Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ankara / Keçiören

Hesapla
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
73
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Merkezi/Yerel
Taban Puanı 370.4052
Yüzdelik Dilim 21.16 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Sağlık Hizmetleri Alanında eğitim vermektedir.

Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara ili Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa Merkezi - Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alacak. (*) Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 370.4052 tahmini yüzdelik dilimi 21.16.

Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 370.4052 -
2022 356.1023 18.97
2021 339.6425 16.47
2020 371.4123 13.89
2019 378.1118 17.96
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
30
Okulumuz, Sağlık Bakanlığına bağlı olarak Laboratuvar Teknisyenliği alanında yardımcı sağlık personeli yetiştirmek amacıyla, 1990 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır. 03.03.2006 tarih ve 26069 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 5450 sayılı "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Bağlı Okulların Milli Eğitim Bakanlığına Devredilmesi ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" la Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir. 1993-1994 eğitim ve öğretim yılında ilk mezunlarını veren okulumuz 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında 21. dönem mezunlarını verecektir. Okulumuza 2007-2008 eğitim ve öğretim yılından itibaren hemşirelik bölümü de açılmıştır.

Mezun olan öğrencilerimiz vasıflı bir eleman olarak kolay iş bulma imkânına sahiptir. Mezunlarımızın 2 yıllık Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarına sınavsız geçiş hakları vardır ve tamamına yakını bu okullara yerleşmektedir. Okulumuzun hizmet binası Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bazı üniteleriyle müşterek kullanılmaktadır. Binanın kullanım hakkının %70 i okulumuza, % 30 u da hastaneye aittir. Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı,3 Müdür Yardımcısı, 57 Öğretmen, 1 Ayniyat Saymanı, 1 Memur ,1 Şoför ve 3 hizmetli olmak üzere toplam 68 personel görev yapmaktadır.

Sınıflarımız ve Laboratuvarlarımız Projeksiyon ve Bilgisayar donanımına sahiptir. Ayrıca öğrencilerimizin internet üzerinden araştırma yapmaları için Bilişim Teknolojileri sınıfı mesai saatlerinde açık tutulmaktadır.

Okulumuzda hâlen Sağlık Hizmetleri Alanında,

olmak üzere üç dalda eğitim öğretime devam edilmektedir.
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Keçiören
    İlçe
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Keçiören
    İlçe
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Keçiören
    İlçe

Adres: Kuşcağız Mahallesi Gazeller Caddesi No3 Keçiören/ ANKARA

Tel: 0312 356 30 66

Fax: 0312 357 79 37

web: http://keciorenibnisina.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 73 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Slm arkadaslar...ben kuzey ankarada oturuyorum burdan okula ulasim varmi bilgisi olan uardimci olsun lutfen....

2023-11-20 17:25:30

Ders Programları resmi sitede yayımlanmış merak eden bakabilirrr

2023-09-10 01:47:34

Sınıf resmini atar mısınız varsa?

2023-09-04 20:22:54

okulun çok eksiği olduğunu düşünüyorum hiç bir sosyal faaliyet yok gerçekten spor alanında falan okul takımı bile yok yani erasmus neden yapılmıyor mesela okul nitelikli ye dönmeli diye düşünüyorum yerel alım yapılmamalı ankaranın en iyi sağlık lisesiyiz evet ama onlardan bir farkımız olmalı artık okulu taşısınlar mesela çok eski bina yıkıldı yıkılacak gerçekten

2023-08-26 15:42:54
Reklam

Merhaba bu okula yerleştim ve şu anda şehir dışındayız kayıt yaptırmamız gerekiyormu?

2023-08-23 16:31:49

Okul günde kaç ders ve ders saatlerini anlatabilirmisinix

2023-08-20 14:48:21

okul çok iyii

2023-07-25 21:33:17

herkes meslek lisesini kötü ortam olarak falan bilir ama siz birde okulun içini görün gitmiş gezmiş görmüş bir insan olarak en basit örnek Keçiören üçlü okul kampüsünün içinden daha temiz bir ortama sahibiz inanın okuldan şikayetlerimiz kıyafet, disiplin, okulun küçüklüğü kıyafetimizi sevmiyoruz kimse giymek istemiyor ama mecburen herkes giyiyor değişse daha iyi olur bazı sağlık okulları hemşire önlük kıyafetine geçmiş bence bizde geçmeliyiz disiplin ise takıdır makyajıdır kıyafetidir falan bunlara karışılıyor ilk 2 ay çok dikkatliler sonra kontroller yavaş yavaş azalıyor okulun son 2 e ayı her gün indiğimizi bilirim göze batmıyorsanız kıyafette takı da makyaj da sorun yok birde okulumuz baya küçük ya içi eski ama sıralarımız yeni tuvaletlerimiz temiz güzel sonrasında merdiven basamakları eşit değil arkadaşlar okula yeni gelenler dikkat edin lütfen düşmeyin biz ilk 2 ay sürekli düştük kalktık alışamadık halen de öyleyiz aslında aradaki mesafe büyüklü küçüklü hiç eşit değil o yüzden ŞİKAYETLERİMİZ BUNLAR UMARIM OKULUMUZ İLGİLENİR TEŞEKKÜRLER

2023-07-25 16:55:45

öncelikle herkese merhaba benim senemde okulla ilgili detaylı yazan yoktu ama insan haliyle merak ediyor şimdi size detaylı bir anlatım yapayım istedim yerleşen arkadaşlar öncelikle aramıza hoşgeldiniz umarım ki hep birlikte güzel bir sene geçiririz öncelikle okul öğrenci sayısı her sene değişiyor geçen sene 60 bir önceki sene 90 almıştı bu sene kaç öğrenci alındı bilmiyorum ama okul kalabalık değil küçük bir okul olduğumuz için öğrenci profiline gelicek olursak bence yüksek bir profile sahip olduğumuzu düşünüyorum gayet başarılı, temiz, nezih, medeniyeti, düzgün, saygılı öğrenciler var tabiki herkes böyle değil ama genelde böyle olmayan öğrenciler okulda barınamıyor pek tartışma yaşanmıyor ama her okulda olduğu giib ufak tefek şeyler yaşanıyor bunun üstesinden disiplin kurulu en ağır şekilde ilgileniyor öğretmen profili ise bence çok yüksek öğretmenler sanki özenle seçilmiş gibi kadronun çok iyi olduğunu düşünüyoruz küçük bir okul olduğumuz için öğretmenler herkesle ilgileniyor her biride çok iyi gözlemci her öğrenciyi tanırlar bilirler sağlıkçıklarımız çok iyidir özellikle meral hocamız rehberlikçimiz Esra hocamız da aynı şekilde çok ilgili sempatik bir insan ana ders Hocalarımızda çok iyi gerçekten özellikle özgür hocamız çok eğlenceli, samimi, sempatik, tatlı bir insandır dersleri aşırı eğlenceli geçer bence okulun en favori hocası sınavlarımız da işte her okulda olduğu gibi çalışırsanız yaparsınız bazen gerçekten zorluyorlar bazen kolay soruyorlar değişiyor makyaj abartı olanlara kızılıp sildiriyolar göze batmazsanız sorun olmuyor takı da aynı şekilde kızılıyor göze batmazsanız sorun yok ama hocadan hocaya göre değişiyor bu durum bazıları tırnağa bile karışır yani değişiyor telefonlarımız toplanıyor yani kılık kıyafete önem veriliyor her sabah sıkı kontrolden geçeriz obizim senemizde böyleydi bu sene müdür kadrosu değişcek diye biliyoruz disiplin nasıl olur inanın bilmiyorum okul ortamından korkmayın lütfen herkesin kolay şekilde uyum sağlar sigaradır odur budur asla takılmayın okulda böyle bir şey söz konusu bile değil hocalar bu konuda aşırı titiz okulda iki öğrenci tuvaleti var kız erkek ve öğretmenler odasının katında 5 6 metre var arasında şöyle bir bakıldığında asla mümkün değil yani ayrıca okulumuz çok temiz doğal olarak sağlık okuluyuz okulun iç ortamı bu şekilde dışı hastane binasının Bi kısmıyla aynı binayı kullanıyoruz polikinlik girişiyle okul kapısı yan yana (arka giriş) ana cadde de gibi bişeyiz bu zamana kadar olumsuz bir şeyle karşılaşmadık ulaşım çok rahat gerçekten her yerden sağlanıyor zaten okulun neredeyse hepsi araç kullanarak geliyor kimisi otobüs, dolmuş, servis yürüyerek gelen öğrenci sayısı baya az yani her yerden öğrenci geliyor açıkcası okulun ilk günü sizi bir konferansta toplaycaklar ne kadar disiplinli olduklarından bahsedecekler lütfen gözünüz korkmasın bu süreç sadece ilk 2 3 ay için geçerli sonrasında alışacaksınız kendim yaşadım genel olarak bu şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi günler

2023-07-25 16:46:52
BENZER OKULLAR
Yorum 1

Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Mogan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

İskitler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Beypazarı Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 10

Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 370.4052
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Merkezi/Yerel
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://keciorenibnisina.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Keçiören İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız