2015 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2015 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)
sorubak.com

Sorubak.Com
sponsorlu bağlantılar
 

 

Yorum
 
serenay - 22.05.2015 - 21:51 -
ben 4 teşekkür aldım amaaaaaaaaaaaa
açelya - 22.05.2015 - 09:58 -
2015 ten selamlar yhaaa taqdir alıyorum yaa bennn
sude - 21.05.2015 - 11:42 -
Her zamanki gibi taktirrrrrrrrrrr
sema - 03.05.2015 - 11:11 -
Ben daha girmedim nasıl çalışılır anlamadım
lol - 21.04.2015 - 20:00 -
çok zordu 19 yanlışım çıktı
Bünyamin - 17.04.2015 - 15:20 -
37 Yanlısla Zonguldakta hangi okula gidebilirim :(
mustafa - 16.04.2015 - 17:12 -
arkadaşlar 1. teogdan 30 yalnış yaptım nerelere girebilirim ?
isimsizzz - 15.04.2015 - 11:13 -
ben teogtan 20 yanlış yaptım hangi liseye giderim sence ?
Ceren - 12.04.2015 - 13:14 -
Ya Arkadaslar 1.Teogtan 39 Yanlışım Vardı 2.Sinden KAç Çıkarırsam 373 tutar puanım Ya :( Sağlık Mesleği İStiyorum
bern - 12.04.2015 - 12:51 -
Alacagim
nurcan and beyhan and yeter - 12.04.2015 - 11:42 -
bebekler canlar bilsek kendimize yardımcı olururuz
emre - 11.04.2015 - 18:00 -
6 takdirim var almadım
Asya - 07.04.2015 - 20:48 -
Ya benim 1. teogta 28 yanlışım var 2.den 15 falan yaparsam sağlığı istiyorum ama bu site puanlar çok düşük hesaplıyor gibi geldi ama bilmiyorum.
bulak - 01.04.2015 - 17:21 -
1 teogta 90 yanışım var 90 yanlışım var fen lisesine gideblirmiyim
cevahir - 28.03.2015 - 21:31 -
arkadaşlar bende iyi yaptım inşallah hepimiz güzel liseler kazanırız
pala - 18.03.2015 - 19:43 -
olum bnm 30 den aşşağı gelmemesi lazım ailem öldürür yoksa
abisi - 16.03.2015 - 17:40 -
mütiş bişey
ahmet yiğit - 14.03.2015 - 17:07 -
ya bu site doğru hesaplıyo mu puanları

minik - 10.03.2015 - 20:38 -
puanlarım güzel
rukiye - 09.03.2015 - 18:00 -
ARKADAŞLAR BEN 1.TEOG TA TOPLAM 40 YANLIŞIM VAR 2. TEOG TA TOPLAM 18 YANLIŞ YAPARSAM TERCİH PUANIM 271 OLUYORMUS BİR YANLISLIK MI VAR ? YOKSA DOGRU MU LÜTFEN YARDIMCI OLUN
irem - 09.03.2015 - 17:34 -
Ben 5takdir 1teşekkür aldım ama elimde başarı belgesi falan yok nasıl oluyor o iş anlamadım.
irem - 09.03.2015 - 17:31 -
Ama ben 5 takdir 1teşekkür aldım ama elimde başarı belgesi falan yok nasıl oluyo o iş
burak - 09.03.2015 - 09:44 -
ben askeri liseyi kazandım hava harp okulu
ismail erim - 06.03.2015 - 16:06 -
oleyyyyyyy
çok mutluyum - 04.03.2015 - 18:16 -
teogta tam 49 yanlış yaptım fakat diğer 2.teogta full çekersem atatürk fen lisesine bile girebiliyomuşum bu konuda bilgisi olan var mı çok heyeceanlandım hayalim oraya gitmekk ve giriyorum
şule - 28.02.2015 - 20:12 -
arkadaşllar sosyal bilimler lisesi iyimi
tuğçe yılmaz - 26.02.2015 - 10:44 -
367 aldımm
berivan - 25.02.2015 - 17:04 -
Arakdaâlar alaah yartdimciniz olsun amin
berivan - 25.02.2015 - 17:01 -
Ben 4 kez takdir 5 kez teşekkür aldım ve lise taban puanım 393 puanla tercih yaptığım lise sağlık gebzede okuyorum başarılı olamayanlara kolay gelsin ha bu arada izem arkadasımız cök gereksiz çunku 95 net yapmış iyimi diye soruyor e napalım beyin yoki
ecem - 25.02.2015 - 14:39 -
sen kafa yapmıyorsan sorun yok
RENGİN - 25.02.2015 - 14:32 -
ne yapam
ecem - 25.02.2015 - 14:23 -
başarı belgesi için her sene belge alman gerekir
RENGİN - 25.02.2015 - 14:20 -
teog nasıl geçti kankiler
ece - 25.02.2015 - 13:52 -
ya teog çok zor ya keşke biraz daha yüksek ala bilsem :21
RENGİN - 25.02.2015 - 11:57 -
kankiler ben teogda 98 net yaptım nasılım
izem - 20.02.2015 - 12:26 -
merhaba ben izem teogta 95 net yaptım iyi mi
ecem - 20.02.2015 - 12:15 -
270 le fen lisesine gidemesin
ecem - 20.02.2015 - 11:56 -
üzülme canım önümüzdeki teogu iyi yaparsın
izem - 20.02.2015 - 10:01 -
ne güzel bir siteymiş
izem - 20.02.2015 - 09:57 -
ben 95 net yaptım
Gül Fidan - 16.02.2015 - 14:38 -
La olum herkes savurur, siz sallıyonuz ne başarısı ne takdiri fen lisesi öğrencisi zaten burda yorum yapmaya gerek duymaz, en iyisi siz kafa yormayın bunlara
gülsüm - 15.02.2015 - 19:38 -
teog puanım 460 inşallah 2.dende yüksek alırım bu
dönem taktiri kıl payı kaçırdım.
seyda - 12.02.2015 - 17:41 -
çok iii yaaaaa inşallah 2. teogda daha iii olur
selin - 10.02.2015 - 17:54 -
oleyy bee fen lisesine gidicemm
RABİA - 06.02.2015 - 21:09 -
tek gerizakalı benmiyim lan herkes full falan diyo arkadaslar siz ne yiyonuz ne içiyonuz ?
mira - 29.01.2015 - 12:15 -
ne yapicam ben
lara - 24.01.2015 - 15:17 -
çok başarlıymm
enes - 23.01.2015 - 10:36 -
nasıl bişey ya
mehmet yusuf Ö...N - 22.01.2015 - 19:51 -
nakadar acayıpsınız be
mehmet yusuf Ö...N - 22.01.2015 - 19:48 -
teog ta 20 yanlış babam dedi kaç doğru?
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
ÖSYM: 2015 LYS başvurularınızı 23:59'a kadar bitirin. Hit
560
 
2015 LYS başvuru süreleri uzatılmayacak. Hit
401
 
2014 Yükseköğretim Öğrenci Kontenjanları Kitabı Hit
627
 
2015 LYS başvuruları ne zaman yapılacak? Hit
886
 
ÖSYM; YGS'de hatalı başka soru yok. Hit
1.195
 
2015 YGS'de bir soru iptal edildi. Hit
5.133
 
2015 YGS'de en düşük ortalama hangi dersten? Hit
5.450
 
2015 YGS sorularının tamamı Hit
6.267
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
ÖSS Coğrafya iç kuvvetler konusu çıkmış soru ve cevapları Hit
10.675
 
ÖSS moment ve gölge çıkmış soru ve çözümleri Hit
5.622
 
Harita Bilgisi Konu Tarama Testi Hit
5.595
 
2008 ÖSS matematik soruları ve çözümleri Hit
6.518
 
ÖSS Üçgende açı ve kenar çıkmış soru ve cevapları Hit
19.768
 
2010 YGS matematik soruları ve çözümleri Hit
11.387
 
22 Şubat ÖZDEBİR YGS-3 cevap anahtarı Hit
8.407
 
29 Aralık 2013 ÖZDEBİR YGS-1 cevap anahtarı ve çözümler Hit
8.354
 
Tümünü Göster
 
Hesaplama Sayfası Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.