e-okul lise takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

e-okul lise takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

e-okul Lise Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Olur?

Lise öğrencileri yani ortaöğretim öğrencileri her dönemin sonunda derslerdeki başarılarına göre takdir belgesi ya da teşekkür belgesi almaya hak kazanırlar.

sorubak.com e-okul uyumlu Lise Takdir Teşekkür Hesaplama sistemi için TIKLAYINIZ

Lise öğrencilerinin takdir belgesi ya da teşekkür belgesi alabilmeleri için MEB Mevzuatında öğrencilerin ödüllendirilmesi ile ilgili kısımda şu ibare yer almaktadır :
Teşekkür ve takdir belgesi ile ödüllendirme

MADDE 8 – (1) (Değişik: 07.09.2007/26636 RG) 0kul öğrenci ödül ve disiplin kurulu, derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren, tüm derslerden başarılı olan, dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70.00 den aşağı olmayan ve davranış puanı yüz olan öğrencilerden;

a) 70. 00-84 .99 arasındakileri Teşekkür belgesi,

b) 85.00 ve daha yukarı olanları Takdir belgesi
ile ödüllendirir.

(2) Bir ders yılının her iki döneminde de Takdir belgesi alan öğrencilere, okulun yıllık iftihar listesinde yer verilir.

Yani yukarıdaki şartları sağlayan lise öğrencileri takdir ya da teşekkür almaya hak kazanırlar. Elbette bunun yanı sıra karnenizde zaytıf not (o veya 1) olmaması gerekmektedir.

Bizler sorubak.com ailesi olarak siz değerli lise öğrencilerine lise takdir teşekkür hesaplamayı daha kullanışlı ve daha sağlıklı bir şekilde hazırladık.

Öncelikle e-okul veli bilgilendirme sistemine giriniz ve notlarınızın sene sonu ortalamasına bakınız.

Ardından BURAYA tıklayarak adınızı soyadınızı ve okul numaranızı yazınız ve devam ediniz (Hesaplamaya Başla butonu), ardından karşınıza gelen sayfadan lisede aldığınız dersleri yazınız ve karşılarına not ortalamanızı yazınız. Bu işlemde bitince Belge Hesapla butonuna tıklayınız ve arkanıza yaslanınız çünkü sorubak.com sizin için lise takdir teşekkür hesaplama işlemi yaparak takdir teşekkür belgenizi ekranınıza getirecek. İşte bu kadar

sorubak.com e-okul takdir teşekkür hesaplama sistemi %100 doğru sonuç vermektedir....

sorubak.com e-okul uyumlu Lise Takdir Teşekkür Hesaplama sistemi için TIKLAYINIZ

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER