2015 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2015 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)
sorubak.com

Sorubak.Com
sponsorlu bağlantılar
 

 

Yorum
 
elif - 22.06.2015 - 14:42 -
benimde 7 tane teşekkür belgem var inşallah alamayanlarda alır amin...şu anda çok mutluyum teşekkür almakta çok büyük mutluluk bence
yet - 12.06.2015 - 13:28 -
Hüseyin, 5. Sınıftaysan nasıl altı belge alabiliyorsun? 4. Sınıftan itibaren bekgeler alınıyor. İsabetli at bari
snnr - 11.06.2015 - 18:29 -
Üstün başarı belgesi alıyorum. Çok mutluyum. Ortalamam 98,78. İyi tatiller.
snnr - 11.06.2015 - 18:28 -
Bende ustun basari aliyorum.Ortalama 98,78 cok mutluyummmmmm
şevval - 11.06.2015 - 16:55 -
Bendeeeeeeeeeeeeeee üstün basarii aliyorummm allah isteyenlere nasip etsin
Yaren - 11.06.2015 - 12:54 -
Ben 6. 7. 8. sınıflarda taktir aldım eğer Üstün başarı ve başarı belgesi veriliyorsa Üstün başarı alıcam :) inşallah verirler.
süleyman - 11.06.2015 - 11:59 -
4.sınıftan beri takti ralıyorum kıskananla catlasın
nedim mete yıldız - 11.06.2015 - 10:30 -
takdiri 1.78 ile kacırıyom
yagmur - 11.06.2015 - 10:09 -
bu donemle 4 taktırım olacak artık hayırlısı :2http://www.sorubak.com/resim/emoticion/23.gif3:
napcan ismimi - 10.06.2015 - 17:21 -
ben üstün başarı alıyom gençler çok güzel bi duygu
zehra - 10.06.2015 - 16:48 -
bune kardeşim hiç kimse 3. sınıfta belgealmıyor şikayetçiyim polis imdat. 155
Melih - 10.06.2015 - 16:22 -
Beyler sadece 8. Sınıfın ilk dönemi teşekkür aldım 2. Dönemde alıyorum başarı belgesi verirler???
abidik gubidik - 09.06.2015 - 20:10 -
benim gibi biri ne alabilirkiiiiiii
Ece - 09.06.2015 - 19:58 -
Yaşasın ben üstün başarı belgesi alıyorum Allah inşallah sizede nasip eder
Tugçe - 09.06.2015 - 19:52 -
Arkadaşlar Üstün başarı ve Başarı belgesi kalkmadı mı ?
sssssSs - 09.06.2015 - 16:50 -
ben 7. sınıfa geçtim üstün başarı ya da başarı belgesi aaaaaalır mııyım
hüseyin - 09.06.2015 - 14:18 -
ben daha 5. sınıfdayım 1teşşekkür 6 başarı belgesi bir tane daha teşekkürüm olacak takdir teşekkür hesaplamaya girdim ordan öğrendim arkadaşlar
serpil - 09.06.2015 - 12:42 -
ya ben teşkkür aldm her donem 7 sınıfta 1 donem teşekkur almadım ama 2 donm 76 puanla alıyorm ama onur belgesi veya başarı belgesi albilecekmiyim yardım edermısınızz
Cemre - 09.06.2015 - 09:43 -
benim 4 tane takdirim var alailirmiyim üstünbaşarıbelgesi
Cemre - 09.06.2015 - 09:43 -
benim 4 tane takdirim var alailirmiyim üstünbaşarıbelgesi
irem - 08.06.2015 - 16:05 -
onur belgesi
Sena - 07.06.2015 - 12:00 -
Rahime,benim arkadaşımda 8. Sınıf puanı 420 burs kazanamadı. 460 olması gerekiyormuş.
ayşe - 06.06.2015 - 23:11 -
ben 6.sınıfa gidiyorum 1 teşekkür 3 takdirim var ne alıyorum
mücahit - 06.06.2015 - 22:16 -
85.55'le taktir alabiliyom mu ...
kenan beril - 06.06.2015 - 13:16 -
ben 400 tane takdir aldım
yarenbektaş - 05.06.2015 - 22:53 -
üst üste takdir karşılık yok böle diyonuz ama hayırlısı
Hatice - 05.06.2015 - 12:47 -
Benim ilk teogtan 14 sonrakinden 5 yanlisim cikti sizce nerrye gidrtim puanim 689.765
tayla kartepe - 05.06.2015 - 11:55 -
400 aldım hep 6 yıl takdir ama elimde bişi yok
ahmet halikan - 05.06.2015 - 11:39 -
benim 6 teşekür 5 taktirim var ve 8 onur belgem var
fuat ARSLAN - 05.06.2015 - 09:27 -
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM
bilge - 04.06.2015 - 16:58 -
4.sınıf 1. dönem taktir belgesi
4.sınıf 2. dönem taktir belgesi
5.sınıf 1. dönem taktir belgesi
5.sınıf 2. dönem taktir belgesi
6.sınıf 1. dönem teşekkür belgesi
6.sınıf 2. dönem taktir belgesi
7.sınıf 1. dönem taktir belgesi
7.sınıf 2. dönem taktir belgesi


üstün başarımı veya başarımı alırım
Simge - 03.06.2015 - 15:54 -
Ya bnm 4 tane dördü var ama ortalama tutuyor taktir aliiyim nolir cevapliyin
muhammetnilüfer - 02.06.2015 - 16:48 -
berivan - 02.06.2015 - 15:42 -
0,77 ile takdiri kaçırıyorumm
berivan - 02.06.2015 - 15:41 -
0,77 ile takdiri kaçırıyorumm
neriman - 02.06.2015 - 12:06 -
ben üstün başarı alıyorum sizede nasip olsun
neriman - 02.06.2015 - 12:04 -
ben 3 defadır takdir alıyorum 1 onur aldım bu dönem üstün başarı alırım inşallah
Aslı - 02.06.2015 - 09:36 -
Benim 4 tanem teşekkür üm var üstün başarı belgesi ve onur belgesi alıyorum bana göre hava hoş : :
galatasary - 31.05.2015 - 22:25 -
eger yanlış hesaplamadıysa hem tesekkür hemde basarı belgesi alıyorum
ayşe - 30.05.2015 - 17:01 -
bn 4 tane tşk getirdim ne alıyom
sıla - 29.05.2015 - 22:42 -
alıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
serenay - 22.05.2015 - 21:51 -
ben 4 teşekkür aldım amaaaaaaaaaaaa
açelya - 22.05.2015 - 09:58 -
2015 ten selamlar yhaaa taqdir alıyorum yaa bennn
sude - 21.05.2015 - 11:42 -
Her zamanki gibi taktirrrrrrrrrrr
sema - 03.05.2015 - 11:11 -
Ben daha girmedim nasıl çalışılır anlamadım
lol - 21.04.2015 - 20:00 -
çok zordu 19 yanlışım çıktı
Bünyamin - 17.04.2015 - 15:20 -
37 Yanlısla Zonguldakta hangi okula gidebilirim :(
mustafa - 16.04.2015 - 17:12 -
arkadaşlar 1. teogdan 30 yalnış yaptım nerelere girebilirim ?
isimsizzz - 15.04.2015 - 11:13 -
ben teogtan 20 yanlış yaptım hangi liseye giderim sence ?
Ceren - 12.04.2015 - 13:14 -
Ya Arkadaslar 1.Teogtan 39 Yanlışım Vardı 2.Sinden KAç Çıkarırsam 373 tutar puanım Ya :( Sağlık Mesleği İStiyorum
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2015 üniversite tercihi 2 yıllık ve 4 yıllık kontejan listeleri Hit
1.330
 
Üniversite tercih etmek için kaç puan almak gerekir? Hit
507
 
Üniversite kayıtları için gerekli belgeler 2015-2016 Hit
223
 
2015 üniversite ek yerleştirme ne zaman yapılacak? Hit
165
 
2015 Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Hit
176
 
2015 Üniversite YGS LYS tercihleri nasıl yapılacak? Hit
161
 
2015 YGS ve LYS tercihleri ne zaman yapılacak? Son Tarih Hit
142
 
2015 ÖSYS Tercih Kılavuzu Yayımlandı Hit
314
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
ÖSYM 24 Mart 2013 YGS soru ve cevapları Hit
4.353
 
Küme konusu ile ilgili sorular Hit
6.197
 
Son 5 yılın YGS sınav konuları Hit
6.278
 
Coğrafi konum soru ve çözümleri Hit
5.637
 
ÖSS Limit ve süreklilik cıkmış soru ve cevapları Hit
32.752
 
2015 LYS-2 Fizik soru ve cevapları (%20) Hit
565
 
ÖSS çıkmış çarpanlara ayırma konu soruları ve çözümleri Hit
14.746
 
2013 LYS-4 tarih soru ve cevapları Hit
2.203
 
Tümünü Göster
 
Hesaplama Sayfası Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.