ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı Duyurusu

ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı Duyurusu

ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı Duyurusu

Başkanlığımız Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelikin sekizinci maddesi uyarınca, 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında ( KPSS ) KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (%70)ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun on (10) katı aday arasından, Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 12 (Oniki) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

Başvurular, ÖSYM in internet sayfasında aday işlemleri sisteminden (http://ais.osym.gov.tr) Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı linki uzerinden kullanıcı adı ve şifresi girilerek yapılacaktır. Başvuru formu, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurdurulduktan sonra istenen belgelerle birlikte 01.09.2016 -23.09.2016 tarihleri arasında Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Bilkent/Ankara adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 23.09.2016 saat 17.00 olup postadaki gecikmeler veya diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Giriş sınavı sözlü usulü ile 11/10/2016 tarihinde Ankarada yapılacaktır. Aynı gün bitmemesi halinde takip eden günlerde sözlü sınava devam edilecektir. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara sınavın yapılacağı yer ve zamanı; ÖSYMnin https://sonuc.osym.gov.tr/ İnternet adresinden ilan edilecektir. Sınava başvuru şartlarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

İlgililere saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Sınava Başvuru Şartları

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER