4-5 Ocak Açık Öğretim Lisesi 1.Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı.

4-5 Ocak açık öğretim lisesi sınav sonuçları, 4-5 ocak açık lise sınav sonuçları, 2013-2014 açık öğretim lisesi 1.dönem sonuçları

Açık öğretim lisesi 1.dönem sonu sınavı 4-5 Ocak 2014 tarihinde yapıldı.

Açık Öğretim Lisesi 1.dönem sınav sonuçları AÖL Öğrenci Girişinde açıklanmaktadır.

Peki 4-5 Ocak 2014 Açıköğretim Lisesi 1.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL iş günü takvimine göre 4-5 Ocak 2014 AÖL 1.dönem sınav sonuçları
13 Şubat 2014 tarihinde açıklanacak.

Açıköğretim Lisesi Öğrenci Girişi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

AÖL-Açık Öğretim Lisesi Öğrenci Girişi İçin Tıklayınız (Sınav Sonucu) Değerli Öğrencilerimiz, Sınav Sonuçlarınızı Öğrenmeden Önce Aşağıdaki Açıklamaları Dikkatlice Okuyunuz!

1. Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Girişlerinden sisteme girerek Öğrenci Genel Bilgiler menusu altındaki Sınav Sonuçları veya Dönem Dersleri seçeneklerinden (2013/1.dönem) öğrenebilirsiniz.

2. Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları sonuçlar açıklanmasından sonra 2 ay içerisinde hazırlanarak koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.

3. Mezun olduğuna dair belgeye ihtiyaç duyanlar işlemlerini yaptırdıkları irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) başvurabilirler. (Çok zorunlu olmadıkça, çıkma belgesi istemeyiniz bunun yerine mezuniyet yazısı alabilirsiniz.)

4. Durumu Mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimiz gerekli incelemeler yapıldıktan sonra mezun konumuna gelecek olup, sistemde öğrencilik durumu Mezun görünenler çıkma belgesi veya mezuniyet yazısı alabilirler.

5. Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz 10 TL itiraz harcını bankalara (Ziraat Bankası-Halk Bankası- Vakıfbank) yatırdıktan sonra 10 gün içerisinde (sınav sonucu açıklandıktan sonra) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Teknikokullar / Ankara adresine dilekçe ile (posta – kargo vb) başvurabilirler.

6. Mezun olamayan öğrencilerimiz 28 Şubat 2014 tarihi mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. (kayıt yenileme klavuzunu okuyunuz.)

7. 2012 ve sonraki yıllarda ilköğretimi veya ortaokulu tamamlayarak Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıranlar (tasdikname ile kayıt olsalar bile) mutlaka kayıt yenilemek zorundadırlar.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER