2016 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2016 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)

Sorubak.Com
 

Yorum
 
fatma - 15.04.2016 - 07:33 -
KEDİ - 02.04.2016 - 22:29 -
TAKDİR ALDIM
mervenur acar - 14.03.2016 - 21:15 -
ay bende taktir aldım
derya - 29.02.2016 - 19:06 -
ben taktir aldım sizlerde almışsınız hepimiz kendimizi alkışalyalım
mayım bey ayrıytık - 29.02.2016 - 19:04 -
çok iyi ve güzel
alienes - 10.02.2016 - 19:24 -
üstün başarı belgesi alıyorum
eda - 01.02.2016 - 16:05 -
Arkadaşlar kaçıncı sınıfta üstün başarı belgesi alınıyor ben sadece 4 sınıfta 2 dönemdede takdir aldım şu anda 5. sınıfa gidiyorum ve 5. sınıfın ilk dönemindede takdir aldım şu anda ben üstün başarı belgesi almış oluyormuyum...
tuana - 24.01.2016 - 13:50 -
havanız kime lan 4. sınıf 99.9 youvv
sorucu - 23.01.2016 - 17:47 -
benim şuan 2 taktir 3 teşekür belgem var ben 2.dönem taktir alamayıp teşekür alırsam başarı belgesi alabilirmiyim
1 - 22.01.2016 - 20:24 -
Ben 5,6,7 den beri takdir ve iftihar belgesi aldım.bu yıl 8 takdir aldim
nil - 22.01.2016 - 12:24 -
Havanız kime üstün başarı belgesi alıyomm☺☺😀.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-) - 21.01.2016 - 19:59 -
İnsallah alirrim yaaa of
Nizip - 21.01.2016 - 15:11 -
B aşırı 4siniftan beri takdir aliyom şimdi 12 ye gidim üstün başarı geljyoooooooor
selin - 21.01.2016 - 07:39 -
benim5.sınıf da dahil benim 2taktir 2 teşekürüm var bu yılda taktir alıyor um acaba farklı bir belge slırmıyım?
fatih - 20.01.2016 - 16:58 -
benim not ortalamalarım 98,895 ile sınıfta ve okulda en başarılı olarak beni seçtiler
dian - 20.01.2016 - 16:16 -
hahaha ben her zamanda takdir ve üstün başarı belgesi alıyorum
Cengiz - 20.01.2016 - 10:17 -
Taktir oye
ece - 19.01.2016 - 19:45 -
yaşasın geçen sene aldım inş bu sende alıyorum takdirde gelio yehuuu
Rümeysa - 19.01.2016 - 18:23 -
Arkadaşlar ben hep takdir belgesi alıyordum ama bu sene iftihar alıyormuşum .Lütfen hangi belgenin daha iyi olduğunu söylermisiniz ben ilk defa bu belgeyi duydum
pelin - 19.01.2016 - 18:14 -
canım hava atmayın 5'e gidiyorumve takdir iftiharım var anladın ?
Onur - 19.01.2016 - 16:59 -
97.89 ile hem takdir hem de iftihar belgesi
Seçkin ALPHAN - 18.01.2016 - 18:49 -
4, 5, 6, 7, 8. Sınıftan beri taktir alıyorum kıskananlar çatlasın...
ayşegül çongar - 18.01.2016 - 15:36 -
takdir almaya puan vat iken ben 10 puan yükseltim
esra nazlı - 18.01.2016 - 10:40 -
2 sene üst üste teşekkür aldım başarı bellgesi alırmıyım
Aki tura - 17.01.2016 - 14:38 -
Hiç bir boh alamiyrim ortalama 18.999 galdim
yegsdt - 17.01.2016 - 13:09 -
3 teşekkür 3 taktir

Öykü - 16.01.2016 - 19:52 -
Çok güzel yha gene takdir gene iftihar aliom
Merve - 16.01.2016 - 16:48 -
Arkadaşlar birisi cevap versin lütfen benim 6.sınıfta 1 tane düz var ama digerlerinde belge aldım alır mıyım
sjjsjsjs - 16.01.2016 - 15:46 -
nasıl alamam 3 ta3en aldım
hasan - 16.01.2016 - 14:19 -
oleeeeey!!!hem takdir hem üstün başarı belgesi
Ahmet - 16.01.2016 - 11:41 -
5.sınıfa gxiyorum oncellerden hep taktir aldım üstün başarı gelir mi???
yusuf erişti - 15.01.2016 - 16:10 -
takt ırrrrrrrrrrrrrrr1
yusuf erişti - 15.01.2016 - 16:10 -
takt ırrrrrrrrrrrrrrr1
soner - 15.01.2016 - 14:12 -
taktiri 1.50 puanla kaçırıyom
simge - 14.01.2016 - 22:18 -
Bu sene bekliyorum
Alcakmiyim
Senanur - 14.01.2016 - 20:28 -
Ben 6. Arka arakaya takdir alabilirmiyim 5 .sınıf teşekkür takdir 6 sınıf Takdir takdir 7.sinif takdir takdir 8.sınıf 1 donem takdir alacağım onla birlikte üstün basarisida alirmiyim
sevgi - 12.01.2016 - 19:34 -
94.2427 takdir geliyoooooooOOOOOOOOOOOOOr
dadaaa - 12.01.2016 - 19:33 -
ben de 94.2327 ilee takdirrr
Nergis - 12.01.2016 - 17:27 -
Şimdi arkadaşlar ben 7 nin ikinci donemi teşekkür aldım 8 de her iki donem teşekkür ve taktir. Belgesi aldım. 9 da aynı şekil ama her iki donem taktir 10 nun 1 dönemi ise taktir alıyorum başarı belgesi albilirmiym bana yardım edin
bennur - 12.01.2016 - 08:55 -
ben daha 6.sınıfdayım çok mutluyum çünkü hem taktir hemde üstün başarı belgesi alıyorum
ali - 10.01.2016 - 12:44 -
7 sınıfta taktir almaya hak kazandım puanım 97.50
yağmursu - 10.01.2016 - 09:04 -
8.sınıftyim hepsi taktir istanbuldayim onr belgesi yukaridada yalan atanlari sayfadan atilavak lutfen adamgibi dermisinizD.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

ömer faruk - 09.01.2016 - 12:32 -
oh oğuh hem takdir hem üstün belgesi alıyorum tmm ulan banada ilk defa geliyo çok heycanlıyım
furkan - 05.01.2016 - 23:11 -
3donem takdir aldım 6 tane onur belgem var yüzme yarışmasında iller arası 1.oldum 9 tane gold madalyam var ve ustun başarı belgesi aldım şu anda Galatasaray lisesindeyim
buse - 25.12.2015 - 16:17 -
hahaha ben taktir üstün başarı ve onur belgesi alıyorum
mall - 21.12.2015 - 16:11 -
e ezikler ne almıssınız bae 2 tane onur belgesi aldim
tuana - 19.12.2015 - 19:48 -
5takdir1teşekkür ile başarı alınıyo çok kötü😯😂
şeyda - 17.12.2015 - 21:36 -
bn 7.sınıftayım taktir geliyo cok mutluyum
safa - 16.12.2015 - 17:04 -
üstün başarı geldı
eylül - 11.12.2015 - 18:31 -
bende iftahar alıyorum
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2017 YGS sınav tarihi Hit
403
 
LYS 4 Sınav Konuları Hit
226
 
LYS 3 sınavı nedir? LYS 3 konuları hangileridir? Hit
386
 
MEB LYS deneme sınavına katılın! Hit
487
 
LYS 2 sınav konuları hangileridir? Hit
269
 
LYS 1 sınavı nedir? LYS 1 konuları hangileridir? Hit
240
 
LYS-5 sınavı nedir ve nasıl hazırlanılmalıdır? Hit
250
 
üniversiteye giriş sınavı LYS Hit
249
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
YGS dünyanın şekli ve hareketleri konu tarama testi Hit
8.052
 
Ülkeler Coğrafyası Konu tarama testi ve cevapları-7 Hit
4.742
 
2015 YGS ve LYS puanlarını yığınsal dağılımı Hit
1.799
 
2015 YGS LYS bölümler ve Puan Türleri (Yeni) Hit
8.963
 
YGS Deneme sınav soruları Hit
12.926
 
4 Aralık 2013 Zaman-Fem YGS-5 deneme cevap anahtarı Hit
8.988
 
felsefe ruh sağlığı ve davranış bozukluğu konu kavrama testi Hit
7.851
 
YGS karadeniz bölgesi konu tarama testleri Hit
3.968
 
Tümünü Göster
 
Hesaplama Sayfası Test Çöz Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.