Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi

Ankara / Etimesgut

Hesapla
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
94
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 53.9292
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi Ankara ili Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "53.9292".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
53.9292
2022
73.7784
2021
63.3844
2020
44.8823
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz Toki tarafından Kalyon firmasına yaptırılmıştır. 05.05.2010 tarihinde valilik onayı ile Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi adını almıştır. Okulumuz Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı iken Turkuaz semtinin Etimesgut Belediyesine bağlanmasıyla 06.05.2014 tarihinde Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçmiştir. Okulumuz 2010-2011 Eğitim- Öğretim yılında 7 derslik 210 öğrenci sayısı ile hizmete girmiş. 2013-2014 Eğitim-öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir. Okulumuz, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle 34 şube, 928 öğrenci ve 73 öğretmen ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 03/08/2006 tarihinde, Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü imzalanmıştır. Okulumuz yaptığı çalışmalarla Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. Ayrıca okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde sağlıklı ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan Beslenme Dostu Okul Sertifası almaya hak kazanmıştır.

Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Eskişehir yolu 29.Km. Yukarı Yurtçu Mah.Toki Turkuaz Evleri 4314. cad. no5 ETİMESGUT

Tel: 03122370238

Fax: 03122370239

web: http://fnc.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi ile ilgili 94 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Ben 2019-2020 yılları arasında okudum. Benden 1 yıl önce Yakup Bey müdürmüş ona çok iyi diyorlardı, okul onun zamanında ayağa kalkmış gibi laflar dönüyordu. Zaten o gittikten sonra okul hem performans hem kalite olarak çöküşe geçti. Öğrenci profili bayağı bir düştü 9. Sınıfların geneline bakıyorsun ahlak ve zeka anlamında neredeyse hiçbir şey yok. Hepsi için denemez ama genel olarak durum böyle. Öğretmenlerde birkaç tane iyi denebilecek hoca, birkaç tanede kötü denebilecek hoca var ama genel olarak normal lise öğretmeni profili hakim. Önceden sincan, elvankent vb. yerlerden çok gelen olmuyordu ama son senemde hem o taraflardan gelenler arttı hem de öğrenci sayısı acayip bir artış yaşadı. Kısacası gelmemenizi tavsiye ederim ama daha iyi bir şansınız yoksa en azından erasmus vb. programlara (Ben okuldayken erasmus vardı şimdi kalkmışmıdır bilmiyorum) katılmaya çalışın ki bi faydası olsun en azından. Servis konusunda bir şey diyemeyeceğim hiç kullanmadığım için ama sanki fiyatlar biraz pahalıydı. Ekstra sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım

2023-09-05 16:22:59

Gençler merhaba tatili bitirdiğiniz,yarından itibaren dinlenmiş bomba gibi dönüyorsunuz.
📚✅🎓

2023-08-02 18:06:21

Okul asla bu kadar düşük bir obp puanını hak etmiyor. Açıkçası bu sene ki öğrencilerle nasıl geçineceginizi çok merak ediyorum. Bu puanla en akılsız hayvan bile okula girer.

2023-07-28 03:26:41

Bu lisenin servisi Yapracık tokilere gütürüyormu? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

2023-07-24 19:51:00
Reklam

Kaç şube var Etimesgut yapraciga yakınmı servisi varmı servis yapraciga kadar gidip geliyormu

2023-07-24 19:43:35

Mümkünse gelmeyin pişmanlık

2023-07-24 01:15:52

Ben Etimesgutta oturuyorum servisleri nereye var

2023-07-06 13:51:58

Dil bölümü varmı

2023-06-04 22:56:22

Hangi bölümler var peki

2023-06-04 08:39:01
BENZER OKULLAR
Yorum 29

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 534

Sincan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 81

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Çankaya Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 64

Çankaya Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi kaç puan 2024 53.9292
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://fnc.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız