8.sınıf İngilizce Yazılı Soruları

Öğrencilerimizin zorlandıkları derslerin başında gelmektedir İngilizce dersi. İngilizce öğrenimi için temel eğitimin iyi olması gerekmektedir. Öğrenciler İngilizce eğitimine ne kadar erken başlarlarsa bu dili o kadar rahat öğrenirler. 8.sınıf İngilizce dersinde her dönem 3 (üç) adet yazılı yapılmaktadır. Liseye son adım olan 8.sınıfta en önemli derslerin başında İngilizce dersi gelmektedir.

Bilindiği üzere liseye geçişlerde artık okul puanı ortalamaları da önemlidir. Bunun için 8.sınıf öğrencilerinin 8.sınıf İngilizce yazılı sorularına önem vermeleri gerekmektedir. Lisede artık aha da zorlaşan İngilizce dersi için çok ama çok çalışılmalıdır. Hatta artık liselerde Yabancı Dil bölümü bile yer almaktadır.

Sorubak.com ailesi olarak her sene hatta her dönem her 8.sınıf İngilizce yazılısı için en güncel yazılı sorularını siz değerli 8.sınıf öğrencilerimize sunmaktayız.

8.sınıf İngilizce yazılı soruları sayfamızdan en güncel yazılı sorularına hem bilgisayarınızdan hemde telefonunuzdan (mobil olarak) ulaşabilirsiniz.

En yeni müfredatlara uygun 8.sınıf İngilizce yazılılarına hazırlanmanız için dönemlere göre ayrılmış olan 8.sınıf İngilizce yazılılarını incelemenizi isteriz.

Ayrıca bilindiği üzere TEOG sistemine göre İngilizce dersinde 2.yazılılar artık TEOG sınavından aldığınız notla değerlendiriliyor. Elbette bu sistem ileride değişebilir, bunun için biz sizlere hem 8.sınıf İngilizce 2.yazılı sorularını sunacağız hemde Teog deneme sınavlarını sunacağız.

Aşağıdaki bağlantılardan 8.sınıf İngilizce yazılı sorularına ve 8.sınıf İngilizce Teog deneme sınavlarına ulaşabilirsiniz.

8.sınıf İngilizce Yazılı Soruları :

8.sınıf İngilizce 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
8.sınıf İngilizce 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
8.sınıf İngilizce 1.Dönem 3.Yazılı Soruları
8.sınıf İngilizce 2.Dönem 1.Yazılı Soruları
8.sınıf İngilizce 2.Dönem 2.Yazılı Soruları
8.sınıf İngilizce 2.Dönem 3.Yazılı Soruları

Ayrıca 8.sınıf TEOG Denemeleri sayfamıza da göz atabilirsiniz.

TEOG Puanını gerçek Teog puanına birebir aynı hesaplayan TEOG Puanı  Hesaplama robotumuzu da unutmayalım 🙂

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.