MEB, 250 e-Bilişim Topluluğu üyesi seçecek


Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde; idareci ve öğretmenlerden oluşan Bilişim Topluluğu interaktif sınıf marifetiyle kurulacaktır.

http://mebbit.meb.gov.tr üzerinden başvurularını yapan adaylar arasından, belirlenen ölçütlere göre yapılan seçimle 250 e-Bilişim Topluluğu üyesi seçilecektir. Bu üyeler ile birlikte her Çarşamba saat

18:00 - 21:30 saatleri arasında ülkemizin her yanından bilgisayar başında web meeting yapılacaktır.

Toplantının adresi http://konferans.meb.gov.tr/mebbit olarak düzenlenmiştir. Üye belirleme işleminden sonra kullanıcı adı ve şifreler üyelerin e-posta adreslerine gönderilecektir. E-Bilişim topluluğu tamamen gönüllük esasıyla oluşturulacak ve herhangi bir yaptırım içermeyecektir.

Söyleşi Konuları;

Her hafta toplantıda sırasıyla o haftanın konuğu canlı yayında söyleşi yapacaktır. Teknoloji köşesinde o haftanın teknoloji başlığı konuşulacak, donanım köşesinde o haftanın ürünü tartışılacak, proje

köşesinde o hafta Millî Eğitim için hangi projelerin üretilebileceği tartışma konusu olacaktır. Başvuru yapacak adaylardan web meeting uygulamasını evlerinden ve internet üzerinden gerçekleştirebilmeleri için, web cam ve mikrofon entegreli bir laptop yada masaüstü bilgisayar sahibi olmaları istenir. Ayrıca bağlantı sağlayacakları konumlarda en az 4 MBit internet altyapısına sahip olmaları gerekmektedir.

Üye başvurusu için son tarih:

30 Mart 2012

Seçilen adaylara geri bildirim son tarihi:

06 Nisan 2012

İlk Toplantı:

11 Nisan 2012

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER