Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Bağcılar

Hesapla
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
54
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 65.3935
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "65.3935".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
65.3935
2022
69.9453
2021
48.4074
2020
66.1933
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Ağustos 2012 tarihinde hayreddin karaman kız imam hatip lisesi ve orta okulu olarak eğitim öğretime açılmıştır.2014-2015 eğitim öğretim yılınında anadolu imam hatip lisesi olarak eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

Vizyon Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, bireyler yetiştirmektir. Dünya ilklerinin arasına girmek için başarıyla yoluna devam ederek o seviyeyi yakalamaktır. İki taraflı ilimlerin tahsilinin insanı yücelttiğinin farkında olarak, dini ve dünyevi ilimleri en güzel bir şekilde tahsil etmektir. Hülasa iyi insan, güzel Müslüman yetiştirmektir.

Misyon Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yükseköğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış dinini doğru ve etkili yaşayan, yaşatan, anlayan, büyüklerini sayan, özgür bir yaşam tarzını benimseyen, maneviyatına sahip çıkan, vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır. Ayrıca dünya imarı için temiz nesiller yetiştirme düşüncesini benimsemektir.

Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Demirkapı Mahallesi, Nergiz Sokak, No21 BAĞCILAR İSTANBUL

Tel: 0 (212) 445 60 75

Fax: 0 (212) 445 60 72

web: http://hayreddinkaramankizanadoluihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 54 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arkadaşlar bu okula gitmemi istiyolar sizce iyi bir okulmu

2023-07-06 22:07:12

Neye dayanarak okul güzel diyorlar ve ne açıdan bu okulu beğeniyorlar anlamış değilim. Bu okulda okudum ve ciddi anlamda eğitimde sıkıntısı olan bir okul. Sınıflarda öğrencilerin konuşma sesinden ders işlenmiyor. Derste uyuyanından çekirdek çitleyenine tut neredeyse her şey serbest. Sınavlarda rahat rahat kopya çekmek serbest. Ve de telefondan kopya çekmek serbest. Yani şimdi bi düşündümde okulun bu yanlarını beğenenlerde olabilir. Neden olmasın:)

2023-07-03 16:46:28

kötü yorumların hiçbirini kesinlikle kabul etmiyorum. Ablamda burada okudu abimin eşi de bu okulda liseyi bitirdi okulun tabiki kötü yanları var kötü yanı olmayan okul yoktur tabiki 8. sınıf öğrencisiydim 9. sınıf oldum benim gibi 9. sınıfa geçen 1 kuzenim daha var tercihlerde ilk sıraya yazmayı düşünüyoruz okul gerçekten güzel, temiz çoğu kez gittim kesinlikle tavsiye ediyorum

2023-06-25 01:52:43

lisede telefon yasak mi ve sadece sayisal bolumu mu var? okul hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim

2022-09-08 14:23:52
Reklam

okuldan 10.sınıfa başlicam hiç memnun değilim liseye buraya isteyerek gelmedim. Okulda geziler sadece piknik oluyor onun haricinde olmuyor ,okul fen lisesi programı kullanıyor bu yüzden sayısal derslerin konuları daha yoğun eski idare kadromuz iyiydi anlayışlıydı şimdi kadro yenilendi ortaokullar sınıf eşalaınızı mahveden biliyor sınıfta eşya unutmayın derim boş derslerimiz yok nadir oluyor. okul din üzerine olduğu için ilahiyat üzerine okumayacaksanız da öğretiliyor osmanlı tarihi, fıkıh, temel dini bilgiler, din , kuran , seçmeli kuranbu dersler var ÖNERMİYORUM OKULDA EŞİT AĞIRLIK YOK - SÖZEL YOK - SAYISAL VE SOSYAL VAR özellikle bu yüzden gelmeyin derim

2022-08-31 11:56:08

Bu okulda 5 senem bıttı ortaokulda ıyıdı ama yine kötü tarafları oldu liseye gectım 10 sınıfa ama nakıl yapacağım nedenını sorarsanız ben ılahıyat okumayacağım ve Sankı ılahıyat okuyacakmışım gıbı bana tüm kuranı ezberlememı ıstıyorlar verdıgımde kabul etmıyorlar hocalar ve aşırı zorlanıyorum bu konuda bazı hocalar var gerçekten onlara rastlarsanız kötü olur yanı ben rastladım ama çok iyi bir hocayada rastladım ama ben sıze ılahıyat okumayacaksanız gelmenızı ıstemem aşırı zorluyorlar bu arada müdürü bıraz sert yanı ama bazı müdür yardımcıları gayet anlayışlı

2022-08-14 15:37:31

Okul çoook iyi tavsiye ederim

2022-07-27 20:48:43

Bu okulun lisesi etrafımdan duyduğum kadarıyla iyi bir eğitim vermiyormuş. Bir akrabamız buraya gidiyor ve hiç memnun değil. Özellikle öğrencilerin derslerinin çoğu boş geçiyormuş ve öğretmenlerin dersler konusunda umursamaz davrandıklarını söylüyorlar. Açıkcası etrafımda memnun olup giden öğrenci görmedim ben kızımı bu okula göndermeyi düşünmüyorum

2022-07-26 21:05:35

Okulun çok eksik yönleri var. Hiç iyi bir okul değil. Gelmeyin derim.

2022-07-21 18:26:16
BENZER OKULLAR
Yorum 7

Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 14

Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 16

Bağcılar Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 65.3935
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://hayreddinkaramankizanadoluihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız