2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)
sorubak.com

Sorubak.Com
SPONSORLU BAĞLANTILAR
 

12 Temmuz 2014 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı12 Temmuz 2014 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı
Açık Öğretim Ortaokulu 1.Dönem Sınav Tarihleri 2014-2015Açık Öğretim Ortaokulu 1.Dönem Sınav Tarihleri 2014-2015
Açık Öğretim Ortaokulu 1.Dönem Kayıt Tarihleri 2014-2015Açık Öğretim Ortaokulu 1.Dönem Kayıt Tarihleri 2014-2015
Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları 2014-2015Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları 2014-2015
Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Medya Okuryazarlığı Dersi Öğretim Programı 2014-2015Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Medya Okuryazarlığı Dersi Öğretim Programı 2014-2015
2014-2015 Birleştirilmiş Sınıflar Haftalık Ders Programları2014-2015 Birleştirilmiş Sınıflar Haftalık Ders Programları

 


Yorum
 
şanslı - 22.07.2014 - 17:44 -
Size tekrar soruyorum. Lütfen cevaplayın. 7.sınıfa gidiyorum puanım 411.6370 ve genel Sıram 6379, il Sıram 195 sizce kazanır mıyım? Lütfen cevap yazar mısıniz. Gerçekten çok merak ediyorum....
Memik Can - 21.07.2014 - 13:06 -
BöyLe Bişe Olmaz
muhammed - 18.07.2014 - 17:19 -
fen ve sağlık meslek liselerine girebiliyorum
Anonim - 17.07.2014 - 11:09 -
sınav sonucunu burdan öğrenin ben burdan öğrendim:http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Oks/ 2014_TEOG_65wsxqw/Teog_Frm_2014.asp
iskender - 16.07.2014 - 01:38 -
lise tercihleri nezaman baslicak
yağmur - 15.07.2014 - 13:22 -
okul puan veriyormu
elif - 11.07.2014 - 15:29 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
elif - 11.07.2014 - 15:06 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
ömer - 11.07.2014 - 14:50 -
oleyy anadolu sağlığa gidiyorum..
ömer - 11.07.2014 - 14:47 -

Merkezi sınav sonuçları renkli alanlarda gösterilmiştir.
DİKKAT :Mahkeme kararları doğrultusunda I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Matematik testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İtalyanca) testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Fen ve Teknoloji testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre ve I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İngilizce) testinde 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre hesaplanmıştır.


simge - 08.07.2014 - 10:01 -
off 338 puan nerelere gidebilirim ben bu puanla yaa koca istanbulda tasarım vb işey bulamadım bu puana
meral - 08.07.2014 - 09:41 -
hayırlısı arkadaşlar elbet bir gün kazanacagız hımmm e okula inanmayın bilgileri hepsi yanlış ben hiç memnun degilim =: :(
sibel - 08.07.2014 - 04:11 -
ya offf anadolu saglık meslek lisesii icin 1 puanımm eksikkk yaa
HELİİNN - 07.07.2014 - 22:07 -
494 ile galatsaraya giriyorummm en zekiniz kim şimdi
SÜMEYYE - 07.07.2014 - 22:01 -
SEVGİLİ ZEYNEP ABLA BENİM PUAN 388 ACABA SAĞLIK MESLEĞİ YAZMALI MIYIM.. CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
fethi - 07.07.2014 - 17:57 -
cok hosssss bi site,eyvv
irem - 07.07.2014 - 17:22 -
tam puanlar ne zaman açıklanacak
serhat - 07.07.2014 - 14:02 -
bende 493 puanla galatasaray lisesine gidiyom
OSMAN - 07.07.2014 - 11:25 -
NE MAL Bİ SINAV BU BÖYLE SORU İPTAL PUANI YANLIŞ HESAPLAR SINAV SİSİTEMİNİ HER YIL DEĞİŞTİRİRLER BUNE YA ... ÇALIŞIYOM AKLLIM BULANIYO .




simge - 07.07.2014 - 10:49 -
ya bunlar doğru mu
müreffeh - 07.07.2014 - 09:49 -
niye meslek
hayat bayt - 07.07.2014 - 08:09 -
ya bence bu yanlış
memet - 06.07.2014 - 14:22 -
iyi akşamlar arkadaşlar
enis - 05.07.2014 - 23:24 -
Bende teşekkür aldım hedefime ulaşa bilcekmiyim acaba
ramazann - 05.07.2014 - 21:50 -
arkadaslar bu liste yalnis hocalar diyor tercih puanlama sistemlerin tami yanlis meb daha birsey aciklamamisbkimse kanmasin bu sisteme
Sınavvvvvvv - 03.07.2014 - 13:51 -
Aydın fene gidiyom be şimdi en zekimiz kim bakalım
sema - 03.07.2014 - 03:01 -
arkadaşlar bu seneki lise puanlları cuma günü açıklancakk
beyza nur - 01.07.2014 - 13:34 -
2.dönem sınavından 700 üzerinden 626.111 bekliyorum .
beyza nur - 01.07.2014 - 13:30 -
öğrenci milletini çürüttünüz
kübra - 01.07.2014 - 12:57 -
okul puan ekliyomu arkadaşlar bilgisi olan yanıtlasın lütfen
teoggggg - 28.06.2014 - 14:39 -
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
emine - 28.06.2014 - 03:49 -
ben girdigim sınavda iyi aldım bilmiyorumtakdiri illahhhhhhhhhhhhhhh
Cihan - 27.06.2014 - 14:05 -
Hahaaaayt be bulunduğum ilçenin en iyi anadolusuna gidebiliomm
ilayda - 26.06.2014 - 19:35 -
Sağlık mesleğin yolu göründü umarım olur
betüüll*-* - 25.06.2014 - 20:51 -
*-*çokk ttlısınız ya
seliiiinn - 25.06.2014 - 20:43 -
ya önmli olan takdir tşkr değil ztn sınaw bstii 400ün üstünde olmsı grk hrkesin bncee
mehmet - 25.06.2014 - 18:27 -
onur,ustun başarı,takdir
Ekin - 25.06.2014 - 17:23 -
Liseye geçerken dipoloma puanlarının bir etkisi oluyor mu ?
ceren - 25.06.2014 - 11:02 -
bu puanlar doğru mu
yido - 24.06.2014 - 23:12 -
kesintisiz takdir adam olun
aziz çubuğu uzun - 24.06.2014 - 21:08 -
481 puan.
şimdi en zekimiz kim
C'anS'u - 24.06.2014 - 16:23 -
teog açıklansın ya sabırsızım ama saglık olsun çünkü ailem kafamı bozuyo neyse hayat acısını da orcen tatlısınıda haha ha benım karne zayıf ama ortalama yüksek
HELİN - 24.06.2014 - 16:21 -
hepimize başarılar[iyi veya kötü]
FİDAN - 24.06.2014 - 16:17 -
UMARIM AÇIKTA KALMAYIZ
Melisa - 23.06.2014 - 12:43 -
ben hem tesekkür hem de takdir aldim karisik^^
hbfg - 23.06.2014 - 11:47 -
açıkta kalmasak iyidir inşalah bir imamhatip gelir yoksa yandım
maya - 22.06.2014 - 19:05 -
hiç boşuna şımarmayın ben onur ve taktir aldım(8.sınıf)
Özcan - 21.06.2014 - 21:26 -
İmamatibin yolu göründü orayada alırlarsa isalalh :ASDASD
elif - 21.06.2014 - 18:47 -
bu puanlar doğru değil mi bizim hesapladıklarmz doğru değil mi yani şimdi
akınac - 21.06.2014 - 14:32 -
ßencede yanlış arkadaşlar
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2014 YGS-LYS Tercih ve Kontenjan Kılavuzu Hit
2.005
 
ÖSYM 2014 LYS sonuçları Hit
630
 
2014 YGS-LYS-Üniversite Kontenjanlar Kılavuzu Yayımlandı. Hit
2.553
 
2014 LYS Soru ve Cevap Anahtarları Yayımlandı (%20) Hit
840
 
2014 TEOG tercihlerini yaparken bunlara dikkat Hit
950
 
2014 LYS-5 Yabancı Dil Yorumları (Kolay mıydı Zor muydu?) Hit
842
 
2014 LYS-1 Matematik Yorumları (Kolay mıydı Zor muydu?) Hit
4.939
 
2014 lys-4 sosyal bilimler analizi Hit
539
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
ÖSS Çıkmış açıortay ve kenarortay soruları ve cevapları Hit
17.013
 
2013 LYS-3 coğrafya 1 soru ve cevapları Hit
2.466
 
1994 ÖYS matematik soru ve çözümleri Hit
5.668
 
1999-2007 ÖSS çıkmış çoğrafya soruları Hit
9.855
 
YGS İç Anadolu Bölgesi konu tarama testi Hit
2.996
 
YGS harita bilgisi testi ve cevap anahtarı Hit
5.891
 
ÖSS Coğrafya soruları (430 adet) Hit
6.901
 
2010 LYS matematik soruları ve çözümleri Hit
10.160
 
Tümünü Göster
 
Online Deneme / Blog / Sorubak Plan / YGS Taban Puanları/ Sorubak Oyun / Sorubak Rehberlik / Sorubak Şiir / Sorubak Video

 1.SINIF DOKÜMANLARI

2.SINIF DOKÜMANLARI 

3.SINIF DOKÜMANLARI

4.SINIF DOKÜMANLARI 

5.SINIF DOKÜMANLARI

6.SINIF DOKÜMANLARI 

7.SINIF DOKÜMANLARI 

8.SINIF DOKÜMANLARI 

 1.Sınıf Zümre Toplantıları
 2.Sınıf Zümre Toplantıları
 3.Sınıf Zümre Toplantıları
 4.Sınıf Zümre Toplantıları
 5.Sınıf Zümre Toplantıları

 6.Sınıf Zümre Toplantıları
 7.Sınıf Zümre Toplantıları

 8.Sınıf Zümre Toplantıları

1.Sınıf Veli Toplantıları
2.Sınıf Veli Toplantıları
3.Sınıf Veli Toplantıları
4.Sınıf Veli Toplantıları
5.Sınıf Veli Toplantıları

6.Sınıf Veli Toplantıları
7.Sınıf Veli Toplantıları

8.Sınıf Veli Toplantıları

1.Sınıf Performans Görevleri
2.Sınıf Performans Görevleri
3.Sınıf Performans Görevleri
4.Sınıf Performans Görevleri
5.Sınıf Performans Görevleri

6.Sınıf Performans Görevleri
7.Sınıf Performans Görevleri
8.Sınıf Performans Görevleri

1.Sınıf Ders Sunuları
2.Sınıf Ders Sunuları
3.Sınıf Ders Sunuları
4.Sınıf Ders Sunuları
5.Sınıf Ders Sunuları

6.Sınıf Ders Sunuları
7.Sınıf Ders Sunuları

8.Sınıf Ders Sunuları

1.Sınıf Çizgi Çalışmaları
 1.Sınıf Deneme Sınavları
 ELAT Ses Çalışmaları
 İNORM Ses Çalışmaları
 UKIYSD Ses Çalışmaları

 ÖBÜŞZÇ Ses Çalışmaları
 GCPH Ses Çalışmaları

 ĞVFJ Ses Çalışmaları

Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map


Sınava Hazırlık
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.