2017 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2017 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)

Sorubak.Com
 

Yorum
 
mesut - 05.05.2017 - 16:49 -
6 tane teşekkür alınca başarı belgesi ala biliyormuyum
işte ben boşver - 14.04.2017 - 09:50 -
arkadaşlar kim ne alıyorsa içinde tutmalı alan var alamayan var alamayanlara biraz anlayış gösterelim şimdi diyeceksiniz ki demek sen almadın saçmalamayın tabiki üstün başarı aldım ama kimseye söylemiyorum sizde söylemeyin aile içinde bir sır olsun zaten gel,p size ne aldın diye soruyorlarbenden bu kadar
İsimsiz - 18.03.2017 - 07:57 -
Ben şu anda 5. Sınıftayım, 1.dönem TAKDİR aldım... 2.Dönemde alırsam geliyor mu Onur belgesi?
acelya gul - 05.02.2017 - 18:25 -
ben hep takdir pleket madalya alıyorum
Yuşa - 01.02.2017 - 11:28 -
Biraz farkli
Yasemin - 20.01.2017 - 20:25 -
4. Dınıftan beri takdiraliyom buseferdetakdir aldım 5. Sınıfa gidiyor um
ırmak - 18.01.2017 - 16:31 -
Üstün başarı belgesi alıyorum.
galipcan akkuş - 16.01.2017 - 15:34 -
arkadaşlar 4 sınıfta 2 5de 2 6da 2 ve ÜSTÜN BAŞARI
nilay - 16.01.2017 - 00:13 -
Ben her sene tesekküt alsam bir sene taktir alsam 8.sinifta me.belgesi alirim
elif nur - 14.01.2017 - 15:21 -
Başarı belgesi
lklklklkl - 14.01.2017 - 09:56 -
8-A sınıfı olarak üstun başarı belgesı alıyoruz çoook mutluyuz biz
lklklklkl - 14.01.2017 - 09:53 -
Üstun başarı belgesi alıyoruz 8-Asınıfı alarak çooook mutluyuz
Muhammed - 13.01.2017 - 19:06 -
Muhammmede yani bana 100verin. Ortalamamda 85.50verirmisiniz ÖĞRETMENLER yalvarirom
eylül akçin - 11.01.2017 - 17:26 -
taktir aldim 99 puanla
Arda - 11.01.2017 - 16:11 -
Bende Űstűn Başarı geliyor
Aleyna - 09.01.2017 - 23:07 -
Arkadaslar ben 5. Sınıftan beri tesekkur belgesi aldım. Fakat bana 6 tane teşekkür belgem olduğu halde başarı belgesi verilmesi neden
deniz - 09.01.2017 - 14:44 -
merve bence alırsın çinkü bi dönemde düz bi donemdede takdır aldım annem alırsın diyor bütün okul hocalarıma sordum alırsın diyor mrak etme yani için rahat olsun
deniz - 09.01.2017 - 14:42 -
merve bence alırsın çünkü bende bi dönem düzdüm ve bi dönemde teşekkür aldım merak etme
Hasan - 07.01.2017 - 13:34 -
Başarı belgesi
Suna - 24.09.2016 - 14:55 -
Arkadaslar tabiki de ben ders caliscam ama lutfen benim icin dua eder misiniz?Allah rizasi icin ,lutfen benim icin dua edin..😕
Benim icin dua eden herkezden Allah razi olsun,insAllah sizin icinizdeki dua da eger hayirliysa insAllah kabul olur..
deha - 22.09.2016 - 17:27 -
üstün başarı belgesini hak ettiniz
fatma - 15.04.2016 - 07:33 -
KEDİ - 02.04.2016 - 22:29 -
TAKDİR ALDIM
mervenur acar - 14.03.2016 - 21:15 -
ay bende taktir aldım
derya - 29.02.2016 - 19:06 -
ben taktir aldım sizlerde almışsınız hepimiz kendimizi alkışalyalım
mayım bey ayrıytık - 29.02.2016 - 19:04 -
çok iyi ve güzel
alienes - 10.02.2016 - 19:24 -
üstün başarı belgesi alıyorum
eda - 01.02.2016 - 16:05 -
Arkadaşlar kaçıncı sınıfta üstün başarı belgesi alınıyor ben sadece 4 sınıfta 2 dönemdede takdir aldım şu anda 5. sınıfa gidiyorum ve 5. sınıfın ilk dönemindede takdir aldım şu anda ben üstün başarı belgesi almış oluyormuyum...
tuana - 24.01.2016 - 13:50 -
havanız kime lan 4. sınıf 99.9 youvv
sorucu - 23.01.2016 - 17:47 -
benim şuan 2 taktir 3 teşekür belgem var ben 2.dönem taktir alamayıp teşekür alırsam başarı belgesi alabilirmiyim
1 - 22.01.2016 - 20:24 -
Ben 5,6,7 den beri takdir ve iftihar belgesi aldım.bu yıl 8 takdir aldim
nil - 22.01.2016 - 12:24 -
Havanız kime üstün başarı belgesi alıyomm☺☺😀.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-) - 21.01.2016 - 19:59 -
İnsallah alirrim yaaa of
Nizip - 21.01.2016 - 15:11 -
B aşırı 4siniftan beri takdir aliyom şimdi 12 ye gidim üstün başarı geljyoooooooor
selin - 21.01.2016 - 07:39 -
benim5.sınıf da dahil benim 2taktir 2 teşekürüm var bu yılda taktir alıyor um acaba farklı bir belge slırmıyım?
fatih - 20.01.2016 - 16:58 -
benim not ortalamalarım 98,895 ile sınıfta ve okulda en başarılı olarak beni seçtiler
dian - 20.01.2016 - 16:16 -
hahaha ben her zamanda takdir ve üstün başarı belgesi alıyorum
Cengiz - 20.01.2016 - 10:17 -
Taktir oye
ece - 19.01.2016 - 19:45 -
yaşasın geçen sene aldım inş bu sende alıyorum takdirde gelio yehuuu
Rümeysa - 19.01.2016 - 18:23 -
Arkadaşlar ben hep takdir belgesi alıyordum ama bu sene iftihar alıyormuşum .Lütfen hangi belgenin daha iyi olduğunu söylermisiniz ben ilk defa bu belgeyi duydum
pelin - 19.01.2016 - 18:14 -
canım hava atmayın 5'e gidiyorumve takdir iftiharım var anladın ?
Onur - 19.01.2016 - 16:59 -
97.89 ile hem takdir hem de iftihar belgesi
Seçkin ALPHAN - 18.01.2016 - 18:49 -
4, 5, 6, 7, 8. Sınıftan beri taktir alıyorum kıskananlar çatlasın...
ayşegül çongar - 18.01.2016 - 15:36 -
takdir almaya puan vat iken ben 10 puan yükseltim
esra nazlı - 18.01.2016 - 10:40 -
2 sene üst üste teşekkür aldım başarı bellgesi alırmıyım
Aki tura - 17.01.2016 - 14:38 -
Hiç bir boh alamiyrim ortalama 18.999 galdim
yegsdt - 17.01.2016 - 13:09 -
3 teşekkür 3 taktir

Öykü - 16.01.2016 - 19:52 -
Çok güzel yha gene takdir gene iftihar aliom
Merve - 16.01.2016 - 16:48 -
Arkadaşlar birisi cevap versin lütfen benim 6.sınıfta 1 tane düz var ama digerlerinde belge aldım alır mıyım
sjjsjsjs - 16.01.2016 - 15:46 -
nasıl alamam 3 ta3en aldım
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2017 Üniversite Tercih ve Kontenjanlar Kılavuzu Yayımlandı. Hit
1.396
 
ÖSYM'den ÖSYS adaylarına duyuru Hit
412
 
2017 LYS soru ve cevapları yayınlandı. Hit
1.041
 
LYS 4 sosyal bilimler sınavı başladı Hit
343
 
2017 LYS deneme sınavı 5 çözün! Hit
395
 
2017 LYS Adaylara Yönelik Sınav Kuralları Filmi Hit
269
 
2017 LYS sınav giriş belgeleri yayımlandı. Hit
310
 
MEB, LYS hazırlık deneme sınavı 4 çöz Hit
1.152
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
ÖSS vektörler ve kuvvet konusu çıkmış soru ve çözümleri Hit
10.976
 
2010 YGS soru kitapçıkları ve cevapları (tümü) Hit
85.205
 
2014 LYS-4 soru ve cevapları (%20) Hit
3.924
 
LYS-1 Matematik, Geometri Konuları Hit
1.362
 
Denklemler ve eşitsizlikler çalışma yaprakları Hit
7.809
 
ÖSS son 10 yılda çıkmış vektör soruları ve cevapları Hit
26.708
 
2011 LYS-4 Sosyal Bilimler soru ve cevap anahtarı Hit
15.697
 
2014 MTOK taban puanları ve başarı sıralaması Hit
2.678
 
Tümünü Göster
 
Hesaplama Sayfası Test Çöz Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.