Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Bahçelievler

Hesapla
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
17
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 75.1041
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "75.1041".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
75.1041
2022
63.3116
2021
60.3357
2020
16.5984
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

2008 yılında Bahçelievler İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılan okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı itibarıyla Bahçelievler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilmiş olup, mevcut şartlarda sadece kız öğrenci alımı yapmaktadır.

Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Şirinevler Mahallesi Dereboyu Caddesi No 17 C Blok Bahçelievler / İstanbul

Tel: 02126035168

Fax:

web: http://bahcelievlerkizimamhatip.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 17 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Ders kacta baslayip kacta bitiyo?

2023-08-29 12:24:07

sizce okulu tercih etmeli miyim tercih donemi şuan puanım 362 ama sınavsız alan bir okul sizce tercih etmeli miyim birde forma konusunda birkaç sey soylermisiniz ???

2023-07-13 16:45:54

bu okul cikti guzelmi kiyafet serbestmj

2022-08-22 22:02:03

arkadaşlar şöyle diyeyim öğretmenlerin verdikleri ders eğitimi iyi ama onların haricinde davranış olarak vs öğretmenlerin iyi olduğunu düşünmüyorum. müdür ve müdür yardımcıları sürekli her olayda disiplin diye korkutuyor. mesela kavga ederseniz disiplin alırsınız. forma konusunda aşırı sıkılar forma giymezseniz uzaklaştırma veya disiplin alırsınız. telefon yasak, aramada makyaj malzemesi falan çıkarsa alıp çöpe atıyorlar. uzun tırnak, oje, makyaj, renkli saç boyamak da yasak. okulun temiz olduğunu da düşünmüyorum. öğretmenlerin öğrencilere karşı tavırları iyi değil (çoğusunun). özellikle, sırf iyi bir okula puanınız yetmiyor diye buraya gelmenizi tavsiye etmem. zaten bu okul başarı açısından da başarılı bir okul değil öğretmenler kendileri söylüyor bunu. 12. sınıflar hiç çalışmıyor çoğusu mezuna kalıcak aralarında rekabet yok diyolar. zaten okulun çoğunluğu arap. okulda samimi bir ortam da yok açıkçası okumaktan soğutuyolar diyebilirim. imam hatibe gitmek istiyorsanız daha iyi okullar olduğuna eminim bence burayı tercih etmeyin, gelen çoğu kişi pişman zaten

2022-06-13 15:47:19
Reklam

Ben bu okulda okuyorum maalesef zaten istemeyerek geldiğim bir okul okulda fazlasıyla disiplin var normal okullar gibi değil gitmenizi hiç bir şekilde tavsiye etmem öğrencileri doğru düzgün dinlemiyorlar her şey disipline gidersin diye korkutuyor derse geç gelince hocalar tarafından şikayet edilirse hemen disipline gidiyorlar. Bu okula giderseniz geleceğiniz gidebilir yani. Eğer gelmeyi düşünün varsa vazgeçsin pişman olursunuz öğretmenleri biraz iyi ama (nadiren) her şeyi disiplin üstünden gidiyorlar ve sırf imam hatipbe gitmişsin diye imam hatipsin sen şunu yapma bunu yapma gibi şeyler kullanılıyor temizlik desen yok bide gelip sınıfları kontrol ediyorlar ilk gün okula giderken camlar petekler sıralar falan hiç bir şekilde silinmemişti sonra siz kirli bıraktınız diye uyduruluyor hiç bir şekilde okulu sevdirme çabası yok daha çok okuldan nefret etmemizi istiyorlar.... yani kısacası sizi imam hatipten, okuldan soğutmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar asla tavsiye etmem gelmeyin pişman olursunuz... zaten okulda başarı desen oda yok hocalar bile bu okulda doğru düzgün tıp tutturan yok diyor ya 12lere bakıyorum bir rekabet içinde olduklarını göremiyorum yks ye girecekler birazcık stres yok zaten okulun geneli yabancı dersleri takan çok az öğrenci var. Okul hakkında güzel bir şey varmı derseniz ne yalan söyliyim yok

2021-11-01 13:39:43

Güzel bir okul. Samimi hizmet eden güzel insanlar burada hizmet yapıyor. Okumak isteyene her türlü yardım var. Şikayet edenler sırf kendi disiplinsiz davranışlarına baksınlar. Ben mimarlık okuyorum. Bu güzel okulumu ve güzel öğretmenlerimi özlüyorum. Lütfen çamur atmayın.

2020-02-16 01:17:35

Kızım bu okulun yan tarafında bulunan orta okuldan mezun oldu . İlk başta bu okula gitmek istemedi özel bir okula başladı , daha sonra gittiği okulun öğrenci ortamından memnun kalmayınca bu okula ekim ayının sonuna doğru nakil aldık. Okulu çok sevdi öğretmenleri çok iyi arkadaşları seviyeli, okul idaresi rehber öğretmenleri gayet ilgili .Okul girişinde turnikelerden kart basıp geçiyorlar öğrencinin gitmediği veya geç geldiği velisine bildiriliyormuş okul çıkışları gayet güvenli. İmam hatip düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim
Aynı anadolu lisesi sistemini uyguluyor 10. sınıfta bölüm seçecekler benim kızım mimar olmak istediği için sayısal bölüm istiyordu imam hatipte böyle bölüm seçildiğini bilmiyordum nakil almadan önce gidip müdür yardımcısıyla konuştum öğrencinin başarısına göre yönlendiriyorlarmış

2020-01-30 02:14:23

Gidip gidebileceğiniz en mükemmel imam hatip diyebilirim eğitimi ve hocaları efsane hem hayata hem üniversiteye hazırlıyorlar fen alanında da mesleki dersler alanında da gayet donanımlı hocalar var benim biricik okulum

2018-12-09 22:57:08

aklı olan gelmesi herşey için para alıyolar yok yetimmiş falan filan doğru dürüst temizlikçi yok tuvaletleri şey götürüyor siz anladınız artık orasını

2018-02-07 19:08:53
BENZER OKULLAR
Yorum 5

Kemal Hasoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 19

Başakşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 34

Toki Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Ayşe Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 14

Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 75.1041
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://bahcelievlerkizimamhatip.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız