Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul / Küçükçekmece

Hesapla
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
6
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 182.5913
Yüzdelik Dilim (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ili Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 182.5913 tahmini yüzdelik dilimi .

Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 182.5913 -
2022 - -
2021 58.4614 -
2020 - -
2019 146.9913 99.70
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
0
2021
30
2020
34
  • Moda Tasarım Teknolojileri
  • Pazarlama ve Perakende
  • Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi
Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Alanı Programında;
  • Ayakkabı modelistliği,
  • Ayakkabı üretimi,
  • Saraciye modelistliği,
  • Saraciye üretimi
dalları yer almaktadır.

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Alan Adı Puanı Dilimi Kontj.
Ayakkabı ve Seraciye Teknjolojisi Alanı 182.5913 - -
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki sınavlı alanların puan ve yüzdelik dilim bilgisidir.
Okulumuz TASEV (Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı) tarafından, İstanbul Küçükçekmece Halkalı da, 10.000 metre kare arazi üzerine; okul, idare ve derslik binaları ile sosyal üniteler için 1027 m2, atölyeler ve çok amaçlı salon için 928 m2, AR-GE bloğu için 362 m2, Öğrenci Pansiyonu için 462 m2?lik alana 24 derslik, 530 öğrenci kapasitesi ile inşa edilerek Bakanlığımıza devredilmiştir.

Okulumuz Avrupa Birliği MEDA projesi kapsamında Bakanlığımız, KOSGEB Başkanlığı ve TASEV işbirliği çerçevesinde yürütülen, DGIA-D/MEDTO-96 kod numaralı Ayakkabıcılık Eğitim Enstitüsü Projesi kapsamında, eğitim öğretim faaliyetlerini sadece Ayakkabıcılık Alanı olarak sürdürmektedir. Okulumuz bünyesinde bulunan Öğrenci Pansiyonu, Enstitü binası, Atölye, Fizik-Kimya-Biyoloji ve CAD-CAM laboratuvarlarının açılışı ise 5 Haziran 2004 tarihinde açılmıştır.

Okulumuzun öğrenci pansiyonu 100 öğrenci kapasiteli olup 2005?2006 eğitim döneminde hizmete girmiştir. Bu özelliği ile ulusal bir okul niteliğindedir. Okul pansiyonu sadece erkek öğrenciler barınmaktadır.

AYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ

Ayakkabı ve saraciye sanayi, dünyada hızla gelişen, pazar payı artan ve rekabet koşulları ağırlaşan bir sektör olmaktadır. Dolayısıyla sektör sürekli gelişim gösteren, kendini yenileyen, Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veren bir sanayi dalı olma durumundadır.

Ayakkabı ve saraciye sanayi, ülkedeki istihdama çok büyük etki etmektedir. Ürettikleri ürün yelpazesi ve pazarlaması ile ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. İstenilen uluslararası seviyeye ulaşabilmemiz için yetişmiş kalifiye elemana sektörün her aşamasında ihtiyaç duyulmaktadır. Ülkemizde sektörde kalifiye eleman sıkıntısı olduğu tespit edilmiştir.

Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Çamlıkaltı Mevkii Merkez Mah. Fatih Cad. No 94 Halkalı Küçükçekmece

Tel: 0 212 471 56 22

Fax: 0 212 472 56 70

web: http://tasevayakkabi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 6 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arkadaşlar okul iyi forma konusunu sorarsaniz senenin başlarında baya forma konusunda okul katı kışa doğru girince bı tık daha kurallar hafifliyor kıyafet kontrolleri azalıyor siyah sweatshirt veya tişört giymeye izin veriyorlar yazın Siyah pantalonun üstüne siyah tişörte izin veriyorlar normalde okulun pantalonu gri kumaş pantolon ama herhangi bir siyah pantalona da izin veriyorlar

2023-06-07 15:33:11

Arkadaşlar ortam mükemmel keko falan var ama güzel ayakkabı ve pazarlama olarak 2 ye ayrılıyor moda tasarım kapandı ing çok iyi olan öğrenciler 11 sınıftan sonra yurt dışına staja gidiyor ve ayakkabı seçen herkeze aylık 550 TL burs veriyorlar ama disiplin suçu işlerden bursun gider pazarlmada burs yok ama ayakkabı çok zor hocalar iyi ama öğrencilerin çoğunun davranışlarına göre davranıyorlar biraz katı gelebilir forma zorunlu her sabah kontrol yapılıyor üst borda tasev yazıyor alta füme yada siyah olan herhangi bir pantolon üstün sweatshirt de var üstünde tasev yazan spor salonu var giyinme odası var ve erkek yurdu var alilenin maaşı azsa ücretsiz kalıyorsun çoksa ücretli yemekhane var onun ücreti ne kadar bilmiyorum staj imkanı çok fazla kesinlikle ben ayakkabı istiyorum diyorsanız gelin yada pazarlama istiyorsanız gelin ama imkb mi tasev mi derseniz tasev

2022-10-02 11:23:36

önceden okuyan birileri memnun mu*

2021-07-27 23:56:54

Bu okul nasil acaba bilgi verir misiniz

2018-06-29 14:19:23
BENZER OKULLAR
Yorum 3

Doç. Dr. Burhan Bahriyeli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 16

Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 22

Şehit Büyükelçi İsmail Erez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Özcan Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 385

Yıldız Teknik Üniversitesi Maçka Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 182.5913
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://tasevayakkabi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız