Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi

Kayseri / Talas

Hesapla
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
27
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 85.9903
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi Kayseri ili Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "85.9903".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
85.9903
2022
71.4928
2021
66.6051
2020
72.9217
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

1992 ögretim yilinda Timuçin A.S. tarafindan, Fatma ve Kemal Timuçin adli hayirseverler ile Milli Egitim Bakanligi arasinda yapilan bir protokolle 24 Kasim 1992 yilinda insaatina baslanan 12 derslikli ek bina 7 Kasim 1994 tarihinde Milli Egitim Bakani Nevzat AYAZ tarafindan törenle hizmete açilmistir.

Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi 16 derslik, bilgisayar laboratuari,kütüphane ve son derece modern donanimi ile 30 ögretmen ve 380 ögrenci ile egitimine devam etmektedir. Akademik basarilarin yaninda Ögrencinin kisiligini gelistirme imkânini buldugu Sosyal ve kültürel faaliyetlere son derece büyük önemin verildigi ve çevrede yüksek bir taleple karsilasan okul da en önemli problem, fiziki yetersizlik olarak görülmektedir. Tek kisilik (Mobilya Tipi) masa ve sira ile donatilan, her ögrencinin kisisel dolabinin bulundugu, hiçbir disiplin olayinin olmadigi okulda, fiziki imkânsizligi asmak için; Okul idaresinin çalismalari sonuç vermis;

Vizyon Bölgesinde ve ülkesinde tercih edilen lider bir okul olmaktır.

Misyon Ögrencilerimizin: " Bireysel yeteneklerini dikkate alarak ögrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarini, " Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanma gerekliligini kavramalarini, " Bilgi toplumunun gereksinimi olan arastirmacilar olarak yetismelerini, " Çevresi ile iyi ve olumlu iletisim kuracak davranislari kazanmalarini, " Olaylara çok yönlü ve tarafsiz bakabilmelerini, " Çagin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazanmalarini, " Liderlik özelliklerinin yani sira, isbirligi ve ekip çalismalarina yatkin bireyler olmalarini saglamaktir.

Başarılar

Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: KIÇIKÖY MAH. ATATÜRK BULVARI. NO 75 / B TALAS/KAYSERİ

Tel: 3524375153

Fax: 3524372328

web: http://fktal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi ile ilgili 27 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Şimdi bu okula gelmek isteyen arkadaşlara objektif bir şekilde anlatayım.
1-sınıf geçmek zor ve hocalar beleş puan vermiyorlar bence iyi bir şey önüne gelen sınıf geçmiyor. Eğer derslerinize güvenmiyorsanız Şehit nuri yi tavsiye ederim. Burası derslerine güvenenlerin yeri.
2-Talas ın en disiplinli okulu. Geçen günlerde sırf bir çocuk başka birinin annesine küfür ettiği için 1 hafta uzaklaştırıldı öyle bir disiplin yani.
3-öğretmenler mükemmel çok kaliteli kadrosu var. Hacettepe üniversitesi, istanbul üniversitesi gibi yerlerden mezun olmuş hocalar var.

Okulumuz mükemmel, fiziki yapısı çok iyi olmasada yinede mikemmel bir okul puanınız yetiyorsa gelin derim. 2 yıldır bu okuldayım ve iyikide buraya gelmişim...

2023-10-28 11:48:08

Dil sınıfı varmı mı

2023-09-08 18:12:33

Okulun yorumlarında kötü diyorlar 2023 de hala öylemi? Öğretmenler ve öğrenciler nasıl? Bilen varsa yazsın

2023-09-02 08:25:18

okul saat kacta başlıyor acaba bilmiyorum da 9. Sınıfım

2023-09-01 16:29:17
Reklam

Okul Nasıl Öğretmenleri iyi midir ki? Bilen varsa lütfen yazsın 🙏

2023-08-04 08:35:11

Acaba 82,3524 ortalamayla yerleşir miyim?

2023-07-28 22:17:51

şimdi bu lisenin taban puanı kaç

2023-07-10 22:19:58

Okul müq

2022-10-17 09:21:18

Okul çok iyi

2022-09-27 09:30:06
BENZER OKULLAR
Yorum 28

Cemal Bozkurt Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Yahyagazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Melikgazi 15 Temmuz Şehitler Kız Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Şeker Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 46

Kadir Has Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi kaç puan 2024 85.9903
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://fktal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız