2012-2013 Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Ödeme Tutarları

2012-2013 Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Ödeme Tutarları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine 2012-2013 öğretim yılı (güz dönemi) ÖSYS, Yatay Geçiş, AYÖS, Ek Yerleştirme, Dikey Geçiş, İkinci Üniversite, Lisans Tamamlama, Af Kapsamında yeni kayıt yaptıracak öğrencilerden tahsil edilecek öğrenim bedelleri aşağıda açıklanmıştır.

I. ÖĞRENCİ KATKI PAYI
2012-2013 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yukarıda sıralanan kayıt türlerinden yeni kayıt yaptıracak öğrenciler Bakanlar Kurulunun 29 Ağustos 2012 tarih ve 28396 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Kararına göre Öğrenci Katkı Payı ödemeyeceklerdir.

II. ÖĞRETİM GİDERİ
2012-2013 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yukarıda sıralanan kayıt türlerinden yeni kayıt yaptıracak öğrenciler yukarıda adı geçen Bakanlar Kurulu Kararının 3. maddesi gereğince Anadolu Üniversitesince belirlenen Öğretim Giderini ödeyeceklerdir.

III. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATOSU KARARI GEREĞİNCE ÖĞRETİM GİDERİ ALINMAYACAK ÖĞRENCİLER
1) Yukarıda adı geçen Bakanlar Kurulu Kararında sayılan Kanunlar kapsamına giren ve belgesini AÖF bürolarına veren Şehitlerin Eş ve Çocukları, Maluller, Şeref Aylığı Alan ve Bunların Eş ve Çocuklarından Anadolu Üniversitesi Senatosu kararı gereğince Öğretim Gideri alınmayacaktır.

2) Anadolu Üniversitesi Senatosu kararı gereğince özürlülük oranı % 40 ve daha fazla olan öğrencilerden Sağlık Kurulu Raporunu AÖF bürolarına verenler Öğretim Giderini ödemeyeceklerdir.

NOT:

1) Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin ödeme bilgileri tablo halinde ekte verilmektedir.
2) Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde kayıt yeniletecek öğrencilerin ödeme bilgileri ayrıca açıklanacaktır.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER