Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi

İstanbul / Güngören

Hesapla
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
251
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 86.7428
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi İstanbul ili Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "86.7428".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
86.7428
2022
83.7692
2021
87.0154
2020
81.2607
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 01/04/2014 tarihinde İSMEP kapsamında yeniden yapımı tamamlanmıştır. 2968 M2 bahçe alanı ve 3980 M2 bina alanına mevcuttur. Okulumuzda öğrencilerimizin açık havada spor yapabilmeleri için 800M2 ön bahçe ayrıca okulumuzun arka bahçesinde de basketbol sahası ve voleybol sahası mevcuttur. Okul binamız 5 katlı olup, alt bodrum, bodrum, zemin, 1. Kat ve 2.kattan oluşmaktadır. Derslik sayımız 28 olup, ayrıca fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları,  bilgisayar laboratuvarı, Tarih-Coğrafya dersliği, Yabancı Dil Dersliği, resim odası, müzik odası, kapalı spor salonu, kütüphane, kantin, dinlenme salonu, kız ve erkek soyunma odaları ve konferans salonundan oluşmaktadır. 

EĞİTİM-ÖĞRETİM Okulumuz tam gün ve karma eğitim yapmaktadır. Anadolu Lisesi olması sebebiyle Yabancı Dil Ağırlıklı  eğitim yapmaktadır. 1. Yabancı Dil olarak İngilizce , 2. Yabancı Dil  olarak Almanca öğretimi yapılmaktadır. Haftalık ders saati sayısı 40 olup, günde 8 ders saati yapılmaktadır. 

Okul ders saatleri  08:30-15:30  arasındadır.  Eğitim kadromuz 3 idareci 40 öğretmen oluşmakta olup, 1 kişi doktora, 11 kişi Yüksek Lisans-Master öğrenimini tamamlamıştır. Branşları itibariyle öğretmen açığımız bulunmamaktadır. 

ULAŞIM  Okulumuz Güngören-Merter-Tozkoparan Mevkiinde olup, E-5 Karayolu kenarındadır. Metrobüs, Metro, otobüs ve minibüsle ulaşım imkanına sahiptir. Merter-Davutpaşa metro istasyonlarına ve Metrobüs Merter durağına 10 Dakika  yürüme mesafesindedir. 92B, 92C ve 33B Otobüs hatları ve ayrıca Bakırköy -Merter / Bağcılar-Topkapı minibüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.

Fatih-Zeytinburnu-Bakırköy-Şirinevler-Yenibosna-Kocasinan-Güneşli-Bağcılar-Yüzyıl-Güngören semtlerine öğrenci servilerimiz mevcuttur.  BİNA VE FİZİKSEL DURUM Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi,4575 metrekarelik alanda, 2900 metrekare ve tek blok olarak 5 katlı olarak inşa edilmiştir. Okulumuzda 1 müdür , 1 müdür başyardımcısı,2 müdür yardımcısı, (3'ü ücretli),(1'i görevlendirme) toplam 39 öğretmen, 1 memur, 1 güvenlik görevlisi,1 gece bekçisi ve 2 hizmetli görev yapmaktadır.

Okulumuzda 28 derslik, 1 müdür odası, 1 müdür baş yardımcısı odası, 2 müdür yardımcısı odası,1 öğretmenler odası,1 okul aile birliği odası, 1 kütüphane, 1 bilgisayar laboratuarı,1 fizik, 1 kimya,1 biyoloji laboratuvarı,1 resim dersliği,1 müzik odası,1 zümre öğretmenleri odası,1 yabancı dil dersliği,1 tarih-coğrafya dersliği, 1 arşiv odası,1 depo, 2 rehberlik servisi odası, 1 spor servisi odası,1 revir, 1 çok amaçlı salon,1 kapalı spor salonu, 1 öğrenci kantini,1 basketbol sahası bulunmaktadır.

Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır. Okulumuzda Anadolu Lisesi öğrencileri bulunmaktadır. Okulumuzda toplamda 720 öğrenci eğitim öğretim görmektedir.
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Güngören
    İlçe
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Güngören
    İlçe
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Güngören
    İlçe

Adres: Tozkoparan Mahallesi Mehter Sokak No 1 Güngören/İstanbul

Tel: 0 212 481 19 37

Fax: 0 212 482 18 00

web: http://gungorenerdembayazital.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi ile ilgili 251 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

esenlerde okuyorum obp 93 komşu kontenjandan alirlar mi?

2024-02-27 18:29:52

Sözel var mı 82 puanla alırlar bu dönem öğretmenler iyi mi ?

2024-02-26 15:53:46

Bu okul mu güngoren anadolu mu daha iyi sizce ua

2024-02-15 23:43:00

Bu sene obp 86 dan 85-84 düşermi lütfen cevap verin acil

2024-01-17 17:59:01
Reklam

Gencosman anadoludayim buraya gelinirmi?

2024-01-04 18:59:36

Bende gelmek istiyorum okul nasil ortam falan vb özellikler ayrıca bu sene obp dusermi yukselirmi

2023-12-13 21:47:50

Okulun ortamı nasıl sıkıntili öğrenci fazla varmı

2023-09-24 22:09:09

okula gelinir mi güzel mi hocalar iyi mi

2023-09-02 09:55:12

okulun ortamı nasıl?çok fazla keko tarzı varmı?

2023-08-21 13:58:16
BENZER OKULLAR
Yorum 342

Yenilevent Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 461

Aşık Veysel Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 177

Sancaktepe Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 131

Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 107

Arnavutköy Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi kaç puan 2024 86.7428
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://gungorenerdembayazital.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız