7.Sınıf Sosyal Bilgiler Yazılı Soruları

7.sınıf Sosyal Bilgiler dersinde her dönem 3 (üç) adet yazılı yapılmaktadır. Liseye son adım olan 8.sınıfın temellerinin atıldığı en önemli sınıf olan 7.sınıfta en önemli derslerin başında Sosyal Bilgiler dersi gelmektedir.

Bilindiği üzere liseye geçişlerde artık okul puanı ortalamaları da önemlidir. Bunun için 7.sınıf öğrencilerinin 7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılı sorularına önem vermeleri gerekmektedir. Çünkü artık 7.sınıf yıl sonu başarı puanı da TEOG puanı hesaplanırken kullanılmaktadır.

Sorubak.com ailesi olarak her sene hatta her dönem her 7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılısı için en güncel yazılı sorularını siz değerli 7.sınıf öğrencilerimize sunmaktayız.

7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılı soruları sayfamızdan en güncel yazılı sorularına hem bilgisayarınızdan hemde telefonunuzdan (mobil olarak) ulaşabilirsiniz. 7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılı sorularımıza isterseniz bilgisayarınızdan/mobil cihazınızdan dilerseniz de çıktı alarak çalışabilirsiniz.

En yeni müfredatlara uygun 7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılılarına hazırlanmanız için dönemlere göre ayrılmış olan 7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılılarını incelemenizi isteriz.

Teog sınavına sadece 8.sınıf öğrencileri girse de bizler 7.sınıf öğrencilerimizi de TEOG denemeleri ile 8.sınıf teog sınavına hazırlamak için dokümanlarımızı sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantılardan 7.sınıf Sosyal Bilgiler yazılı sorularına ve 7.sınıf Sosyal Bilgiler Teog deneme sınavlarına ulaşabilirsiniz.

7.sınıf Sosyal Bilgiler Yazılı Soruları :

7.sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
7.sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
7.sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 3.Yazılı Soruları

7.sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem 1.Yazılı Soruları
7.sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem 2.Yazılı Soruları
7.sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem 3.Yazılı Soruları

Ayrıca 7.sınıf TEOG Denemeleri sayfamıza da göz atabilirsiniz.

TEOG Puanını gerçek Teog puanına birebir aynı hesaplayan TEOG Puanı Hesaplama robotumuzu da unutmayalım 🙂

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.