Sarkuysan Anadolu Lisesi

Kocaeli / Gebze

Hesapla
Sarkuysan Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
32
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 84.3164
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Sarkuysan Anadolu Lisesi Kocaeli ili Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Sarkuysan Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Sarkuysan Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "84.3164".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
84.3164
2022
80.5618
2021
74.4326
2020
65.7415
Sarkuysan Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Sarkuysan Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Sarkuysan Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Gebze'mizde SARKUYSAN A.Ş.(Sarraflar ve Kuyumcular Sanayi) tarafından 1986 yılında yaptırılan ve Gebze Sarkuysan Lisesi adını alan okulumuz yeni binasında 22.10.1986 tarihinde resmen eğitim-öğretim faaliyetine başlamıştır.

Sarkuysan A.Ş. yaptırmış olduğu 14 derslikli binamızın yetersiz kalması nedeniyle 1991 yılında 12 derslikten ve bir spor salonundan oluşan ilaveyi de gerçekleştirmiştir.

Okulumuz fizikî olarak rahat, çekici bir görünümde olup, içeri girildiğinde insanı sıkmayan psikolojik yönden rahatlatan, aydınlık bir yapıya sahiptir.

Okulumuz 28 derslikte öğrencilere hizmet vermektedir. Okulumuzun birer dil, kimya, fizik, biyoloji ve bilgisayar laboratuarlarına sahiptir. Öğrencilerimize Beden Eğitimi dersi için spor salonu mevcuttur.

Öğrencilerimizin kişilik hizmetlerinin ve rehberlik danışma ihtiyaçlarının yürütülebileceği rehberlik bürosu ve bir rehber öğretmenimiz mevcuttur.

Öğrencilerimizin ders dışında okuma ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri geniş kaynaklara sahip (kitap sayısı 3254) bilgisayar donanımlı bir kütüphanesi mevcuttur.

Okul kantini öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını cevap verecek kapasitesi de olup Okul Aile Birliği'nin denetiminde müstecir tarafından işletilmektedir. LCD TV ile öğrencilere okul içi duyurular yapılmaktadır. Mevcut Birimler:
  1. a) Derslik sayısı:28
  2. b) 3 Laboratuar(Fizik, Kimya, Biyoloji)
  3. c) Resim Atölyesi
  4. d) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sınıfı
  5. e) Öğretmenler Odası: 1
  6. f) Spor Salonu:1
  7. g) Toplantı Salonu
  8. h) İdari Bölüm:
Vizyon Aklı ve bilimi kullanan, Topluma örnek bireyler yetiştiren, Ailevi ve toplumsal değerlere saygılı, Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için mücadele eden, Ülke menfaatlerini her şeyden üstte tutan, Rahat ve sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamını her yönden sağlayabilen, Kurumsal yapılanması eksiksiz bir eğitim merkezi olabilmektir.

Misyon Öğrencilerimizin; zihinsel, duygusal, ahlaki, sosyal ve bedensel yeteneklerini geliştirerek onları tüm insanlığın yararı için kullanılabilen bireyler olarak yetiştirirken Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, bilimsel, çağdaş, demokratik ve şeffaf eğitim-öğretim hizmetleri sunmaktır.

Başarılar

Sarkuysan Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Sarkuysan Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Osman Yılmaz Mah. Barbaros Cad. No33 41400 Gebze/Kocaeli

Tel: 0-262 641 16 07

Fax: 0262 641 64 43

web: http://sarkuysananadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Sarkuysan Anadolu Lisesi ile ilgili 32 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Şu an okulumdan ayrılmayı düşünüyorum ve buraya gelmek istiyorum meslek lisesindeyim neyse şu an okul değiştirsem ilk dönem ortalamam mı önemli olur yoksa ortaokul obp mi

2024-02-09 23:44:50

Ben şu an okulumdaki durumlardan dolayı buraya nakil aldırmak istiyorum ama okulun bitmesine 4 ay var yine de değiştirebilir miyim ve ortaokul obp ile mi alacaklar yoksa 1. Dönem ortalamamla mı

2024-02-09 16:13:30

ben kendim okulumun dersleri zor oldu için anadolu lisesi bulmaya başladım puanım 79.2 adres değiştircem 501 yada 410 otobüsleri o okuldan geçiyo ise nakil almaya başlıycam

2023-12-03 16:58:19

Telefon götürmek yasakmış?

2023-07-30 21:12:29
Reklam

bana bu okul çıktı 2.tercih yapıcam eğer ki çıkmassa buraya gelicem sizce okul güzelmi bir sınıfta kaç tane öğrenci var disiplinlimi

2023-07-24 13:08:31

ortalamama 98.3786
bu okulu hiç istemiyorum ama yakın olduğu için gidicem

2023-07-06 15:10:05

Benim obp 80.7558 gidebilirmiyim

2023-06-28 00:28:04

Futbol sahası varmı

2023-06-27 19:58:48

Bu okulda hukuk bölümü var mı acil

2023-06-26 13:43:50
BENZER OKULLAR
Yorum 55

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 123

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Kandıra Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 29

Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 57

İzmit Atılım Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Sarkuysan Anadolu Lisesi kaç puan 2024 84.3164
Sarkuysan Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Sarkuysan Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Sarkuysan Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Sarkuysan Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Sarkuysan Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Sarkuysan Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Sarkuysan Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://sarkuysananadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Sarkuysan Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Sarkuysan Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Sarkuysan Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sarkuysan Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız