2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)
sorubak.com

Sorubak.Com
SPONSORLU BAĞLANTILAR
 

2014-2015 10.sınıf genel muhasebe 1 dersi yıllık planı2014-2015 10.sınıf genel muhasebe 1 dersi yıllık planı
Tamer.
3.sınıf matematik ünite  ve kazanım işleniş süreleri3.sınıf matematik ünite ve kazanım işleniş süreleri
Feraye AÇIKGÖZ
3.sınıf üç basamaklı doğal sayılar çalışma sayfası3.sınıf üç basamaklı doğal sayılar çalışma sayfası
Feraye AÇIKGÖZ
9.10.11.12.sınıf rehberlik programları9.10.11.12.sınıf rehberlik programları
Rahine ÖZÜİLERİGİDEN
Sosyoloji dersi yıllık planı 2014-2015 (Yeni)Sosyoloji dersi yıllık planı 2014-2015 (Yeni)
Esin KÖKMEN GÖZÜKÜÇÜK
Bilgi kuramı dersi yıllık planı 2014-2015Bilgi kuramı dersi yıllık planı 2014-2015
Esin KÖKMEN GÖZÜKÜÇÜK

 


Yorum
 
cansu - 14.09.2014 - 00:54 -
arkadaşlar sağlık meslek lisesi için teog dan en düşük kaç puan gerekiyor söyler misiniz lütfen
robery - 10.09.2014 - 00:43 -
helin senden zeki olAN 1000 TANE ÖĞRENCİ VAR kimmiş zeki :D
yağmur - 04.09.2014 - 19:54 -
yopi takdir çok sevindin takdir alamayanlar için alanlar için
cemile - 03.09.2014 - 18:23 -
:P korkuyom 8.sınıftan :P
fgdr - 03.09.2014 - 12:28 -
çok zoorrrrrrrr
ben - 29.08.2014 - 14:45 -
ne yapmış bu puanlar ya tavan resmen şu fen lisesinin puanları
muhammet gök - 27.08.2014 - 10:44 -
benim puanım 344.843 kars sarıkamışta hangi liselere gidebilirim ne olur bilen söylesin
beyza - 26.08.2014 - 16:10 -
hahahaaahhh ben 500 puan aldım alamayanar catlasın
bayan bilmiş - 20.08.2014 - 21:45 -
Bursluluk ne zaman açıklaniyor
zumrüt - 19.08.2014 - 19:58 -
herkese başarılar
zümrüt - 19.08.2014 - 13:31 -
Teog'a katılan tüm öğrencilere en içten dileklerle başarılar dilerim
Merve - 18.08.2014 - 21:50 -
Acaba bu doğrumu
esra - 08.08.2014 - 15:18 -
hayırlısı
şanslı - 06.08.2014 - 19:02 -
oleyy fen lisesine gidiyorum
ilayda - 04.08.2014 - 14:57 -
saglık meslek lisesine gidebiliyoru
garfield - 25.07.2014 - 18:13 -
arkadaşlar benim puanım 400.2460 acaba kazanır mıyım
bir dost - 24.07.2014 - 15:18 -
sevgili 9.sınıf adayları arkadaşlarım umarım teogdan yüksek notlar almışsınızdır zira size yapılan teog sınavına gore puanlar çok düşük. ben bu yıl 9 u bitirdim. bizim notlarımız sorulan kazık sorulardan dolayı 390-400 arasıydı puanlar düşmüştü ama yine yeteri kadr degildi. umarım bu fırsatı çok ii değerlendirirsiniz.
şanslı - 22.07.2014 - 17:44 -
Size tekrar soruyorum. Lütfen cevaplayın. 7.sınıfa gidiyorum puanım 411.6370 ve genel Sıram 6379, il Sıram 195 sizce kazanır mıyım? Lütfen cevap yazar mısıniz. Gerçekten çok merak ediyorum....
Memik Can - 21.07.2014 - 13:06 -
BöyLe Bişe Olmaz
muhammed - 18.07.2014 - 17:19 -
fen ve sağlık meslek liselerine girebiliyorum
Anonim - 17.07.2014 - 11:09 -
sınav sonucunu burdan öğrenin ben burdan öğrendim:http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Oks/ 2014_TEOG_65wsxqw/Teog_Frm_2014.asp
iskender - 16.07.2014 - 01:38 -
lise tercihleri nezaman baslicak
yağmur - 15.07.2014 - 13:22 -
okul puan veriyormu
elif - 11.07.2014 - 15:29 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
elif - 11.07.2014 - 15:06 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
ömer - 11.07.2014 - 14:50 -
oleyy anadolu sağlığa gidiyorum..
ömer - 11.07.2014 - 14:47 -

Merkezi sınav sonuçları renkli alanlarda gösterilmiştir.
DİKKAT :Mahkeme kararları doğrultusunda I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Matematik testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İtalyanca) testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Fen ve Teknoloji testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre ve I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İngilizce) testinde 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre hesaplanmıştır.


simge - 08.07.2014 - 10:01 -
off 338 puan nerelere gidebilirim ben bu puanla yaa koca istanbulda tasarım vb işey bulamadım bu puana
meral - 08.07.2014 - 09:41 -
hayırlısı arkadaşlar elbet bir gün kazanacagız hımmm e okula inanmayın bilgileri hepsi yanlış ben hiç memnun degilim =: :(
sibel - 08.07.2014 - 04:11 -
ya offf anadolu saglık meslek lisesii icin 1 puanımm eksikkk yaa
HELİİNN - 07.07.2014 - 22:07 -
494 ile galatsaraya giriyorummm en zekiniz kim şimdi
SÜMEYYE - 07.07.2014 - 22:01 -
SEVGİLİ ZEYNEP ABLA BENİM PUAN 388 ACABA SAĞLIK MESLEĞİ YAZMALI MIYIM.. CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
fethi - 07.07.2014 - 17:57 -
cok hosssss bi site,eyvv
irem - 07.07.2014 - 17:22 -
tam puanlar ne zaman açıklanacak
serhat - 07.07.2014 - 14:02 -
bende 493 puanla galatasaray lisesine gidiyom
OSMAN - 07.07.2014 - 11:25 -
NE MAL Bİ SINAV BU BÖYLE SORU İPTAL PUANI YANLIŞ HESAPLAR SINAV SİSİTEMİNİ HER YIL DEĞİŞTİRİRLER BUNE YA ... ÇALIŞIYOM AKLLIM BULANIYO .




simge - 07.07.2014 - 10:49 -
ya bunlar doğru mu
müreffeh - 07.07.2014 - 09:49 -
niye meslek
hayat bayt - 07.07.2014 - 08:09 -
ya bence bu yanlış
memet - 06.07.2014 - 14:22 -
iyi akşamlar arkadaşlar
enis - 05.07.2014 - 23:24 -
Bende teşekkür aldım hedefime ulaşa bilcekmiyim acaba
ramazann - 05.07.2014 - 21:50 -
arkadaslar bu liste yalnis hocalar diyor tercih puanlama sistemlerin tami yanlis meb daha birsey aciklamamisbkimse kanmasin bu sisteme
Sınavvvvvvv - 03.07.2014 - 13:51 -
Aydın fene gidiyom be şimdi en zekimiz kim bakalım
sema - 03.07.2014 - 03:01 -
arkadaşlar bu seneki lise puanlları cuma günü açıklancakk
beyza nur - 01.07.2014 - 13:34 -
2.dönem sınavından 700 üzerinden 626.111 bekliyorum .
beyza nur - 01.07.2014 - 13:30 -
öğrenci milletini çürüttünüz
kübra - 01.07.2014 - 12:57 -
okul puan ekliyomu arkadaşlar bilgisi olan yanıtlasın lütfen
teoggggg - 28.06.2014 - 14:39 -
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
emine - 28.06.2014 - 03:49 -
ben girdigim sınavda iyi aldım bilmiyorumtakdiri illahhhhhhhhhhhhhhh
Cihan - 27.06.2014 - 14:05 -
Hahaaaayt be bulunduğum ilçenin en iyi anadolusuna gidebiliomm
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2014 YGS LYS üniversite ek yerleştirme başvuruları başladı Hit
33
 
2014 üniversite ek yerleştirme başvuruları başlıyor Hit
144
 
2014 KYK yurt sonuçları Hit
329
 
2015 Mühendislik tamamlama sınav tarihi Hit
273
 
2015 YGS ve LYS sınav tarihleri Hit
713
 
2014-2015 KYK yurt başvuruları için tıklayınız Hit
455
 
2014 YGS-LYS Sonuçları Açıklandı Hit
520
 
2014 YGS-LYS Tercih ve Kontenjan Kılavuzu Hit
2.433
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
ÖSS Yamuk konusu çıkmış soru ve cevapları Hit
15.853
 
2012 Üniversite-ÖSYS-YGS-LYS taban ve tavan puanları (Tablo 3A-3B-4) Hit
6.165
 
YGS marmara bölgesi konu tarama testleri Hit
3.348
 
2012 ÖZDEBİR liselere özel 10.sınıf YGS deneme soru ve cevapları Hit
12.782
 
2013 ygs başvuru kılavuzu Hit
3.015
 
2014 ÖSYS-YGS-LYS aday rehberi Hit
6.539
 
YGS Akdeniz Bölgesi konu tarama testi Hit
3.426
 
2013 LYS-1 geometri soru ve cevapları Hit
3.431
 
Tümünü Göster
 
Online Deneme / Blog / Sorubak Plan / YGS Taban Puanları/ Sorubak Oyun / Sorubak Rehberlik / Sorubak Şiir / Sorubak Video

 1.SINIF DOKÜMANLARI

2.SINIF DOKÜMANLARI 

3.SINIF DOKÜMANLARI

4.SINIF DOKÜMANLARI 

5.SINIF DOKÜMANLARI

6.SINIF DOKÜMANLARI 

7.SINIF DOKÜMANLARI 

8.SINIF DOKÜMANLARI 

 1.Sınıf Zümre Toplantıları
 2.Sınıf Zümre Toplantıları
 3.Sınıf Zümre Toplantıları
 4.Sınıf Zümre Toplantıları
 5.Sınıf Zümre Toplantıları

 6.Sınıf Zümre Toplantıları
 7.Sınıf Zümre Toplantıları

 8.Sınıf Zümre Toplantıları

1.Sınıf Veli Toplantıları
2.Sınıf Veli Toplantıları
3.Sınıf Veli Toplantıları
4.Sınıf Veli Toplantıları
5.Sınıf Veli Toplantıları

6.Sınıf Veli Toplantıları
7.Sınıf Veli Toplantıları

8.Sınıf Veli Toplantıları

1.Sınıf Performans Görevleri
2.Sınıf Performans Görevleri
3.Sınıf Performans Görevleri
4.Sınıf Performans Görevleri
5.Sınıf Performans Görevleri

6.Sınıf Performans Görevleri
7.Sınıf Performans Görevleri
8.Sınıf Performans Görevleri

1.Sınıf Ders Sunuları
2.Sınıf Ders Sunuları
3.Sınıf Ders Sunuları
4.Sınıf Ders Sunuları
5.Sınıf Ders Sunuları

6.Sınıf Ders Sunuları
7.Sınıf Ders Sunuları

8.Sınıf Ders Sunuları

1.Sınıf Çizgi Çalışmaları
 1.Sınıf Deneme Sınavları
 ELAT Ses Çalışmaları
 İNORM Ses Çalışmaları
 UKIYSD Ses Çalışmaları

 ÖBÜŞZÇ Ses Çalışmaları
 GCPH Ses Çalışmaları

 ĞVFJ Ses Çalışmaları

Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map


Sınava Hazırlık
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.