Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Beyoğlu

Hesapla
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
201
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 460.9403
Yüzdelik Dilim 4.68 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 5 Yıl
Yabancı Dili Arapça
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 460.9403 tahmini yüzdelik dilimi 4.68.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 460.9403 -
2022 449.7866 2.84
2021 414.4349 3.88
2020 430.2222 3.58
2019 458.6050 3.27
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
30
2021
60
2020
90
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
2006-2007 Eğitim öğretim yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi bünyesinde Sütlüce Şubesi olarak eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz,2007 yılı Ağustos ayından itibaren Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak müstakil hale gelmiştir.2007-2008 eğitim öğretim yılı itibariyle 46 il 68 farklı imam hatip lisesinden nakil öğrenciler alarak eğitimde yeni bir solukla emin adımlarla yoluna devam etmiştir.

Kısa sürede devlet parasız yatılı yurdunu devreye sokarak 180 kişilik yurt kontenjanıyla bu hizmeti de sunmaya başlamıştır. Bütün sınıflarında akıllı tahtalar mevcut olup, bilgi teknolojileri sınıfı, bilgisayar laboratuarı, açık ve kapalı olmak üzere spor alanları, yüzme havuzu, modern ve zengin bir kütüphanesi, mesleki tatbikat mescidi, konferans salonu, toplantı salonları ve her şeyden önemlisi nitelikli eğitimci kadrosuyla eğitimin üst düzeyde verilebileceği nezih bir ortamıyla İstanbul un merkezinde Haliç e nazır bir eğitim yuvası olarak ülkemiz gençlerine hizmet vermektedir.

İnsan eğitimi; eğitim süreciyle asıl semeresinin alındığı zaman açısından Çin Bambu ağacının yetişme evrelerine benzemektedir. Çinliler bu ağacı şöyle yetiştirir: Önce ağacın tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir. Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. Tohum yeniden sulanıp gübrelenir. Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına filiz vermez. Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir. Fakat inatçı tohum bu yılda da filiz vermez. Çinliler büyük bir sabırla beşinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler. Ve nihayet beşinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye baslar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık yirmi yedi metre boyuna ulaşır.

Bambu ağacı yirmi yedi metre boyuna altı haftada mı yoksa beş yılda mı ulaşmıştır? Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi ki Çin bambu tohumları ekildikten sonra geçen beş yıl zarfında, toprak altında derinlemesine ve enlemesine metrelerce kök salmaktadır, ağacın büyümesinden, hatta var olmasından söz edebilir miydik?

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sınıflarının tamamı Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta ile donatılmış olup, maksimum 24 öğrenci kapasitelidir. İnteraktif bir öğrenme süreci oluşturan Fatih Projesi kapsamında oklumuza kurulan akılla tahta sistemi panelleri mevcuttur.Öğretmenlerin ders zamanını en verimli şekilde kullanmalarına olanak sağlarken müfredat konuları interaktif olarak işleniyor. Akıllı tahta öğretmenlere ve öğrencilere zaman kazandırdığı gibi, görsel materyal kullanarak işlenen konuların öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.Her öğrencimize ait sınıflarda kendilerine ait dolapları bulunmaktadır.Sağlıklı bir sınıf ortamı eğitim ve öğretimin ana unsurlarındandır.Bire bir yüz yüze eğitimin hedef alındığı okulumuzda çağdaş eğitime olanak sağlayan 22 adet derslik mevcuttur.

Okul kütüphanesi, öğrenciyi bilgiyle tanıştıran, bilgiyi analiz etme ve eleştirisel düşünme becerisini kazandıran bir araştırma kütüphanesidir. Okul içinde kurulması zorunlu bir mekan olarak yer almasından çok, çağdaş eğitimin ayrılmaz bir parçasıdır.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi´nin amacı; bilimsel bilgiyi, dünyanın her yerinden yaşayabilecek, geleceğin liderleri olarak yetişecek öğrencilerimizin, onları yetiştiren öğretmenlerimizin, velilerimizin, okulumuzda görevli personelimizin ihtiyaçları doğrulturunda en sağlıklı biçimde seçmek, sağlamak, sınıflamak ve hizmete sunmaktır.

Çağdaş eğitimin gereği olarak okul kütüphanemiz, kullanıcılarımıza modern bir çalışma ortamı sağlayarak kitaplar, ansiklopediler ve süreli yayınlar yanında bilgi teknolojileriyle de hizmet vermektedir.

Ezbere eğitimden uzaklaşmak adına bilimsel proje çalışmaları, ders sunumları, derslerin kütüphane ortamında aktif olarak işlenmesi ve ödevler için kütüphane sürekli olarak kullanılmakta, ihtiyaç duyulan yayınlar sağlanmaktadır. Hedefimiz okul kütüphanesine uygun, ders programlarını destekleyen, öğrencinin araştırma ve okuma zevkine yönelik yeni ve bilimsel yayınlarla kütüphanemizi geliştirmektir.

Her yaş grubundan kullanıcıya hizmet verebilecek kapasitede olan kütüphanemizde kullanıcılar açık raf düzeni içinde "Dewey Onlu Tasnif Sistemi"ne göre sınıflandırılmış kütüphane materyallerinden serbestçe yararlanabilir. Grup çalışma odaları ile birlikte yaklaşık 385 m2 alan üzerine kurulmuş olan kütüphanemizde kullanıcılara yönelik olarak; Oryantasyon (kütüphane kullanımı konusunda verilen eğitim) hizmeti, danışma hizmeti, ödünç verme hizmeti, çıktı hizmeti ve fotokopi hizmeti verilmektedir.

Kütüphanemizde Haziran 2011 tarihi itibarıyla 11,258 adet basılı ve kitap dışı materyal bulunmaktadır. Öğrencilerimizin bağımsız olarak kullanabilecekleri 4 adet bağımsız oda bulunmaktadır. Öğretmen öğrenci ve velilerimiz 9:30-20:30 saatleri arasında kütüphanemizden faydalanabilir. Ödünç alma sisteminden yararlanabilir.

HAVUZ

Okulumuzun spor kompleksi içinde bulunan kapalı yüzme havuzumuz; Yüzme eğlence ve egzersizi bünyesinde barındıran sağlıklı, herkes tarafında kolaylıkla yapılabilecek bir aktivitedir.Vücudumuzdaki kasların çoğunun çalışmasını sağlayan ve sağlıklı yaşamın, dinç bir vücudun altın anahtarlarından biri olan yüzme eğitimi okulumuzda bir plan dahilinde verilmektedir.Gelişme dönemindeki çocuklar için, iskeletin normal gelişme seyrinin hızlanmasına yardımcı olur.

Havuzların kullanımında üst seviyede güvenlik ve sağlık kuralları uygulanmakta, suyun kalitesi ve hijyenik durumu periyodik olarak kontrol edilmektedir. Sıklıkla klorlanan su mümkün olan en kısa zaman aralıklarıyla değiştirilmektedir. Soyunma odamızda, havuz sonrasında öğrencilerimizin sıcak duş alabilecekleri duş kabinlerimizde mevcuttur. Soyunma odalarımız ve duş kabinlerimizde öğrencilerimizin havuza giriş ve çıkışlarında yardımcı olan görevliler bulunmaktadır. Yüzme dersleri sürecinde derslerin yoğunluğundan biraz daha sıyrılan öğrencilerimiz hem yüzmenin tekniklerini öğrenirken hem de havuzda eğlenceli dakikalar geçirmenin keyfini yaşamaktadırlar.

SAUNA Ayrıca havuzumuzun haricinde saunamızda bulunmaktadır.Düzenli olarak saunaya girmek terleme yolu ile gözeneklerin açılmasını ve cildin ölü hücrelerden arınarak son derece pürüzsüz ve canlı bir görünüme ulaşmasını sağlar. Sauna dolaşım sistemini hızlandırarak, düzenleyerek ve özellikle kan proteinlerini arttırarak oksijenin hücrelere daha yoğun gitmesini sağlar. Saunanın rahatlatıcı ve dinlendirici etkisi yorgunluk ve stres gibi olumsuzlukları ortadan kaldırarak sinir sistemi için de olumlu etki yapar.

Öğrencilerimizin eğitim programları ile bağlantılı olarak çeşitli zamanlarda kullandığı konferans salonu, tüm kutlamaların, törenlerin yapıldığı, eğitim seminerlerinin düzenlediği, sahne aktivitelerin veli ve öğrencilere sergilendiği, ünlü konukların ağırlandığı büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan okulumuzun en hareketli bölümlerinden birisidir.

430 kişi kapasiteli Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonu surround ses sistemi, projeksiyon, bilgisayar, müzik sistemi, DVD çalar, otomatik sahne perdesi sahiptir.Salonumuzda bulunan iklimlendirme sitemi ile ortamın sıcaklığı istenilen düzeyde ayarlanabilmektedir.

Pansiyonda kalan öğrenciler için gerçek bir aile ortamı sunuluyor.Temiz, ferah, aydınlık ve huzur dolu bir ortamda 24 saat sıcak su ve geniş ferah odalar, internet, kantin, dinlenme odaları, etüt odaları, çocuklarımızın rahatı için her imkan en iyi şekilde sağlanmış durumda.

Güler yüzlü bir disiplinin hakim olduğu pansiyonda etütler bir zorunluluk olmaktan çıkıp adeta dinlenmenin ve huzurun farklı bir biçimi haline geliyor.Hafta sonu şehir gezileri, piknikler, eğlenceler, çeşitli turnuvalar ve aktivitelerle burada kalan öğrenciler her anı dolu dolu yaşıyorlar. Deneyerek ve uygulayarak öğrenilen bilgiler daima kalıcı olmuştur."söylersen unuturum, gösterirsen hatırlarım, yaptırırsan öğrenirim." atasözünde belirtildiği gibi en iyi öğrenme şekli uygulayarak öğrenmedir.Bu nedenle laboratuar çalışmalarına önem verilmekte ve öğrencilerimizin derslerinde öğrendikleri teorik bilgilerini, laboratuar da pratiğe dökere kalıcı olmasını sağlamaya çalışmaktayız.

Okulumuzda kapalı spor salonu aynı binada yer almaktadır. Spor aktiviteleri kulüpler bünyesinde eğitimcilerimiz gözetiminde ve öğrencilerimizin isteklerine göre gerçekleştirilmektedir. Sürekli sıcak su, kişiye ait dolap ve kabin bulunan spor salonumuzda, ısıtma ve soğutma sistemi, havalandırma düzeni, sürekli çalışan personel hizmet vermektedir.

Spor salonunda bulunan ders araç gereçleri ile spor malzemesinin seçimi özenle yapılarak, kaliteli malzeme kullanılmasına özen gösterilmektedir. Spor salonumuzda bulunan her türlü sert ve yaralamaya sebebiyet verecek maddeler yalıtılarak sünger kauçuk ve yumuşak tahta aksamla kaplanmış olup güvenlik ön plandadır.Basketbol, voleybol, hentbol, atletizm sporlarından judo ve güreşe sporun çeşitli dallarında ve beden eğitimi derslerinde öğrencilerimize hizmet veren, çeşitli dallarda turnuvalara ev sahipliği yapan kapalı spor salonumuz, her türlü donanıma sahip ve isteyen her öğrencinin kullanımına açıktır.

Ulaşım: Taksim´e araç ile 10 dakika, Mecidiyeköy´e 10 dakika, Haliç Köprüsüne 3 dakika, Otogara 30 dakika mesafededir.Ulaşım : Aşağıda belirtilen otobüs ve minibüs hatları ile gerçekleşir. 36T CEBECİ - TAKSİM 41ST SEYRANTEPE - TOPKAPI 47 YEŞİLPINAR-EMİNÖNÜ 47E BİNEVLER - EMİNÖNÜ 47Ç GÜZELTEPE - EMİNÖNÜ 54HT HASKÖY - TAKSİM - MECİDİYEKÖY 54HŞ HASKÖY - ŞİŞLİ - TAKSİM SEYRANTEPE - TOPKAPI

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe

Adres: Örnektepe Mah. İmrahor cad. No:88 Sütlüce Beyoğlu / İSTANBUL

Tel: 0 212 210 24 13 - 14

Fax: 0

web: http://beyogluanadoluihl.k12.tr/

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 201 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Hazırlıksız bölümü kaç puan lütfen cevaplayınnn

2023-12-31 14:00:20

eğitimi din ağırlıklı mı ?

2023-07-03 16:51:17

Merhaba 4 Türkçe 2 fen 1 mat yanlışla bu okul olur mu
Bu yıl kontenjan aynı mı kalacak
Cvp erirseniz sevinirim

2023-06-15 16:30:24

Beyoğlu eğitimi çok sağlam bir okul. Ayrıca lokasyonu da çok iyi, okul haliçte. Hem çok güzel bir eğitim alıyorsunuz hem de İstanbul´un göbeğinde yaşıyorsunuz. Canınız sıkıldığında 1dakikada sahile gidebiliyorsunuz. Okulun dersler haricinde birçok güzel projesi var. Okuldaki öğrencilerin çoğu sayısal öğrencisi. Kendinize iyi bir vizyon katmak için beyoğlunu tercih edin. Diğer imam hatiplere ve puanı yüksek görünen anadolu liselerine bakmayın bile.

2022-07-20 10:16:51
Reklam

Ortaokulundayım 3. dönem öğrencilerindenim ortaokuluna gırmek ıcın 500 600 kısının katıldıgı bır sınava gırıyorsunuz 40 kısı alıyorlar lısesınde arapca agırlıklı sanrımım ama ortaokulunda ıng agırlıklı beden ve robotik kodlama dersi getirilmeden önce 12 saat ,ngilizce 6 saat arapça vardı bunlardan bıraz feragat edılıp bedenle robotık getırıldı robotıkte ılk once c# öğrendık sımdıde arduno ya basladık 8de yatılı kalıcagız ve cok sıkı bır egıtım olacak lgs ıcın ıng 2 derse arp 1 yada 2 derse dusup matematık fen turkce ye agırlık verılecek su anda gunde 1 deneme cozuluyor fızıkı yapı cok ıyı futbo lsahası basketbol sahası ve volaybol sahasına da donusturelebılıyor yuzme havuzu kucuk degıl gercekten buyuk sauna spor salonu massa tenısı yerlerı 1 buyu kmescıd 1 camı 1 de vakfın mescıdı var okulda sımdılerde yenı bır yurt daha yapılıyor odalar yenılendı 8 kısılıge dustu cok super oldu ben gordum

2022-05-12 22:05:34

Aleyküm selam Muhsin. Büyük ihtimalle beyoğluna girersin. Bu sene okulun ayrı kontenjanı açıldı. Normal kontenjanı 60´a düşmüş. Ayrıca beyoğlu imam hatip ortaokulu ilk mezunlarını verdi. Onların lgs başarısı çok iyi gerçekten. Beyoğlu imam hatip ortaokulundan liseye devam etmek isteyen de çok olur. Bu yüzden okulun puanı çok artabilir ve yüzdeliği düşebilir. Büyük ihtimalle Beyoğlu tutar, sen yine de altına başka liseler yaz işi garantiye almış olursun.

2021-07-01 14:26:09

Selamunaleykum öncelikle. Ben direkt olarak konuya gireyim. LGS 21´e giren bir "LGS Gazisi"yim. Genel yüzdelik dilimim %1,76. Size sormak istiyorum bu soruyu Beyoğlu gelir mi? Görüp de cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Allah´a emanet olun.

2021-06-30 09:06:36

Arkadaşlar okuldan olmayan bazı kişiler saçma sapan yorumlar yazmışlar lütfen inanmayın. İlk başta okul fizikine bakalım okul gayet temiz arkadaşlar fakat okulu yapan mimar kör olduğu için çokça merdiven çıkacaksınız hemde gerçekten çok fazla ama zamanla alisrisiniz ben 1 haftada alıştım . Okul çok büyük nerde ne olduğunu bulmak için 2 hafta uğraştım tam manasıyla . Okul daki öğretmene çok kafa dengi sakalaşabiliyorsunuz yani ego diye bir sey yok hiçbirinde gayet mutevaziler . Okul yoğun bir okul olsada sağlam arkadaşlıklar bu okulda kuruluyor ortamı gerçekten çok iyi kimi zaman biribiriniz ailesi oluyorsunuz hani o flimelerdeki dizilerdeki gibi bu okuldan çıkan tüm öğrenciler için Sporu seven , başarılı en az 2 dil bilen , ahlaki ve dini yapisi oluşmuş , toplumsal olaylara duyarlı bir gençlik birey oluşturmaktır . Söyle söylemek gerekirse okulun imkanlari ve sosyal etkinlikleri çok fazla şöyle soyleleyeyim kendine ait bir yati bile var okulun .Okulda 12 dil bilen abiler , bildiği dili ticarete dönüştürüp para kazanan , hafızlık yapan ( derslerle beraber 1,2 yıl gibi bir sürede hafız olunaniliyor ) .Bu okulda tembellerin işi yok eğer yatmaya geliyorsanız kusura bakmayın ama eğer 5 yıl rahatınız kaçıp bundan sonraki hayatınızda daha rahat olamk istiyorsanız bu okul sizin okulunuz . Daha ayrıntılı bilgi için lütfen okula godin ve ya arayın .

2020-10-24 15:58:46

Okulda kalan öğrencilere modem şifresi veriyorlar mı lütfen cevaplayın

2020-09-23 22:01:01
BENZER OKULLAR
Yorum 8

Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 95

Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 69

Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 92

Hızır Reis Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 460.9403
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıllık eğitim vermektedir.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? Arapça
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://beyogluanadoluihl.k12.tr/), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız