2011-YDUS başvuru tarihleri

2011-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS): Başvurular

Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde, üniversitelerin tıp fakültelerinde ve Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) daha ileri seviyede Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi görmek isteyen adaylar için 2011–Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS), 16 Temmuz 2011 tarihinde Ankarada yapılacaktır.

2011-YDUS; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Patoloji ana bilim dallarında yapılacaktır.

2011-YDUSa başvuru süresi 13-22 Haziran 2011 tarihleri arasındadır. Bu sınava başvurma, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2011-YDUS Kılavuzu da yer alacaktır. Kılavuz dağıtımı yapılmayacaktır.

Adaylar, Kılavuz ile başvuru merkezleri bilgilerine, sınava başvuru süresi içerisinde ÖSYMnin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. 2011-YDUS ile ilgili ayrıntılı bilgi sınav kılavuzunda verilmektedir. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2011-YDUS adaylarına duyurulur.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER