Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Sancaktepe

Hesapla
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
14
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 67.5748
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "67.5748".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
67.5748
2022
64.2186
2021
65.9664
2020
76.4661
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Sancaktepe Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yeni İstanbulun Yeni 1 numarası olma yolunda ahlak ve akademik başarıyı hedef edinmiş bir okuldur. Evlatlarımızın sosyal yönlerini geliştirebileceği sayısız imkan, kendi 600 kişilik yemekhanesinde temiz ve sağlıklı yemek fırsatı, okul kantininde bayan personeli, dershanelerin kapatıldığı bu dönemde gerek hafta içi gerek hafta sonundan tutunda yaz tatilinde dahi devam eden okul derslerine ve üniversiteye yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kursları bunun dışında servislerin dışında da merkezi konumu ile kolay ulaşım imkanı tercih sebebiniz olabilir. Ayrıca kendisine başarıyı hedef edinmiş Türkiye nin en iyi üniversitelerinden mezun genç, dinamik ve güler yüzlü öğretmen kadrosu ile sevgi dolu güler yüzlü ahlaklı başarılı bir nesil yetiştiriyoruz. Ayrıntılı bilgi için sizleri de okulumuza bekleriz.

Vizyonumuz: Öğrencilerimizi; muhasır medeniyetler seviyesine çıkaracak bir eğitim öğretim anlayışı ile örnek ve önder bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyonumuz: Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği "çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma" hedefine odaklanmış olarak okulumuzda etkinliği ve verimliliği sağlayıp kaliteyi artırmak için öğrencilerimize yönelik, eğitim-öğretimin yanında psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti ile öğrencilerimizi sürekli geliştirerek, bir yüksek öğretim kurumuna hazırlayan, bilgi ve beceri kazanmış, kendine güvenen, toplumun ahlaki değerlerini benimseyen ve bu değerleri davranış haline getiren bireyler olarak yetişmelerini sağlayıp eğitim-öğretimi daim kılmaktır. 2014 - 2015 Yılı YGS - LYS İstatistikleri

Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Abdurrahmangazi mah. Ebubekir Cad. No8 Samandıra / istanbul

Tel: 0216 311 20 05

Fax: 0216 561 50 70

web: http://skaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 14 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba, Okul kaçtan kaça kadar sürüyor?

2022-08-23 23:26:43

selamlar. ben bu sene muhtemelen seçimlerimde ilk başa bunu yazmayı planlıyorum. size sorum, bu okulda geçirilen tam gün eğitimi gerçekten ben çok verimli buluyorum diyormusunuz? eğer öyleyse çok sevinirim. Okulun eksilerini de söylerseniz yani olumsuz yanlarını gerçekten çok hoşnut olurum. <3 teşekkürler.

2022-07-14 12:26:43

Okulda bu ilk senem ama okul çok kötü nakil aldiracam okul disiplini cok kotu okulda herseyi yapiyorlar ruhlari bile duymuyorlar hocalar cok iyi TABI BAZI HOCALAR hariç yabi size tavsiye etmem ama ginede siz bilirsiniz

2021-11-23 21:41:12

puanın dan belli nasıl okul olduğu tavsiye etmiyorum

2021-05-26 17:15:12
Reklam

Okulda 2.yılım 11 olmama 2 ay kaldı. Okula gelirken çok önyargılıydım. Ama asssla anlattıkları gibi değil. Okul disiplinli bir okul bu herşeye ceza veriliyor anlamına gelmiyor. Kendine ait kuralları var. Hocalar mükemmmel abla kardeş gibi oluyosunuz hatta arkadaş gibi. Okulun ortamı gayet güzel. Dostluklar çok sağlam. Kendi kendinize eğlenmeyi biliyorsanız kesinlikle gelin derim. Okula erkek öğrenciler geliyor arada oda okulları onlara yetmiyor diyeydi ve etkinliklere katılıyorlardı bu şekilde...

2021-03-23 10:32:32

Okulumuzu İstanbul´un en iyi okulu yapmak için okulumuzun mezunları ve mensuplari ve dahi okulumuzun sevdaliları elele verip çalışmalı!

2020-11-29 12:51:42

Okul ulaşım açısından hiçbir sorunu yoktur. Ulaşımı çok iyi.

2020-07-22 12:25:07

Okula geçen sene girdim ve okul hakkında seviyesi düşük diye duymuştum ve önyargılarım vardı ama okula gidince önyargılarım kırıldı. Okulun öğretmenleri mükemmel ve çok iyi öğretmenleri var hoca değil abla kardeş gibiyiz çoğu hocayla. Öğretmenler konusunda hiçbir şüpheniz olmasın onun dışında okul disipline önem veren bir okul. Onlara dikkat etmelisiniz.

2020-07-22 12:19:53

Bu okul aşırı disiplinlidir kendince kuralları vardır lakin öğrenciler kurallara uymaz ise bazen görmezden gelinebiliyor son senem bu okulda bu okulu seçecekseniz kurallara uyun onun haricinde sıkılırsınız.

2020-07-14 15:29:50
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Pendik Ömer Öztop Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Selman Farisi Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 8

Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 67.5748
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://skaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız