Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Pendik

Hesapla
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
8
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 56.1647
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "56.1647".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
56.1647
2022
54.3708
2021
60.7604
2020
66.7371
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

2007 yılında Öğretmenevleri ilköğretim okulu ek binası olarak hizmete açılan okul binamız, 2013-2014 öğretim yılında Prof. Dr. Muhammet Tayyip OKİÇ Anadolu İmam Hatip Lisesi ek binası olarak hizmet vermeye başladı.2014 yılı Ocak ayında müstakil okul olarak Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi adını almıştır.

Okulumuzda 16 derslik, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası, 1 bilişim teknolojileri sınıfı ve 1 fen bilimleri laboratuvarı, 18 adet Akıllı tahtası, 1 çok amaçlı salonu, üçbin adet kitabı olan kütüphane ile 1 memur odası bulunmaktadır.

Pendik Kaynarca Mahallesi Sır Sokak 10 numarada eğitim ve öğretim vermekte olan okulumuz, E-5 ve Pendik-Tuzla sahil yolu güzergâhı üzerinde bulunması nedeniyle ulaşımı çok kolaydır. Okul Tanıtım Videosunu İzleyin

Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kaynarca Mahallesi, Sır Sokak,Sokak No 10, Pendik / İSTANBUL

Tel: 0 216 483 73 70

Fax: 0 216 483 73 34

web: http://kaynarcakaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 8 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

İmam hatipli olmaktan gurur duyuyorum. Evet okulun olanakları fazla yok belki düşük seviyeli bi okul ama öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz verdikleri ilgi alaka sevgi her şeye değer. Memnunum okulumdan :)

2022-12-08 18:18:23

Aklı olan ihl gelmesin. Hele bu okula asla. Akıllı tahta çalışmıyor, tuvalette ışık yanmıyor, okulun bahçesi çok küçük ve her teneffüs herkesin elinde top oluyor zaten küçük bahçe var üstüne birde bu olunca bahçeye çıkıp nefes alamaz oluyorsunuz, yerler olsun bahçe olsun gerçekten çok pis sınıfların içi digru düzgün temizlenmiyor gerçekten çok kötü, kışın birçok sınıf çok soğuk oluyor ısıtma yetersiz kısaca kendinizi biraz olsun seviyorsanız, gelmeyin. Emin olun daha iyi okullar var. Çok pişmanım geldiğim için kendinizi mahvetmeyin.

2022-03-15 19:33:29

Öğretmenleri ve idaresiyle kendini ön planda tutan bir okul. Okuldaki disiplinden herkes memnun. Sosyal faaliyetler (gezi, yarışma vs.) son 1 yılda artmış bulunmakta. Ulaşım kolay.

2020-08-14 23:26:58

bu okula düştüm umarım iyidir arkadaşımız önermisti.

2020-08-11 17:47:09
Reklam

İHL demeye bin şahit lazım. Vizyon yok gelişim yok. Puansız alıyor zaten

2020-08-11 14:48:14

Okul hakkında bilgi verir misiniz ortami falan nasıl dersler zor mu??

2020-07-21 18:15:24

Okula bayılıyorum öğretmenleri çok ılımlı aile gibiyiz öğrenciler iyi insanlar korkmayın

2020-05-05 21:53:43

6-7-8 sınıf ortaması kaç üzeri alınıyor

2019-07-02 20:00:58
BENZER OKULLAR
Yorum 20

Marmara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 10

Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 25

Ali Fuat Cebesoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Ahmet Yesevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 56.1647
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://kaynarcakaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız