Özel Ders İlanı Verirken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Özel Ders İlanı Verirken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Özel Ders İlanı Verirken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Sizlerinden bildiği gibi kısa bir süre önce Sorubak.com Özel Ders bölümümüzü aktif ettik.

Artık sorubak.com/ozelders sayfasından özel ders vermek isteyen öğretmen arkadaşlarımız ilanlarını girerek özel ders arayan öğrenci arkadaşlarımıza daha çabuk ulaşabileceklerdir.

Özel ders sistemimizi hizmete sunduğumuz tarihten sonra pek çok geliştirme yaptık. Özellikle sizlerinde ana sayfamızda ve pek çok içerik sayfamızda gördüğünüz gibi Özel Ders Manşet bölümümüzü kodladık. Artık ilgi çeken özel ders ilanlarını bu bölümden yayınlıyoruz.

Pek çok öğretmen arkadaşımız özel ders ilanlarını bırakmaya başladı. Bizler onlara ve yeni ilan verecek arkadaşlarımıza bir iki noktada yardımcı olmak istedik :

1) İlan başlığınızı etkili kullanın : İlan başlığınız sizlerin daha fazla dikkat çekmenizi sağlar. Google botlarının sevdiği bir site olduğumuz için özel ders ilanı verirken özel ders almak isteyen bir öğrencinin googleda nasıl arama yapacağını düşünerek başlık yazınız. Mesela Çok kaliteli ve ucuz matematik dersi başlığı yerine Bursa Matematik Özel Ders yazarsanız bulunduğunuz ildeki matematik özel dersi arayanlara daha rahat ulaşabilirsiniz. Çünkü bu arama google aramalarında üst sıralarda çıkacaktır.

2) Üye Resminize Önem Verin : İlanların daha ilgi çekici ve inandırıcı olması için kendinize ait bir fotoğrafın üye resmi olarak seçilmesi sizleri daha güvenilir kılacaktır.

3) Birden Fazla İlan Verebilirsiniz : Pek çok özel ders sitesi her üyesine tek ilan hakkı verirken bir üyelerimize birden fazla ilan hakkı vermekteyiz. Bunun için alanlara göre farklı farklı özel ders ilanları vermekten çekinmeyin. SBSye ayrı ilan KPSSye ayrı ilan vermeniz menfaatinize olacaktır.

4) Referansların Önemi : Deneyimlerinizi paylaşmaktan ve referanslarını yazmaktan çekinmeyin. Bunların sizin kalitenizin göstergesi olduğunu unutmayın.

5) İletişim Bilgilerinin Önemi : Özel ders arayanların size daha çabuk ulaşabilmesi için iletişim bilgilerinizin eksiksiz, doğru ve görünür olması daha sağlıklı olacaktır.

Bu önerilere dikkat ederseniz özel ders ilanlarınızla daha fazla öğrenciye ulaşabilirsiniz.

Özel Ders sistemimize üye olmak için TIKLAYINIZ

Üyeyseniz özel ders ilanı bırakmak için TIKLAYINIZ

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER