Konyaaltı Anadolu Lisesi

Antalya / Konyaaltı

Hesapla
Konyaaltı Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
16
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 91.7677
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Konyaaltı Anadolu Lisesi Antalya ili Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Konyaaltı Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Konyaaltı Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "91.7677".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
91.7677
2022
85.5213
2021
87.2835
2020
78.9675
Konyaaltı Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Konyaaltı Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Konyaaltı Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Konyaaltı Anadolu Lisesi 10 Eylül 2001 tarihinde şu anki mevcut hizmet binasında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz şu an ikili ve tekli eğitim bir arada olmak üzere hizmet vermektedir.

Okulumuzun adı 2012-2013 eğitim öğretim yılında Konyaaltı Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Genç bir okul olan Konyaaltı Anadolu Lisesi bu kısa geçmişine rağmen kurumsallaşma sürecinde çok yol kat etmiş ve Antalya ili içerisindeki okullar arasında hatırı sayılır bir yer kazanmıştır.

Konyaaltı Anadolu Lisesi Konyaaltı İlçesi sınırları içerisindeki ilk lise olma özelliğini de taşımaktadır. Antalya Merkezi beş ilçeye ayrılmadan önce uzun bir süre koordinatör okul müdürlüğü görevini de yürüten okulumuz, bölgesinde öncü çalışmalar yürütmektedir. Okulumuza Antalya'nın hızla gelişmekte olan bu bölgesinde büyük görevler düşmektedir. Hiç şüphe yoktur ki okulumuz çalışanlarının tamamı bu önemli görevleri en iyi şekilde yerine getirme azim ve kararlılığındadır.

Devamlı gelişen ve değişen okulumuz en iyi ve en kalıcı eğitim ve öğretimi hedeflemektedir.Her kurumun bir eksiği olabilir. Biz eksikliklerimizi zarar olarak değil, gelişmemizde ve değişmemizde bir kıvılcım olarak görürüz. Bu doğrultuda eksikliklerimizi tamamlayıp daha iyi hizmeti sunmayı hedefleriz. Kendimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Eğitim ve öğretim kalitemizi her geçen yıl arttırdık ve liderlik için arttırmaya devam etmekteyiz. Her yıl okulumuza düzenli olarak talep artışının nedeni budur. Okulumuz sosyal faaliyetlerde de etkinliği fazla bir okuldur. İlçemizin en köklü okulu olarak öğrencimizi her açıdan geleceğe hazırlamaya hedeflemiş bir eğitim kurumuyuz. Sizleri okulumuzu tanımaya davet ediyoruz.

Okul Tanıtım Videosunu İzleyin
Konyaaltı Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Konyaaltı Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Konyaaltı Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Konyaaltı Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Konyaaltı Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: UNCALI MAHALLESİ 1253 SOKAK NO1 KONYAALTI ANTALYA

Tel: 242 228 05 15

Fax: 242 228 46 20

web: http://konyaaltianadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Konyaaltı Anadolu Lisesi ile ilgili 16 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba iyi günler ben deprem bölgesinden geldim ve Konyaaltı anadolu lisesi tercih etmek istiyorum 1.dönemki ortalamam 95 alabilir misiniz

2023-05-17 12:26:04

Arkadaşlar merhaba ben bu okulun 18 girişli eski bir öğrencisiydim.Öncelikle sınavsız yerleşip hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın derslerinizi iyi dinleyin.Okulun tabii kide iyi yanları ve dezavantajları mevcut,güzel öğretmenlere rastlıyacaksınız ama okul öğrenci üzerine pek düşmüyor mesela sınav senesinde özellikle düzenli denemeler yapması gerekir.Neyse uzun lafın kısası eğlenceli zevkli bir lise zamanı geçircekseniz ve derslerden de kopmayın çünki sınavınız yaklaştıkça iyi liselerden çok güçlü rakipleriniz olucaktır ama yine de okulun pek bir önemi yoktur ben son sene açığa geçtim ve şu an Ege Diş hekimliğindeyim:).Sizlere de başarılarr

2023-04-12 12:29:08

Ortalamam 78,9951 lgs 240 alirmisiniz

2022-08-02 22:59:32

okula 91 obp ile girdim de ama okul formasını merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi ? teşekkürler.Bİr de sabahçı öğlenci mi?

2022-07-27 02:15:23
Reklam

OPB´m 85, Lgsden 325 aldım alırlar mı?

2022-07-06 17:00:16

arkadaslar benim obp puanım 76,1376 bu okula girebilme sansım varmıdır aydınlatırmısınız?

2022-07-05 17:01:08

Benim ortalamam 80 lgs´den 284 aldım alırlar I?

2022-07-04 15:09:06

Benim ortalamam 70-80 arası lgs´den 190-250 gibi bir rakam alabilirsem kabul ederlermi?

2022-05-23 19:29:51

81-82 OPB var alırlar mı acaba?

2021-06-30 19:20:02
BENZER OKULLAR
Yorum 7

Yavuz Selim Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Mustafa-Mürüvet Alaattinoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Çandır Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Şelale Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Demre Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Konyaaltı Anadolu Lisesi kaç puan 2024 91.7677
Konyaaltı Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Konyaaltı Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Konyaaltı Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Konyaaltı Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Konyaaltı Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Konyaaltı Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Konyaaltı Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://konyaaltianadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Konyaaltı Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Konyaaltı Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Konyaaltı Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Konyaaltı Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız