Sor

Öğretmenlerin, anne ve babaların çocuklara şiir okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yayımlan

pwxtny62 27.11.2023 / 17:23
Soru
Öğretmenlerin, anne ve babaların çocuklara şiir okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yayımlanmış bütün şiir kitaplarını sağlamaları güçtür. Bu ihtiyacı en kısa yoldan karşılayacak eserler ise özel olarak düzenlenmiş şiir antolojileridir. Antolojiler, birçok şiir örneğini bir arada sunduğu için çocukların farklı şiirlere tek kitap üzerinden ulaşmasına imkân sağlamaktadır. Böylece çocuklar beğendikleri bir şiirle ve şairle karşılaştıkları için şiire daha çabuk ısınırlar.
Bu metnin konusu aşağıdakilerden hangisidir?
Eklenen Cevaplar
  mgtnzr8 15.12.2023 / 11:34 
#1
Çocuklara şiir okuma alışkanlığı kazandırmada antolojilerin önemi

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
1+2+3=? işleminin sonucu kaçtır?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde kısa çizgi (-) yanlış kullanılmıştır?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde yazım yanlışı yapılmıştır?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde fiil, nesnesine göre farklı çatıdadır?
I. Yolculuk sırasında trenin yemekli vagonunda sessizce oturdum.II. Sahip olduğumuz yeteneklere her zaman inanmalıyız.III. Gittiğimiz otelde ilgi çekici etkinlikler düzenlendi.IV. Biz her durumda dostlarımıza güvenmeliyiz.Yukarıdaki numaralanmış cümlelerin hangilerinde aynı öge vurgulanmıştır?
(I) Tepeden inerken dikenli çalılar, koşusunu yavaşlatmıştı. (II) Onu yakalamak isteyenlerin elinden kurtulmasına içgüdüsü yardımcı oluyordu. (III) Fahri, adamların bağrışlarını açık seçik duyunca telaşlandı. (IV) Aralarındaki mesafe her an, adım adım azalıyordu.Bu metinde numaralanmış cümlelerden hangisi yapıca farklıdır?