2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)
sorubak.com

Sorubak.Com
sponsorlu bağlantılar
 

 

Yorum
 
zeynep - 29.10.2014 - 19:22 -
bu mu zordu la fen liseseni tutturdum çok şükür :)
büşra - 28.10.2014 - 13:22 -
ALLAH yardımcımız olsun inşallah
musiclover - 28.10.2014 - 07:04 -
497 oluyoo galatasaray lisesi istiyorum
emre - 24.10.2014 - 22:01 -
tosçelik çok zor ya
hıljk - 22.10.2014 - 17:32 -
teog bu sene çok zor yhaaa
evka 5 izmir - 18.10.2014 - 11:47 -
bbn çok ama çok adnan saygun a gitmek istiyorum
MERİZ TOPRAK - 17.10.2014 - 11:57 -
İDAREEDER
öğrenci789 - 13.10.2014 - 19:18 -
en azından sbs değil bi anda bütün dersler heyecandan maf olur insan
ece - 11.10.2014 - 13:10 -
arkadaşlar gerçekten 8.sınıf zor ama çalışırsan kolay yani hiçbir başarı el cepte kazanılmaz


bir arkadaş - 10.10.2014 - 17:11 -
yüpphi nüstün başarı
selin - 08.10.2014 - 15:31 -
447 puan olouyor keşke beşiktaş anadoluya girebilsem ya of
barış mutlu - 07.10.2014 - 13:34 -
herkese merhaba ben 7. sınıfa yeni başladım fakat korkuyorum annem ve babam benim fen lisesine girmemi istiyorlar ama çok baskı var ne yapmalıyım abilerim
enise - 05.10.2014 - 20:26 -
İns guzel gecer ...
teog - 01.10.2014 - 19:53 -
teog bizmi girceğiz teog mu bize inşallah kolay geçer herkeze allah kolaylık versin
seliş - 30.09.2014 - 15:39 -
ya nolur teog nedir?söylermisinizzzz
seliş - 30.09.2014 - 15:38 -
ya ben 8.sınıfım teog la ilgili hiçbirşey bilmiyorum yardım edsenizzzzzz?
Yasir Batu - 28.09.2014 - 18:05 -
İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ :D
Siirtliserseri5656 - 28.09.2014 - 18:04 -
herkeze başarılar
Siirtliserseri5656 - 28.09.2014 - 18:02 -
herkeze başarılar
RÜMEYSA - 24.09.2014 - 16:01 -
MERAK ETMEYİN BOL BOL TEST ÇÖZÜN ALLAH YARDIM EDER İNŞALLAH
LEYLA - 22.09.2014 - 22:10 -
inşallah sağlık meslek lisesine giderim Allahım YÜRÜ DERSE
Lerna - 22.09.2014 - 20:27 -
benim puanım 485 ama hangi anadolu lisesi seçemedim
cansu - 14.09.2014 - 00:54 -
arkadaşlar sağlık meslek lisesi için teog dan en düşük kaç puan gerekiyor söyler misiniz lütfen
robery - 10.09.2014 - 00:43 -
helin senden zeki olAN 1000 TANE ÖĞRENCİ VAR kimmiş zeki :D
yağmur - 04.09.2014 - 19:54 -
yopi takdir çok sevindin takdir alamayanlar için alanlar için
cemile - 03.09.2014 - 18:23 -
:P korkuyom 8.sınıftan :P
fgdr - 03.09.2014 - 12:28 -
çok zoorrrrrrrr
ben - 29.08.2014 - 14:45 -
ne yapmış bu puanlar ya tavan resmen şu fen lisesinin puanları
muhammet gök - 27.08.2014 - 10:44 -
benim puanım 344.843 kars sarıkamışta hangi liselere gidebilirim ne olur bilen söylesin
beyza - 26.08.2014 - 16:10 -
hahahaaahhh ben 500 puan aldım alamayanar catlasın
bayan bilmiş - 20.08.2014 - 21:45 -
Bursluluk ne zaman açıklaniyor
zumrüt - 19.08.2014 - 19:58 -
herkese başarılar
zümrüt - 19.08.2014 - 13:31 -
Teog'a katılan tüm öğrencilere en içten dileklerle başarılar dilerim
Merve - 18.08.2014 - 21:50 -
Acaba bu doğrumu
esra - 08.08.2014 - 15:18 -
hayırlısı
şanslı - 06.08.2014 - 19:02 -
oleyy fen lisesine gidiyorum
ilayda - 04.08.2014 - 14:57 -
saglık meslek lisesine gidebiliyoru
garfield - 25.07.2014 - 18:13 -
arkadaşlar benim puanım 400.2460 acaba kazanır mıyım
bir dost - 24.07.2014 - 15:18 -
sevgili 9.sınıf adayları arkadaşlarım umarım teogdan yüksek notlar almışsınızdır zira size yapılan teog sınavına gore puanlar çok düşük. ben bu yıl 9 u bitirdim. bizim notlarımız sorulan kazık sorulardan dolayı 390-400 arasıydı puanlar düşmüştü ama yine yeteri kadr degildi. umarım bu fırsatı çok ii değerlendirirsiniz.
şanslı - 22.07.2014 - 17:44 -
Size tekrar soruyorum. Lütfen cevaplayın. 7.sınıfa gidiyorum puanım 411.6370 ve genel Sıram 6379, il Sıram 195 sizce kazanır mıyım? Lütfen cevap yazar mısıniz. Gerçekten çok merak ediyorum....
Memik Can - 21.07.2014 - 13:06 -
BöyLe Bişe Olmaz
muhammed - 18.07.2014 - 17:19 -
fen ve sağlık meslek liselerine girebiliyorum
Anonim - 17.07.2014 - 11:09 -
sınav sonucunu burdan öğrenin ben burdan öğrendim:http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Oks/ 2014_TEOG_65wsxqw/Teog_Frm_2014.asp
iskender - 16.07.2014 - 01:38 -
lise tercihleri nezaman baslicak
yağmur - 15.07.2014 - 13:22 -
okul puan veriyormu
elif - 11.07.2014 - 15:29 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
elif - 11.07.2014 - 15:06 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
ömer - 11.07.2014 - 14:50 -
oleyy anadolu sağlığa gidiyorum..
ömer - 11.07.2014 - 14:47 -

Merkezi sınav sonuçları renkli alanlarda gösterilmiştir.
DİKKAT :Mahkeme kararları doğrultusunda I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Matematik testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İtalyanca) testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Fen ve Teknoloji testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre ve I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İngilizce) testinde 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre hesaplanmıştır.


simge - 08.07.2014 - 10:01 -
off 338 puan nerelere gidebilirim ben bu puanla yaa koca istanbulda tasarım vb işey bulamadım bu puana
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2014-2015 Üniversite ve DGS kayıt tarihleri uzatıldı Hit
561
 
2014 YGS LYS üniversite ek yerleştirme başvuruları başladı Hit
695
 
2014 üniversite ek yerleştirme başvuruları başlıyor Hit
600
 
2014 KYK yurt sonuçları Hit
525
 
2015 Mühendislik tamamlama sınav tarihi Hit
436
 
2015 YGS ve LYS sınav tarihleri Hit
1.188
 
2014-2015 KYK yurt başvuruları için tıklayınız Hit
550
 
2014 YGS-LYS Sonuçları Açıklandı Hit
659
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
2012 LYS-1 soru ve cevap anahtarı Hit
28.830
 
1998 ÖYS matematik soru ve çözümleri Hit
5.313
 
2010 LYS geometri soruları ve çözümleri Hit
10.078
 
çoğrafya soru bankası Hit
7.891
 
1998 ÖSS matematik soruları ve çözümleri Hit
6.019
 
2012 LYS-3 soru ve cevap anahtarı Hit
17.271
 
YGS dünyanın şekli ve hareketleri konu tarama testi-1 Hit
5.783
 
2012-1 Töder YGS deneme sınav soruları Hit
2.542
 
Tümünü Göster
 
Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map


Sınava Hazırlık
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.