Tüm Sınıf Düzeylerinde 2. Değerlendirme sınavları Yayımlandı.

Tüm Sınıf Düzeylerinde 2. Değerlendirme sınavları Yayımlandı.

Tüm Sınıf Düzeylerinde 2. Değerlendirme Sınavı 20.05.2016 tarihi itibarıyla Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanmıştır.

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2014-2015 ve 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yıllarında Kazanım Kavrama Testleri, öğrencilerin genel başarı düzeylerini ölçmek ve sınavlarına hazırlanmalarını sağlamak için de Değerlendirme Sınavları hazırlamıştır.

Tüm Sınıf Düzeylerinde Değerlendirme Sınavları, 1. Değerlendirme Sınavı 15.12.2016 tarihinde, 2. Değerlendirme Sınavı ise 20.05.2016 tarihi itibarıyla Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde öğrencilerin kullanımı için PDF formatında yayımlanmıştır.

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ve mezun düzeyinde olan öğrencilere yönelik bu sınavlara Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına kayıtlı öğrenciler, Elektronik Değerlendirme Sınavına EBA şifreleriyle sisteme giriş yaparak katılabilecektir. Kurslara kayıtlı olmayan öğrenciler ise, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sayfasından sınavın PDF formatına ulaşabilecektir. Millî Eğitim Bakanlığının tüm sınıf düzeylerinde hazırladığı Kazanım Kavrama Testleri ile Değerlendirme Sınavlarına Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar adresinden erişilebilecektir.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER