Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi

İzmir / Tire

Hesapla
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Ekle
Ekle
120
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 465.9385
Yüzdelik Dilim 3.70 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi İzmir ili Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi taban puanı 465.9385 tahmini yüzdelik dilimi 3.70.

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 465.9385 3.70
2022 441.8604 3.75
2021 415.1174 3.81
2020 432.9366 3.28
2019 454.2580 3.82
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
102
Eğitime çok önem veren, Tire´ye ve bölgeye fen lisesi kazandırmayı amaçlayan değerli hayırseverlerimiz Sayın Belgin ve Atila Çallıoğlu çifti okulumuzu yaptırmıştır. Okulun arsa tahsisi Tire Belediyesi tarafından yapılmıştır.

2013-2014 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi, ülkemiz ve dünya için bilim,teknoloji ve fen alanında sorgulayan, yaratıcı, düşünen, araştıran ve üreten bilim insanı yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesinde15 Derslik, 1 Fizik, 1 Kimya, 1 Biyoloji laboratuvarı, 4 adet olimpiyat odası, 1 BT sınıfı, 1 konferans salonu, 1 spor salonu, 1 kantin ve tüm ihatiyaçların karşılanabileceği 1 pansiyonu bulunmaktadır. Okul Müdürü Okul Tanıtım Videosu İzleyin
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi YKS Başarı Tablosu

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Tire
    İlçe
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Tire
    İlçe
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Tire
    İlçe
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Tire
    İlçe
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Tire
    İlçe

Adres: FATİH MAH. ULUS CADDE NO5 TİRE / İZMİR 35900

Tel: (232) 500 07 00

Fax: 232 500 07 01

web: http://tirefenlisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi ile ilgili 120 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okulun hoş bir mimarisi var, renkli bir okul. Sınıflar ve koridorlar yeterince büyük ve ferah.
Öğretmenler genel olarak çok iyi ancak bazılarının egosu kendi boyunu aşmış. Bazıları öğrencileri üste taşımaya değil elemeye yönelik çalışıyor daha çok. Özellikle matematik öğretmenleri çok iyi. Bize çok yardımcı oluyorlar.
Ben pansiyonlu değilim ama her gün okul yemekhanesinden yemek yiyorum. Yenmeyecek yemek çıkmadı hiç açıkçası. Yemekleri beğenmeyenler elbette var ama kimse bir lokanta yemeği veya annesinin yaptığı yemekler gibi olmasını beklememeli bence. Yalnız önceki seneler aylık verdiğimiz parayı bu sene 3 günlük olarak veriyoruz.
İdari kadro bir fen lisesine uygun değil gibi geliyor fikrimce çünkü hiçbiri sayısal öğretmeni değil. Ayrıca olması gerekenden daha ilgisizler fikrimce. öğrencilere karşı çok ilgileniyormuş gibi bir tavırları var ama dışarıya karşı gösteriyorlar daha çok bu tavrı.
Yaklaşık 10 senedir her sene bahar şenliği yapılırdı bu okulda. Mayıs ayı civarında bir gecelik bir eğlence düzenlenirdi okulda. Öğrenciler şarkı söyler, dans eder ve eğlenirdi. Eğlence saat 11e kadar sürerdi. Ancak geçen sene değişen idare kadrosuyla kaldırıldı bu şenlik. 10 senedir yapılan bu eğlenceyi sözde öğrencileri zapt edemedikleri için kaldırdılar ve büyük haksızlık ettiler.
Okulumuzun birçok sporda takımı var, düzenli antrenmanları yapılıyor. Ayrıca okul içinde de turnuvalar düzenleniyor. Sportif aktiviteler açısından güzel bir okul.
Çok kalabalık bir okul değiliz, herkes birbirini tanıyor neredeyse. Tire çevresinde fen lisesi olmayan ilçelerden gelenler için uygun bir okul bence.

2024-02-18 18:23:47

Okul MUKEMMMEL ogretmenleri anlatislari cok iyi ozellikle fizik dersi o kadar iyi ogreniliyor ki evde hic fizik calismaya gerek kalmiyor sosyal acidan bakarsak da cok memnun kalirsiniz çünkü idare ogrencileri aşırı tesvik ediyor zaten idaredeki hocalar ogrencilerle cok ilgili mudurumuz ogrenciler icin cabalayan birisi ve cok saygi duyuyoruz haliyle yurt zaten cok guz3l yemek vs ve cok da uygun fiyatlj artan enflasyona ragme KESINLIKLE GELIN

2024-02-18 17:14:20

Okul çok iyi ,her okul gibi eksiklileri var ama her daim eksikliklerini kapatmaya çalışıyorlar ,yurt genelde temiz ve düzenli ,buraya gelirken kendinize güvenin herkes ilk başta çekiniyor ama sonradan alışıyorlar ve kendi kendimize yaşamayı öğreniyoruz.Kışlık ve yazlıklarınız mutlaka olsun havalar çok çabuk değişiyor .Yatakda nevresim yeterli ancak yine de bir battaniye alın gelin pansiyon doğal gaz devamlı çalışıyor yani sıcak .Kişisel eşyalarınız (tuvalet kağıdı ıslak mendil vs) mutlaka getirin.Yakınlarda alışveriş marketler var hafta sonlarında buralardan eksiklikleri tedarik edersiniz.Yemekler genel de güzel kantinimiz uygun ve isterseniz yazdırıp haftalık ödüyorsunuz.Devlet hastanesi ve acil 5 dakikalık mesafe de aile hekimliğide yakında ve ilaç yazdırabiliyoruz ancak siz yine de yanınızda merhem ilaç v.s ilaçlarınızı getirin pansiyon odaları düzenli tutun şimdiden söylüyorum yoksa arkadaşınızla papaz olursunuz.derslere ve etüdler mutlaka önem verin .Telefon lazım sadece iletişim için birde üçlü kablo mutlaka getirin olmazsa olmaz

2023-09-06 02:08:02

3.57 yüzdelikle kazandım artık baç lıyım seneyeki 8 ler soru sormak için eklesin ig temur.qw

2023-07-25 11:23:07
Reklam

3.54 genel 4.04 il ile gelir mi?

2023-07-01 03:18:44

2023 lgs 3.50 yüzdelik dilimle gelirmi bu okul acaba teşekkür ederim

2023-06-25 23:09:33

7.61 yüzdelik ile gelir mi

2023-06-24 22:05:09

Öncelikle bu okuldaki ilk yılımı tamamladım ve genel olarak memnun olduğumu söylemek isterim.Aşağıdaki eski mezunlar beğenmemiş ama okul yeni bir okul olduğu için bu kadar sorun olması gayet normal.Pansiyondan bahsedicem pansiyonda kalmadım ama gayet temiz konforlu olduğunu herkesten duyuyorum.Pansiyonda ortamınız varsa oh ne ala.Yurtluları çok sıktığını söylemişler arkadaşlar ilk dönem yurt gayet serbestti ve arkadaşlarım kötü sonuçlar alıyordu 2. Dönem telefon yasağı ve daha uzun bir çalışma saatiyle yükseldiler zaten burası fen lisesi diğer iyi Anadolu liselerine puanınız yetmediği için geliyorsanız hiç gelmeyin düzenli çalışmayı kaldırabiliyorsanız gelin ki bu da çok zor bir şey olmamalı.yemekler zaten iyi.Sosyal aktivitenin de gayet yeterli olduğunu düşünüyorum işte kimisi demiş ki İzmir’deki Anadolu liseleri gibi değil e zaten okulu farklı kılan da bu düzen ve ders odaklı olması eğer Anadolu lisesi istiyorsanız tercih etmeyin çünkü alttakiler gibi mutlu olamazsınız.Okulun idaresi bence de yeterli değil bu konuda haklılar ama bazı hocalar gayet iyi arada yetersiz olanlar elbette var.Sınavlarda zorlanmadım ben açıkçası.Bu arada çok çalışan biri de değildim bence abartılmış zorluğu ilerde ne olur bilemem de.Okul butik okul gibi küçük herkes herkesi tanıyor ve bence özgüven problemi de yok herkes farklı etkilenir tabi ama sanki buraya gelen herkes öyle olacakmış gibi anlatılmış.Öğrencilerinin kalitesi de fark ediliyor çiğli vb ile kıyaslanmış ben bir fark olduğunu düşünmüyorum. Kısacası okul iyi,güzel .düzenli olan ve çalışacak ,ortalama sosyalliğe sahip insanlar için ideal.Eğer Anadolu istiyorsanız ya da illa İzmir diyorsanız gelmeyin.Bana göre tek eksiği idare ve birkaç öğretmeni.saygılar

2022-08-20 18:20:10

Kayıtlar nezaman başlıyor okul ve pansiyon kayıtları bilgisi olan varmi

2022-07-26 23:36:25
BENZER OKULLAR
Yorum 49

Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 42

Ödemiş Ayhan Kökmen Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 83

Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 164

İzmir Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 129

Çiğli Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi kaç puan 2024 465.9385
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://tirefenlisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi yorumları okuyabilir, Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız