2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?) 2014 YGS ve LYS Yorumları (Zor muydu Kolay mıydı?)
sorubak.com

Sorubak.Com
SPONSORLU BAĞLANTILAR
 

2014 PYBS Tercih Kılavuzu2014 PYBS Tercih Kılavuzu
2014 YGS-LYS Taban Puanları2014 YGS-LYS Taban Puanları
2014 ÖSYS-YGS-LYS Sayısal Bilgiler2014 ÖSYS-YGS-LYS Sayısal Bilgiler
2014 YGS-LYS Taban Puanları (Tablo-3A)2014 YGS-LYS Taban Puanları (Tablo-3A)
2014 YGS-LYS Taban Puanları (Tablo-3B)2014 YGS-LYS Taban Puanları (Tablo-3B)
2014 YGS-LYS Taban Puanları (Tablo-4)2014 YGS-LYS Taban Puanları (Tablo-4)

 


Yorum
 
garfield - 25.07.2014 - 18:13 -
arkadaşlar benim puanım 400.2460 acaba kazanır mıyım
bir dost - 24.07.2014 - 15:18 -
sevgili 9.sınıf adayları arkadaşlarım umarım teogdan yüksek notlar almışsınızdır zira size yapılan teog sınavına gore puanlar çok düşük. ben bu yıl 9 u bitirdim. bizim notlarımız sorulan kazık sorulardan dolayı 390-400 arasıydı puanlar düşmüştü ama yine yeteri kadr degildi. umarım bu fırsatı çok ii değerlendirirsiniz.
şanslı - 22.07.2014 - 17:44 -
Size tekrar soruyorum. Lütfen cevaplayın. 7.sınıfa gidiyorum puanım 411.6370 ve genel Sıram 6379, il Sıram 195 sizce kazanır mıyım? Lütfen cevap yazar mısıniz. Gerçekten çok merak ediyorum....
Memik Can - 21.07.2014 - 13:06 -
BöyLe Bişe Olmaz
muhammed - 18.07.2014 - 17:19 -
fen ve sağlık meslek liselerine girebiliyorum
Anonim - 17.07.2014 - 11:09 -
sınav sonucunu burdan öğrenin ben burdan öğrendim:http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Oks/ 2014_TEOG_65wsxqw/Teog_Frm_2014.asp
iskender - 16.07.2014 - 01:38 -
lise tercihleri nezaman baslicak
yağmur - 15.07.2014 - 13:22 -
okul puan veriyormu
elif - 11.07.2014 - 15:29 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
elif - 11.07.2014 - 15:06 -
arkadaşlar yüzdelik dili mi türkiyeye göremi yoksa ile göre mi alıcaz bana kesin bir cevap verebilirmisiniz
ömer - 11.07.2014 - 14:50 -
oleyy anadolu sağlığa gidiyorum..
ömer - 11.07.2014 - 14:47 -

Merkezi sınav sonuçları renkli alanlarda gösterilmiştir.
DİKKAT :Mahkeme kararları doğrultusunda I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Matematik testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İtalyanca) testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde 1 soru iptal edildiği için puanlar 19 soruya göre, I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Fen ve Teknoloji testinde toplamda 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre ve I. Dönem Merkezi Ortak Sınav Yabancı Dil (İngilizce) testinde 2 soru iptal edildiği için puanlar 18 soruya göre hesaplanmıştır.


simge - 08.07.2014 - 10:01 -
off 338 puan nerelere gidebilirim ben bu puanla yaa koca istanbulda tasarım vb işey bulamadım bu puana
meral - 08.07.2014 - 09:41 -
hayırlısı arkadaşlar elbet bir gün kazanacagız hımmm e okula inanmayın bilgileri hepsi yanlış ben hiç memnun degilim =: :(
sibel - 08.07.2014 - 04:11 -
ya offf anadolu saglık meslek lisesii icin 1 puanımm eksikkk yaa
HELİİNN - 07.07.2014 - 22:07 -
494 ile galatsaraya giriyorummm en zekiniz kim şimdi
SÜMEYYE - 07.07.2014 - 22:01 -
SEVGİLİ ZEYNEP ABLA BENİM PUAN 388 ACABA SAĞLIK MESLEĞİ YAZMALI MIYIM.. CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
fethi - 07.07.2014 - 17:57 -
cok hosssss bi site,eyvv
irem - 07.07.2014 - 17:22 -
tam puanlar ne zaman açıklanacak
serhat - 07.07.2014 - 14:02 -
bende 493 puanla galatasaray lisesine gidiyom
OSMAN - 07.07.2014 - 11:25 -
NE MAL Bİ SINAV BU BÖYLE SORU İPTAL PUANI YANLIŞ HESAPLAR SINAV SİSİTEMİNİ HER YIL DEĞİŞTİRİRLER BUNE YA ... ÇALIŞIYOM AKLLIM BULANIYO .




simge - 07.07.2014 - 10:49 -
ya bunlar doğru mu
müreffeh - 07.07.2014 - 09:49 -
niye meslek
hayat bayt - 07.07.2014 - 08:09 -
ya bence bu yanlış
memet - 06.07.2014 - 14:22 -
iyi akşamlar arkadaşlar
enis - 05.07.2014 - 23:24 -
Bende teşekkür aldım hedefime ulaşa bilcekmiyim acaba
ramazann - 05.07.2014 - 21:50 -
arkadaslar bu liste yalnis hocalar diyor tercih puanlama sistemlerin tami yanlis meb daha birsey aciklamamisbkimse kanmasin bu sisteme
Sınavvvvvvv - 03.07.2014 - 13:51 -
Aydın fene gidiyom be şimdi en zekimiz kim bakalım
sema - 03.07.2014 - 03:01 -
arkadaşlar bu seneki lise puanlları cuma günü açıklancakk
beyza nur - 01.07.2014 - 13:34 -
2.dönem sınavından 700 üzerinden 626.111 bekliyorum .
beyza nur - 01.07.2014 - 13:30 -
öğrenci milletini çürüttünüz
kübra - 01.07.2014 - 12:57 -
okul puan ekliyomu arkadaşlar bilgisi olan yanıtlasın lütfen
teoggggg - 28.06.2014 - 14:39 -
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
emine - 28.06.2014 - 03:49 -
ben girdigim sınavda iyi aldım bilmiyorumtakdiri illahhhhhhhhhhhhhhh
Cihan - 27.06.2014 - 14:05 -
Hahaaaayt be bulunduğum ilçenin en iyi anadolusuna gidebiliomm
ilayda - 26.06.2014 - 19:35 -
Sağlık mesleğin yolu göründü umarım olur
betüüll*-* - 25.06.2014 - 20:51 -
*-*çokk ttlısınız ya
seliiiinn - 25.06.2014 - 20:43 -
ya önmli olan takdir tşkr değil ztn sınaw bstii 400ün üstünde olmsı grk hrkesin bncee
mehmet - 25.06.2014 - 18:27 -
onur,ustun başarı,takdir
Ekin - 25.06.2014 - 17:23 -
Liseye geçerken dipoloma puanlarının bir etkisi oluyor mu ?
ceren - 25.06.2014 - 11:02 -
bu puanlar doğru mu
yido - 24.06.2014 - 23:12 -
kesintisiz takdir adam olun
aziz çubuğu uzun - 24.06.2014 - 21:08 -
481 puan.
şimdi en zekimiz kim
C'anS'u - 24.06.2014 - 16:23 -
teog açıklansın ya sabırsızım ama saglık olsun çünkü ailem kafamı bozuyo neyse hayat acısını da orcen tatlısınıda haha ha benım karne zayıf ama ortalama yüksek
HELİN - 24.06.2014 - 16:21 -
hepimize başarılar[iyi veya kötü]
FİDAN - 24.06.2014 - 16:17 -
UMARIM AÇIKTA KALMAYIZ
Melisa - 23.06.2014 - 12:43 -
ben hem tesekkür hem de takdir aldim karisik^^
hbfg - 23.06.2014 - 11:47 -
açıkta kalmasak iyidir inşalah bir imamhatip gelir yoksa yandım
maya - 22.06.2014 - 19:05 -
hiç boşuna şımarmayın ben onur ve taktir aldım(8.sınıf)
Özcan - 21.06.2014 - 21:26 -
İmamatibin yolu göründü orayada alırlarsa isalalh :ASDASD
İsminiz
E-Mailiniz
Görüş/Öneri/İstek
 
.


SPONSORLU BAĞLANTILAR



SORUBAK YGS HABERLERİ
2014-2015 KYK yurt başvuruları için tıklayınız Hit
115
 
2014 YGS-LYS Sonuçları Açıklandı Hit
161
 
2014 YGS-LYS Tercih ve Kontenjan Kılavuzu Hit
2.080
 
ÖSYM 2014 LYS sonuçları Hit
677
 
2014 YGS-LYS-Üniversite Kontenjanlar Kılavuzu Yayımlandı. Hit
2.610
 
2014 LYS Soru ve Cevap Anahtarları Yayımlandı (%20) Hit
869
 
2014 TEOG tercihlerini yaparken bunlara dikkat Hit
969
 
2014 LYS-5 Yabancı Dil Yorumları (Kolay mıydı Zor muydu?) Hit
870
 
Tümünü Göster
SORUBAK YGS DÖKÜMANLARI
son 10 yılda çıkan anlatım bozuklukları soruları Hit
29.434
 
2012 LYS-3 soru ve cevap anahtarı Hit
17.099
 
YGS iklim bilgisi konu tarama testi-2 Hit
4.127
 
2008 ÖSS Tarih 2 çıkmış soru ve cevapları Hit
6.240
 
ÖSS çıkmış yer yuvarlağının şekli ve hareketleri soruları Hit
5.112
 
2014 LYS-1 soru ve cevapları (%20) Hit
1.320
 
1-2 Kasım 2013 TÖDER YGS-1 soru ve cevapları Hit
6.287
 
Ülkeler Coğrafyası Konu tarama testi ve cevapları-2 Hit
3.570
 
Tümünü Göster
 
Online Deneme / Blog / Sorubak Plan / YGS Taban Puanları/ Sorubak Oyun / Sorubak Rehberlik / Sorubak Şiir / Sorubak Video

 1.SINIF DOKÜMANLARI

2.SINIF DOKÜMANLARI 

3.SINIF DOKÜMANLARI

4.SINIF DOKÜMANLARI 

5.SINIF DOKÜMANLARI

6.SINIF DOKÜMANLARI 

7.SINIF DOKÜMANLARI 

8.SINIF DOKÜMANLARI 

 1.Sınıf Zümre Toplantıları
 2.Sınıf Zümre Toplantıları
 3.Sınıf Zümre Toplantıları
 4.Sınıf Zümre Toplantıları
 5.Sınıf Zümre Toplantıları

 6.Sınıf Zümre Toplantıları
 7.Sınıf Zümre Toplantıları

 8.Sınıf Zümre Toplantıları

1.Sınıf Veli Toplantıları
2.Sınıf Veli Toplantıları
3.Sınıf Veli Toplantıları
4.Sınıf Veli Toplantıları
5.Sınıf Veli Toplantıları

6.Sınıf Veli Toplantıları
7.Sınıf Veli Toplantıları

8.Sınıf Veli Toplantıları

1.Sınıf Performans Görevleri
2.Sınıf Performans Görevleri
3.Sınıf Performans Görevleri
4.Sınıf Performans Görevleri
5.Sınıf Performans Görevleri

6.Sınıf Performans Görevleri
7.Sınıf Performans Görevleri
8.Sınıf Performans Görevleri

1.Sınıf Ders Sunuları
2.Sınıf Ders Sunuları
3.Sınıf Ders Sunuları
4.Sınıf Ders Sunuları
5.Sınıf Ders Sunuları

6.Sınıf Ders Sunuları
7.Sınıf Ders Sunuları

8.Sınıf Ders Sunuları

1.Sınıf Çizgi Çalışmaları
 1.Sınıf Deneme Sınavları
 ELAT Ses Çalışmaları
 İNORM Ses Çalışmaları
 UKIYSD Ses Çalışmaları

 ÖBÜŞZÇ Ses Çalışmaları
 GCPH Ses Çalışmaları

 ĞVFJ Ses Çalışmaları

Gizlilik Politikası Copyright © 2008-2014 Tüm Hakları Saklıdır. Telif Hakkı/İletişim/Site Map


Sınava Hazırlık
İyiler İyidir. (Seyit Nesemi)
Lütfen İndirdiğiniz Dosyaları Virüs Taramasından geçiriniz.