Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Pendik

Hesapla
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
29
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 78.8618
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "78.8618".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
78.8618
2022
56.2861
2021
52.5455
2020
79.0646
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılında açılmış olup, bünyesinde imam hatip ortaokulu da bulunmaktadır. Bu yıl ilk defa ortaokul kısmından mezun vereceğiz. Lise bölümüne 4 sınıf toplam 136 KIZ öğrenci alacağız. 400 puan ve üzeri alıp okulumuzu tercih edenlere aylık 150 tl burs, 350 puan ve üzeri alıp tercih edenlere aylık 75 tl burs imkanı sağlanacaktır.

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kurtköy Mah. Lise Cad. Tufan Sok. No2 Pendik / İSTANBUL

Tel: 0216 378 19 50

Fax: 0216 378 19 45

web: http://kurtkoyaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 29 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhabalar okulunuzun 2023 OBP puanı kaçtır yardımcı olur musunuz benim OBP puanım 75 girebiliyormuyum bide herkes okulunuza kötü diyor bu doğrumu peki yardımcı olursanız sevinirim

2023-06-23 15:47:40

Okulda idare bu sene değişti ve okul çok güzelleşti disiplini olması gerektiği gibi oldu müdür çok iyi bir insan çok ilgili sınıf sınıf gezip öğrencilerle sürekli diyalog halinde.Gerçekten mesleğini hakkıyla yapan biri.

2023-06-06 11:56:37

Okul eskiden gercekten baya kotuydu yinetiminden nefret ediyorum bile diyebilirim. Çok gereksiz disiplinli ve paragozlerdi. Ama yeni yonetim şuan gayet iyi. Yeni mudur cok samimi ve tatli. Iyikide mudur degisti. Şuan okul guzel diyebilir miyiz evet. Ama oncesine bisey demiyorum.

2023-01-07 23:34:57

Okulumuz çok güzel sadece lavabo temizliği yeterli değil. İdaremiz öğrencilerin önerilerini ve isteklerini çok önemsiyor geziler ve etkinliklerde baya bir başarılı. Hocalarıda çok iyi eğitim veriyor. Ben ilk bu okulda okumak istememiştim ama kurtköy civarında da en iyi okul diyebilirim imamhatip isteyenler bu okulu gönül rahatlığıyla tercih edebilir

2022-06-17 21:27:40
Reklam

Okulumu seviyorum 🥰

2021-12-16 20:31:04

Arkadaşlar başarısız derslerle alakası olmayan öğrencilere layık bir okul onlara lafım yok ama gelecek planlarınız varsa bu okula gelmeyin evet okul çok disiplinli bu iyi bir şey olabilir ama idare işine gelen konularda disiplinli oluyor örneğin okullar açıldığından beri formamız yok serbest gitmek disipline girmiyor mu hiç bir şekilde bir etkinlik yapılmıyor bu okulda bir insanın kendini geliştirmesi çok zor özel günlerde bile bor tören yapılmıyor o kadar diyorum meslek öğretmenlerinin bazıları gerçekten çok iyi ama bazıları sizi imam hatipten soğutabilirler okulda temizliğe hiç bir şekilde önem verilmiyor tek yapılan şey süpürme her yer toz Bazı hocalar çok iyi ayrıca fen sınıfı yok Kütüpanemiz var ama hamam böceklerinden mideniz bulanmıyorsa gayet güzel ama ayağınız altından hamam böceği geçerse şaşırmayın biz yandık siz de yanmayın buraya gelmeyin çalışkan hedefi olan insanlara sözüm

2021-11-30 20:16:08

Öncelikle çok kötü bir okul. Fakat öğretmenlerin hepsi çok başarılı gayet samimi ama okulun çok katı kuralları var mesela eğer dar paça giyerseniz disipline gidiyorsunuz. Ve çoğu zaman bir şey uydurup para istiyorlar. Okul dışında bile karışıyorlar her şey çok saçma asla önermiyorum teşekkürler^^
(-öğretmenlerde okuldan memnun değiller-)

2021-11-11 22:31:07

Bu okulda 4 senem geçti gerçekten çok kötü bi okul iyi öğretmenler var fakat ilgisizler. Çok saçma disiplin kuralları var,okul dışında olan şeylere dahi karışıyolar. Burdan kurtulduğum için çok mutluyum. Bence bu okulu tercih etmeyin

2021-07-02 12:56:55

Arkadaşlar başarılı bir öğrenciyseniz gelmeyin bu okulda öğrenciyim hocaların bazıları çok ilgisiz okul sürekli para istiyor okulda aktivite fln yok bir sürü katı kuralları var vb. Bende ztn nakil aldırmayı düşünüyorum gidersem kendileri kaybedecek nitelikli bir öğrenciyi kaybettikleri için 92 obp ile girdim 92 obp ile gidebilirim

2020-11-24 19:03:29
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Ayşe Erkan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Ali Fuat Başgil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

Medine Tayfur Sökmen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Bezmialem Valide Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 78.8618
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://kurtkoyaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız