8.sınıf Matematik Yazılı Soruları

Matematik dersi 1.sınıftan beri pek çok öğrencinin korkulu rüyası olmuştur. Lisede ve üniversitede her bölümde de kendine 1-2 derste olsa mutlaka yer bulan matematik dersinde 8.sınıfta her dönem 3 (üç) adet yazılı yapılmaktadır. Liseye son adım olan 8.sınıfta en önemli derslerin başında Matematik dersi gelmektedir.

Bilindiğimiz gibi liseye geçişlerde artık okul puanı ortalamaları da önemlidir. Bunun için 8.sınıf öğrencilerinin 8.sınıf Matematik yazılı sorularına önem vermeleri gerekmektedir. Matematik dersinde geometri alanıda aynı bir alan kaplar.

Sorubak.com ailesi olarak her sene hatta her dönem her 8.sınıf Matematik yazılısı için en güncel yazılı sorularını siz değerli 8.sınıf öğrencilerimize sunmaktayız. Çünkü matematik konuları her sene güncellenebilmektedir.

8.sınıf Matematik yazılı soruları sayfamızdan en güncel yazılı sorularına hem bilgisayarınızdan hemde telefonunuzdan (mobil olarak) ulaşabilirsiniz.

En yeni müfredatlara uygun 8.sınıf Matematik yazılılarına hazırlanmanız için dönemlere göre ayrılmış olan 8.sınıf Matematik yazılılarını incelemenizi isteriz.

Ayrıca bilindiği üzere TEOG sistemine göre Matematik dersinde 2.yazılılar artık TEOG sınavından aldığınız notla değerlendiriliyor. Elbette bu sistem ileride değişebilir, bunun için biz sizlere hem 8.sınıf Matematik 2.yazılı sorularını sunacağız hemde Teog deneme sınavlarını sunacağız. Diğer derslerde bilmediğiniz sorularını boş bırakabilecekkten matematik teog sınavlarında şıklardan giderek doğru cevaba ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantılardan 8.sınıf Matematik yazılı sorularına ve 8.sınıf Matematik Teog deneme sınavlarına ulaşabilirsiniz.

8.sınıf Matematik Yazılı Soruları :

8.sınıf Matematik 1.Dönem 1.Yazılı Soruları

8.sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Soruları

8.sınıf Matematik 1.Dönem 3.Yazılı Soruları

8.sınıf Matematik 2.Dönem 1.Yazılı Soruları

8.sınıf Matematik 2.Dönem 2.Yazılı Soruları

8.sınıf Matematik 2.Dönem 3.Yazılı Soruları

Ayrıca 8.sınıf TEOG Denemeleri sayfamıza da göz atabilirsiniz.

TEOG Puanını gerçek Teog puanına birebir aynı hesaplayan TEOG Puanı Hesaplama robotumuzu da unutmayalım 🙂

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.