Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Maltepe

Hesapla
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
6
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 61.6280
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "61.6280".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
61.6280
2022
61.6367
2021
71.2580
2020
80.0626
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Maltepe Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 yılında faaliyete geçmiş olup 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılını Altayçeşme Mahallesinde Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binada geçirmiştir. 2014-2015 Eğitim-Öğretim YılınI ise Küçükyalı'da Altıntepe İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binada sürdürmektedir. Okulumuz yeni açılmış bir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olup şu an sadece 9 ve 10.ve 11.sınıflar olmak üzere 385 öğrenci bulunmaktadır.

Okulumuzda bu dönem itibariyle 24 Kadrolu, 5 ücretli olmak üzere toplam 29 öğretmen görev yapmaktadır. Okul dersleri, hazırlık kursları ve hafızlık kursu olmak üzere eğitim-öğretim faaliyetleri yürütülmektedir. Okul olarak edebiyat, hitabet, spor ve yabancı dil alanlarında birçok yarışmaya iştirak ettik.

VİZYON : Okulumuz 2013 yılında faaliyete geçmiş olup 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılını Altayçeşme Mahallesinde Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binada geçirmiştir. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılını ise Küçükyalı'da Altıntepe İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binada sürdürmüştür. Okulumuz yeni açılmış bir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olup henüz mezun vermemiştir. Okulumuzun yaklaşık 400 öğrencisi bulunmaktadır.

MİSYON : okulumuz t.c. millî eğitim bakanlığı din öğretimi genel müdürlüğüne bağlı olarak eğitim vermekte olup hem dini, ahlaki değerlere bağlı nesiller yetiştirmek hem de öğrencilerin üniversiteye hazırlanmasını amaçlamaktadır.

BAŞARILAR : okulumuz istanbul genelinde mehmet akif şiirlerini ezbere okuma,asımın nesli yarışmasında birinci olmuştur.

Ulaşım : Okulumuz Maltepe E5 ile münübüs yolu arasında bulunmakta olup Maltepe münübüs yolu (Bağdat Cad) üzerinde yer alan Bölge Hastanesinin 150 mt kuzeyinde. Huzurevi Metro istasyonudan 250 metre güneyde yer alır. Öğretim Şekli: Kız Sınıf Sayımız 18 Spor Salonumuz 2 adet Bina yapım yılı 1995 Arsa 2550.43 m2

20 kişilik sınıflarda eğitim öğretim görmek isteyen kızlarımızı okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzda istekli öğrencilerimiz için HAFIZLIK çalışması yapılacaktır.Böylelikle bir proje sınıfı oluşturulması hedeflenmektedir.

Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Bağlarbaşı Mah. Cemal Bey Cad. Salih Reis Sok. No:1

Tel: 02164419304

Fax: 02164419303

web: http://maltepeosmangazikizihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 6 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

hangi bölümler var ona göre gelcemde bölüm tercihi yapılıyor mu

2023-05-10 18:58:35

Ben beğenmedim

2022-02-17 20:39:58

olumlu yanları merkeze yakın buyuk bi okul. bahçesi fln baya genis sınıflar kalabalik degil herkesin kendine ait bir dolabi var okulun icinde sohbet etmek için oturma alanları da mevcut.Ayrca küçük ama kapalı bir spor salonu da var.ögremenler donanımlı ama bazilari cok ödev veriyor yetisemiyoruz
olumsuz y formalar kareli etek cok kötü kantin fiyatlri ucmus her hafta zamgeliyor okulda pek faliyet yok egtim iyidr ama sınavlar zordur eger hedefiniz kücük birokulda herkesi tanıyarak fena olmayan bir egitim alıp üniversiteye gecmekse güzel eger sabah aksam takilmak itiyosaniz degil ztndiger liselerdededurm azcok böyle

2022-02-17 12:10:44

Okul gayet güzel yeterli düzeyde sadece bazı faaliyetleri eksik

2018-05-04 21:05:24
Reklam

Okulda eğitim var mı var ama yeterli düzeyde değil sadece liseyi bitirmenize yardım eder ama sizi üniversiteye hazırlamaz
Okulda faaliyet yok denecek kadar azdır okulun bahçesi olmadığı için canınız sıkılır pek de eğlenceli vakit geçiremezsiniz

2018-04-14 13:58:01

Arkadaşlar bu lisede bölüm tercihi yapamıyorsun imam hatip liselerinin önü açık olabilir ama bölüm olmazda olmaz ki

2017-11-24 22:15:37
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 27

Toki Celalettin Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Şehit Ahmet Kocabay Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 20

Marmara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 61.6280
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://maltepeosmangazikizihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız