Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS 2011/1 ile atananlardan istenilen belgeleri açıkladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KADROLARINA ÖSYM BAŞKANLIĞI TARAFINDAN KPSS-2011/1 YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN VE MÜRACAATI ALACAK OLAN BİRİMLERİN DİKKATİNE !!!

KPSS sonuçlarına göre 2011-1 Yerleştirme Kılavuzunda yer alarak Emniyet Genel Müdürlüğüne yerleştirilen Mütercim, Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Sosyal Çalışmacı, Çocuk Gelişimcisi, Psikolog ile Merkez Kadrolarına atanan Teknisyen Yardımcısı ve Aşçı unvanındaki adayların başvuru ve atanma işlemleri Ankarada bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığınca, Taşra kadrolarına atanan Teknisyen Yardımcısı ve Aşçı unvanındaki adayların başvuru ve atanma işlemleri ise, atandıkları İl Emniyet Müdürlükleri veya Polis Eğitim Birimlerince gerçekleştirilecektir.

Adaylar, aşağıda maddeler halinde belirtilen belgelerle birlikte atandığı birime 25.07.2011 – 19.08.2011 tarihleri arasında bizzat müracaat edecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru sırasında atandıkları kadroların niteliklerini taşıdıklarına dair belgeleri ibraz edeceklerdir. KPSS-2011/1 tercih kılavuzunda belirtilen nitelikleri taşımadıkları anlaşılan adayların yine aynı başvuru kılavuzu gereğince başvuruları kabul edilmeyecek, bu durum ilgili birim tarafından tutanakla tespit edilecektir. Aranan nitelikleri taşımayanlar, müracaat etmeyenler ile feragat dilekçesi verenlerin, boş kalan kadroları ek yerleştirme başvurusunda değerlendirilmek üzere ÖSYM başkanlığına bildirileceğinden ilgili birimlerce bu konuda Personel Dairesi Başkanlığına bilgi verilecektir.

Aşağıda maddeler halinde adaylardan istenilen belgeler egm.gov.tr adresinden temin edilebilir.

1- Müracaat anında ekte bulunan Form-1deki belgeler tamamlanacaktır.

2- Form-2 (Güv. Sor. Formu) belgesi: Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu bilgisayar ortamında veya daktilo ile doldurularak müracaat anında görevli memur tarafından onaylanacaktır.

3- Form-3 (Başvuru dilekçesi) belgesi: Mütercim, Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Sosyal Çalışmacı, Çocuk Gelişimcisi, Psikolog ile Merkez Kadrolarına atanan Teknisyen Yardımcısı ve Aşçı Unvanındaki adaylar tarafından doldurulacaktır.

4- Form-4 (Sağ. Kur. Rap.) belgesi: Boş olarak dökülecek, müracaat anında istenilen diğer belgeler ile birlikte müracaat edilen birime götürülecektir. (Sağlık Kurulu Raporu başvuru yapıldıktan sonra. şahısların beyan ettiği adresteki İl Emniyet Müdürlüklerince ilgili hastanelere sevki yapıldıktan sonra doldurulucaktır.)

Duyurulur /07/2011

ÖRNEK DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER