Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi

Antalya / Alanya

Hesapla
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
5
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 425.9159
Yüzdelik Dilim 10.88 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi Antalya ili Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi taban puanı 425.9159 tahmini yüzdelik dilimi 10.88.

Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 425.9159 -
2022 - -
2021 86.3125 -
2020 90.4648 -
2019 - -
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
0
2021
0
2020
0
Okulumuz 2014 yılı Ağustos ayında eski Oba Belediyesi hizmet binasında faaliyete başlamıştır. Ancak Alanya Belediyesi ile yapılan protokol gereği bina belediyeye devredilip, Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi binasında eğitim öğretime başlamıştır.

Üç sınıf 69 öğrencisiyle şu anda Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi?nde eğitim öğretim faaliyetine devam eden okulumuz; her şeyiyle sıfırdan oluşturulan bir okul konumundadır. Mevcut binası olmadığından ileriye dönük kalıcı fiziki çalışmalar yapılamamaktadır. Alınan eşyalar depolarda kalacağından geleceğe yönelik bir takım ihtiyaçların alınmasında kararsızlık yaşanmaktadır.

Bütün bu güçlüklere rağmen elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek okulumuzu layık olduğu yere taşımak için hep beraber çalışacağız.

Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kestel Mah. İsa Küçülmez Cad. No 133 ALANYA/ ANTALYA

Tel: 0 242 538 74 84

Fax: 0

web: http://obaakdenizanadolulisesi.meb.k12.tr/

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi ile ilgili 5 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Hüseyin girenes hariç her yere gidebiliyorum ama sizce hazan çolak mi daha iyidir yoksa burası mı başa gazipaşa feni yazacağım zaten sadece 2. Ye nereyi yazacağım onu düşünüyorum burası yeni açıldı biliyorum ama gelişen bir okul bana ortamı da iyi bir lise lazım yani aklı dersten başka birşeylerde gezen tiplerin az olduğu bir lise o yüzden hasan çolak tam merkeze yakın olduğundan orada o tarz tipler fazladır diye düşünüyorum burası nasıl burada okuyan biri cevap verirse sevinirim.

2023-06-29 12:50:35

konumunu bulamıyoruz konumu tam olarak nerede söyleyebilir misiniz?

2020-12-15 11:30:10

10. Sınıfa geçtim ve geldiğinde ne yol vardi ne bisey. Bina dikmişler her yer toprak , klimasizdı. Böyle gelişerek gidersek alanyada 1. Devlet okulu olabilicegimizi inanıyorum . Okulda resim , santranç, bisiklet ve bir çok spor dalında iyi olan insanlar var ve ödüller alıyoruz. Size çok sey katabilirdi bir lise tabi okumak istiyene

2019-07-16 21:21:28

bu okulda 2 yıldır okuyorum.11.sınıfa gidiyorum.yakın zamanda açılmasana rağman çok hızlı yükseliyor.üniversiteye çok iyi hazırlıyorar.tercih etmenizi tavsiye ederim

2017-03-07 21:20:52
BENZER OKULLAR
Yorum 124

Antalya Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 83

Ünal Aysal Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 19

Manavgat Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 189

Gülveren Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 55

Hasan Çolak Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi kaç puan 2024 425.9159
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://obaakdenizanadolulisesi.meb.k12.tr/), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız