AÖF Dikey Geçiş kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?

AÖF Dikey Geçiş kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesinin Önlisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında mezuniyet alanlarına göre, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5. yarıyılına doğrudan veya 5. yarıyılına fark dersler alarak kayıt yaptırabilecek adayların kayıtları İnternet Başvuru ve AÖF Bürolarından Kayıt olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecektir.

İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve www.anadolu.edu.tr adresinin Açıköğretim bölümünde yer alan Duyurular ile Akademik Takvim kısımlarında duyurulmaktadır.

2012-2013 Öğretim Yılı İnternet Başvuru Ve Kayıt Tarihleri

İnternet Başvuru İşlemleri: 1 Ekim 2012 tarihinde başlayıp, 19 Ekim 2012 tarihi saat 17.00de sona erecektir.

AÖF Bürolarından Kayıt İşlemleri: 1 Ekim 2012 tarihinde başlayıp, 16 Ekim 2012 tarihi mesai saati bitiminde sonra erecektir. 17, 18, 19 Ekim 2012 tarihlerinde mazeret kayıtları yapılacaktır.

İnternet Başvuru Adresi: http://kayit.anadolu.edu.tr

Adaylar, http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinin ana sayfasındaki Dikey Geçiş linkine tıklayarak başvurularını gerçekleştireceklerdir.

İnternetten başvuru ve kayıt işlemlerine başlamadan önce İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu mutlaka okuyunuz.

İnternetten başvurunuzu tamamlayıp iki sayfalık yazıcı dökümünü aldıktan sonra verdiğiniz tüm bilgileri dikkatlice kontrol ediniz.

İnternet başvuru sitesinden başvuru yapmak, yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekli ödemeleri yapmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzunda açıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖF bürosuna teslim etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde kaydınız yapılmamış olur.

İnternet başvuru ve kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2012-2013 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Dönemlik-Kredili Sistem Çoklu Kayıt İnternet Başvuru Kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER