Sor

... Rabb'imiz! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi ateş azabından koru.

xtlgcc974 04.02.2024 / 06:37
Soru
... Rabb'imiz! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi ateş azabından koru. (Bakara suresi, 201. Ayet)
... Ey Rabb'imiz! Unutur ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma! ... Ey Rabb'imiz! Bize gücümüzün yetmediği yükler yükleme. Bizi affet, bizi bağışla, bize acı...
(Bakara suresi, 286. ayet)
Bu ayetlerden aşağıdakilerden hangisi çıkarılamaz?
Eklenen Cevaplar
  uphoah 10.02.2024 / 06:12 
#1
Kul hakkını Allah’ın  affetmeyeceği

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
Atatürk kaç yılında doğmuştur?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdakilerden hangisi misyonerlerin kullandıkları yöntemlerden biri değildir?
Sizin dininiz size, benim dinim banadır. (Kâfirûn suresi, 6. Ayet) Allah'tan başkasına tapanlara (ve putlarına) sövmeyin; sonra onlar da bilmeyerek Allah'a söverler. (En'am suresi, 108. ayet)Verilen ayetlere göre aşağıdakilerden hangisi söylenemez?
Ey İman edenler! Sadaka verdiğiniz kimselere başa kakmak, incitmek suretiyle o sadakalarınızı boşa çıkarmayın. Allah'a ve ahiret gününe inanmadığı halde sırf insanlara gösteriş yapmak için malını harcayan kimsenin durumuna düşmeyin... (Bakara suresi, 264. ayet)Verilen ayetten aşağıdakilerden hangisi çıkarılamaz?
Aşağıdakilerden hangisi ilahi dinler tarafından hoşgörülen bir davranıştır?
Temizlik bütün dinlerin ortak ahlaki ilkelerinden biridir. Kötü duygu, düşünce ve davranışlar manevi kirliliği ifade etmektedir.Aşağıdakilerden hangisi manevi temizlik ile ilgili değildir?

Son Eklenen Testler