?
I. Yolculuk sırasında trenin yemekli vagonunda sessizce oturdum.II. Sahip olduğumuz yeteneklere her zaman inanmalıyız.III. Gittiğimiz otelde ilgi çekici etkinlikler düzenlendi.IV. Biz her durumda dostlarımıza güvenmeliyiz.Yukarıdaki numaralanmış cümlelerin hangilerinde aynı öge vurgulanmıştır?
(I) Tepeden inerken dikenli çalılar, koşusunu yavaşlatmıştı. (II) Onu yakalamak isteyenlerin elinden kurtulmasına içgüdüsü yardımcı oluyordu. (III) Fahri, adamların bağrışlarını açık seçik duyunca telaşlandı. (IV) Aralarındaki mesafe her an, adım adım azalıyordu.Bu metinde numaralanmış cümlelerden hangisi yapıca farklıdır?