Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Ataşehir

Hesapla
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
7
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 256.1551
Yüzdelik Dilim 56.64 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 256.1551 tahmini yüzdelik dilimi 56.64.

Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 256.1551 -
2022 290.5982 40.02
2021 280.0678 34.38
2020 338.4462 23.14
2019 - -
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
60
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Aldığı eğitimle liderlik vasıflarını yüklenmiş, milli ve manevi değerlerine sahip, özgüven sahibi, iletişime açık, evrensel insani ve ahlaki ilkeleri benimsemiş, geçmiş ile gelecek arasında bağ kurarak kültürel mirasımıza sahip çıkan ve onu gelecek kuşaklara taşıyabilen genç ve dinamik nesiller yetiştirmek hedefindedir. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanında nitelikli, dünyayı ve yaşadığı coğrafyayı tanıyan ve yorumlayabilen, çözüm odaklı düşünebilen, fikri ve ahlaki olgunluğa sahip nesiller yetiştirmek.

Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Esatpaşa Mahallesi, Cevher Sokak, Nu 4 Ataşehir / İstanbul

Tel: 0 216 315 29 32

Fax: 0 216 317 55 38

web: https://umitmerickizaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 7 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arkadaşlar öncelikle bu okul genellikle çok kötü Bi okul olarak biliniyor fakat herkesin söylediği gibi çok kötü bir okul asla değil ama çok iyi de diyemem orta düzeyde bir okul. Ben buranın ortaokulunda okudum ve şuan lisesindeyim ortaokulunu çok seviyordum hocaları zaten çok iyi bence her okulda olabileceği gibi sevdiğiniz yada sevmediğiniz hocalar olabilir. Ortamı her okulda görebileceğiniz Bi ortam iyilerde var kötüleride kötüleri derken zorbalık tarzı değil küfür VS gibi. Bence bu okulun çok daha fazla çaba gösteren derslerine çalışan gayret eden öğrencilere ihtiyacı var her okula lazım ama bu zaten okulun durumunu gösteriyor aslında bu okulu başarıya getirmek biz öğrencilerinde elinde biraz nasıl sonuçlar elde edersek okulun başarısı puanı daha iyi yüksek olur çünkü bu okul zamanında iyi üniversiteye yerleşen öğrencilerle başarı elde etmişler bu senede ilk defa proje sınıfında okuyan öğrencileri mezun edeceklermiş umarım güzel sonuç elde eder güzel üniversiteye giderler

2023-09-28 17:02:34

LGS 309 puan ve 36,13 dilimlik beni alırlar mı sence?
obp falan gerekiyorsa 88 aldım

2023-06-23 14:47:58

Bu okulun ortaokulunda okudum ve buranın projesi tuttu ama ben buradaki liselileri biraz kötü buluyorum üniversite başarısı nasıl acaba sizce istediklerimi bu okul verir mi?

2022-08-07 00:20:37

Okulda din dersleri ağırlıklı ve fazla,proje sınıflarından birindeyim.Tavsiye etmem okulu proje diye çok övüyorlar ama düzlerin sınavını basit yapıyorlar onlar bizlerden yüksek alıyor.Öğretmenler güzel ama zorluyorlar.Kuran’ı ilk senemiz olmasına rağmen su gibi okumamızı istiyorlar kekelemeden bile puan kırılıyor.Ezberler bu sene kolay gibi olabilir ama 2. dönemin sonu ve 10. sınıftan itibaren çok uzunlaşıyor ve fazlalaşıyor.Arapça yapamıyorsanız veya ortaokulda imam hatipte okumadıysanız hiç gelmeyin çok zorlanırsınız.Lafın kısası buraya geleceğinize 80+ ortalamayla alan bi anadoluya gidin nitelikli aşırı fark etmiyor anadolu hep bir tık öndedir ortalaması yüksekse.Okul üstü bordo tunik ve siyah pantalon.Ayrıca zaten yeterince zorlanmamıza rağmen,bazen internet problemlerinden dolayı derse giremememize rağmen sınavları zor yapıyorlar hatta müfredat belli ama konu bile ekleyen hocalar var.Bu okulda 4 yıl zor biter haberiniz olsun

2021-02-23 08:54:52
Reklam

Okul abartılacak kadar kötü değil ilk başta bunu söyleyeyim.Bu okulda proje sınıfındaysanız şanslısınız çünkü YKS ağırlıklı eğitim görürsünüz bunun dışında okulda din dersleri çok fazla hani proje sınıfındayım daha az görürüm diye birşey yok maalesefki normallerde de projelerde de aynı. Sınavlarda proje sınıflarında bir tık filan daha zor oluyor sınavlar ama keşke hocalarımız biraz bizim düzeyimizi anlasa :)Okulun yemekhanesi filan var maddi açıdan iyi bi okul bence sınıflar geniş ve büyük. Öğretmenler açısından her okul gibi çok güzel öğretmenlerimiz de var kendisinden anlamadığımız hocalarda var. Bence bu okul din derslerini azaltıp onun yerine daha fazla fen dersleri koysa okulumuz daha güzel başarılara imza atabilir diye düşünüyorum.

2020-11-27 12:27:53

Merhaba, buraya proje okul olduktan sonra girdim. Toplam 2 tane proje sınıfı var AP ve BP. Bu proje sınıflara girebilirseniz eğitimi birçok anadolu lisesinden daha güzel. İmam hatibe gitmeyi hiç istemeyen biriydim ama buraya geldiğimden pişman değiim. Din derlsleri ağırlıklı değil pek fazla.Zaten çok da kolay subhaneke ezberliyoruz basit. Hocalar sınavda bir tık zorlayabiliyorlar proje olduğumuz için,bizim iyiliğimizi istediklerinden. Biraz hocalardan bahsedeyim. Buraya gelmeden önce gittiğim okul 430 puanla alan bir okuldu ama buranın öğretmenlerini gerçekten çok beğendim. Okulda 1 tane bile kötü anlatacak hoca bulamazsınız. Matematik hocamız Serpil hoca gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi matematik öğretmeni. Hep iyiliğimizi istiyor tüm hocalar gibi. Biyoloji hocamız Emine hoca var o da çok iyi anlatıyor kafanıza sokuyor o bilgiyi ama sınavda zorluyor biraz:D Edebiyat hocamız da çok iyi kısacası tüm hocalarımız çok iyi. Hep yks hedefli eğitim alıyoruz,hocalarımız bile bu kritere göre seçilmiş hocalar. Ulaşım çok kolay. Okul çook büyük sınıflar çook büyük proje kısmında 27 öğrenci bir sınıf mevcudu. Düz (sınavsız) alan kısmında da sınıf mevcudu max 20 kişi.Kantinler maşallah restoran gibi ne ararsan var. Okul üstleri siyah sweat ve pantalon. Çevresi olaylı olmayan biryer okul estetik açıdan da güzel. Kısacası proje başta olmak üzere bu okulu kaçırmayın derim. Öncesinde okulu kötü duymuş olabilirsiniz ama cidden okul güzel. YKS başarısına ve öğrencilerin girdikleri üniversitelere bakarsanız anlarsınız zaten. Sorunuz varsa bana ulaşabilirsiniz. ig: takiliyorm____

2020-11-17 10:16:54
BENZER OKULLAR
Yorum 488

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 64

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 47

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 256.1551
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://umitmerickizaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız