Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Muğla / Menteşe

Hesapla
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
8
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 269.0654
Yüzdelik Dilim 50.74 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Muğla ili Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 269.0654 tahmini yüzdelik dilimi 50.74.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 269.0654 -
2022 241.7170 65.32
2021 247.6038 51.22
2020 303.5919 35.68
2019 319.9869 36.93
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
60
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Okulumuz, Muğla İmam-Hatip Okulu adıyla, dört yıl orta kısım, üç yıl lise kısmı olmak üzere yedi yıllık öğretim süreli olarak 01/10/1969 tarihinde Muğla Merkez Şeyh Camii avlusunda erkek Kur' an Kursu binasında hizmete başlamıştır.

2012?2013 öğretim yılında bakanlıkça 4+4+4 sistemine geçilmesiyle birlikte okulumuz bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu açılmıştır. Okulumuz 2016/2017 öğretim yılından itibaren de Kız ve Erkek İmam Hatip Lisesi olarak ikiye ayrılmıştır. Okulumuz Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim ve öğretime etmiş, 31.05.2018 tarihinde bakanlık onayı ile sınavla öğrenci alan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak ilan edilmiştir.

2018/2019 öğretim yılında proje sınıfına 60 öğrenci alarak eğitime başlamıştır. İmam Hatip Ortaokulu da 2016/2017 öğretim yılından itibaren de 5.sınıf İngilizce hazırlık eğitimine devam etmektedir.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla
    İl
  • Menteşe
    İlçe

Adres: Orhaniye Mahallesi Hastane Caddesi No4 Merkez / MUĞLA

Tel: 0 (252) 214 12 53

Fax: 0 252 214 36 10

web: http://muglaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 8 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

MUĞLA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YAKLAŞIK 50 YILDIR EĞİTİM VEREN MUĞLANIN EN ESKİ OKULLARINDAN BİRİDİR.BİR ÇOK ÖĞRENCİ YETİŞTİRMİŞTİR.BU ÖĞRENCİLER DEĞİŞİK KADEMELERDE GÖREV YAPMAKTADIRLAR.OKULUMUZ 2018 YILINDAN İTİBAREN SINAVLA ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.SINAVLA GELEN ÖĞRENCİLER İLK KEZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL MEZUN OLACAKTIR.BİNA ESKİ LMAKLA BİRLİKTE HERTÜRLÜ EĞİTİM İHTİYACINA CEVAP VERMETEDİR.EĞİTİM KADROSU HERGEÇEN YIL DAHA DA İYİYE GİTMEKTEDİR.
ÖĞRETMENLERİNİ SEÇEREK ALMAKTA, KADRO GENÇLEŞMEKTEDİR.AKADEMİK OLARAKDA BAŞARI HERGEÇEN YIL ARTMAKTADIR.YURDUMUZ OTEL KONFORUNDADIR.YURDU KÖTÜ DİYE YORUM YAPAN YORUMCU SANIRIM YURT EKSİKLİĞİ ÇEKMEMİŞ .YURDUMUZDA KALMAK İÇİN BİRÇOK ÖĞRENCİLER BAŞVURU YAPMAKTADIR.OKUL ŞEHİR MERKEZİNDE OLMASI HERYERE YAYA OLARAK ULAŞIM İMKANI OLMASI BİR AVANTAJDIR.AKEDEMİK BAŞARI VE SOYAL KÜLTÜREL ALANDA DA BAŞARILI BİR OKULDUR.TÜBİTAK PROJELERİNDE ULUSAL YARIŞMALARDA HERYIL MUTLAKA DERECE YAPMAKTADIR. HER NEKADAR YÜZDELİK DİLİM DÜŞÜK GÖRÜNSEDE %1,5 İLE %35 LİK DİLİM ARASINDA ÖĞRENCİ ALMAKTADIR. GENEL ORTALAMA %15 CİVARINDADIR.SON DİLİMDE BİR YADA İKİ ÖĞRENCİ ANCAK VARDIR.ÖĞRETMENLERLE İLGİLİ YORUMADA KATILMIYORUM İYİ OLMAYAN BİR ELİN PARMAĞINI GEÇMEZ. OKULDA ÖĞRETMEN İDARE VE ÖĞRENCİ DAYANIŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEKLERİ SUNULMAKTADIR.
DOLAYSIYLA HİÇ BİR KURUM DÖRT DÖRT LAMAZ .HER KULUN EKSİĞİ OLABİLECEĞİ GİBİ BU OKULUNDA EKSİKLERİ OLABİLİR.BU EKSİKLİKLER ZAMANLA GİDERİLMEKTEDİR. SAYGILARIMLA.

2021-06-30 01:43:15

akademik anlamda kötü ama ortam çok iyi

2021-03-09 21:09:03

%30 %35 lik dilimlerdeyseniz tercih edin. daha yüksek dilimdeyseniz tavsiye etmem. okul küçük bir okul ortaokul lise birleşik. bir elin parmağını geçmeyecek şekilde iyi öğretmen var. öğretmenler genel olarak yaşca büyük insanlar. yurt çok kötü.

2021-02-13 17:16:28

Okula daha başlamamama rağmen gidip gördüğümde çok sıcak bir ortamla karşılaştım . Köyceğiz imam hatip ortaokulunda sahip olduğum aile ortamına tekrar sahip olduğuma inanıyorum şimdiden. Bu hissi aşılayan bütün hocalarımdan Allah razı olsun.

2018-09-08 22:09:33
Reklam

Okulumuzun nüfusu az olduğu için öğretmenler ve öğrenciler arasında bire bir iletişime imkan sağlıyor. hemen hemen tüm öğretmenlerimizle çok sıkı bir ilişkimiz olduğu için eksiklerimiz tespit etmek daha kolay oluyor aynı zamanda samimi bir ortam oluşuyor. Okulda herkes herkesi tanıyor diyebilirim. İdarecilerimizle bile oldukça samimiyiz bu yüzden sorunlarımızı çekinmeden dile getirebiliyoruz. Okulum hakkında en memnun olduğum nokta kesinlikle bu. Gergin bir lise ortamına sahip değiliz.

2018-07-02 13:07:21

Okulumuz, nüfuz açısından aşırı kalabalık olmadığı için gayet sakin olduğunu söyleyebilirim. böylece okulda, bireysel olarak öğretmenlerimizle birebir çalışma şansımız daha yüksektir. edebiyat alanında yapılan kulüp çalışmaları ve biyoloji alanında yapılan birçok proje çalışması bizi ders dışında da etkinliklere yönlendirmektedir.

2018-07-02 12:58:52

sınıflarımızın en fazla 20 şer kişilik olması öğrencilerimizle daha rahat ilgilenmemizi sağlayıp, onlardaki yeteneği keşfetmemizi sağlamaktadır. Biyoloji öğretmeni olarak fen alanında meraklı öğrencilerimizi keşfetmek daha kolay olmakta ve böylelikle ulusal ve uluslararası bilim yarışmalarında başarıdan başarıya ulaşılmaktadır.
Bu yıl okulumuzda ayrıca TUBİTAK tarafından hazırlanan biyoloji olimpiyatlarına öğrencilerimiz hazırlandırılacaktır. böylelikle Muğlamız dan fen aşığı kız öğrencilerimizle birçok çalışmaya imza atacağız.
siz fen aşığı kız öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.

2018-07-02 12:23:10

Okulumuz 48 yıldır eğitim veren Muğla´nın ilk İmam Hatip Lisesidir.Bu güne kadar bir çok alanda değerli öğrenciler yetişmiş bu öğrencilerimiz devletin bir kademelerinde hizmet vermektedirler.Okulumuz 2016 yılında Kız İmam Hatip Lisesi olmuştur.Bu yılda Sınavla öğrenci alan Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu olmuştur.60 kişilik kız öğrenci kontenjanımız mevcuttur. Muğla merkezde sınavla öğrenci alan üç liseden biriyiz. Okulumuzun 104 kişi kapasiteli kız pansiyonu mevcuttur.Okulumuz şehir merkezinde bulunduğu için ulaşım sorunu yoktur,yürüme mesafesindedir.Gündüzlü öğrencilerimiz okulumuz yemekhanesinden öğle yemeklerini yiyebilmektedir.Eğitim ortamımız ve eğitim kalitemiz ve öğretmenlerimiz alanlarında donanımlıdır.Okulumuz bir çok bilimsel alanda ulusal ve uluslar arası yarışmalarda başarılar elde etmiştir. HemTübitak hemde diğer yarışmalarda bir çok başarılar elde eden bir okuluz. Muğla merkezde tercih edilecek bir okulunuz.Başarılarımız her daha da artmaktadır. Okul Müdürü

2018-07-01 12:02:18
BENZER OKULLAR
Yorum 19

Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 8

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Meneteşe Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Bodrum Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 269.0654
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://muglaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız