Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Üsküdar

Hesapla
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
72
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 415.3204
Yüzdelik Dilim 12.81 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 415.3204 tahmini yüzdelik dilimi 12.81.

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 415.3204 -
2022 388.8718 11.93
2021 359.2651 12.33
2020 381.5537 11.51
2019 398.7640 13.12
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
120
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır. Kendi binası bulunmadığından ilk yılını Bağlarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ek binasında tamamlamıştır. İlk kurulduğunda Burhaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi adı ile kurulmuş ve 725 öğrenci ve 40 öğretmen ile eğitim öğretime başlamıştır. 2015 - 2016 eğitim öğretim yılına, günümüz şartlarına uygun olarak hazırlanmış Burhaniye Mahallesindeki kendi binasında başlamıştır. 46 derslik ve 7 fen laboratuvarından oluşan okulumuzda tam donanımlı bir kapalı spor salonu, yemekhane, 2000 öğrenci kapasiteli bir mescit, bir adet kıraat salonu, bir adet de konferans salonu bulunmaktadır. Hem fiziki şartları hem bulunduğu bölge dolayısıyla geleceğin kaliteli okulları arasında yer almaya aday olan okulumuz, sosyal çalışmalarıyla da farklılığını ortaya koymak istemektedir. 2016 - 2017 Eğitim -Öğretim yılı itibari ile okulumuz Klasik Sanatlar ve Musiki alanında Proje Uygulama Okulu olarak ilan edilmiştir. Okul Tanıtım Videosunu İzleyin
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Üsküdar
    İlçe
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Üsküdar
    İlçe
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Üsküdar
    İlçe
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Üsküdar
    İlçe
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Üsküdar
    İlçe
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Üsküdar
    İlçe

Adres: Burhaniye Mah. Nurbaba Sk. No37 ÜSKÜDAR

Tel: 0 2164958382

Fax: 02164958381

web: http://hakkidemiranadoluihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 72 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

OKULA GELİRSENİZ CANDEMİR HOCAYLA TANIŞIN

2024-01-30 14:39:45

Geçen sene oğlum bu okuldan hat bölümünden mezun oldu derece yaparak. Bir veli olarak krslnlke tavsiye ederim. Yks üniversiteye çok güzel hazırlıyorlar, Bi dersaneden çok daha fazlası...

2023-07-25 07:50:39

Okulun hocaları çok kötü meslek derslerinde bazı hocalar çok zorluyor ve derslerde zor. Genelde kendi hakkınızı savunursanız disiplin yiyosunuz. Metroya yakın ama yokuş var.okul yönetimi hiç iyi değil. Sosyal olarak iyi ögrencileride başarılı sayılmaz bence gelmeyin kötü. :(

2022-10-11 21:43:03

Okulda meslek dersleri haricindeki bütün hocalar yeterince iyi ancak idaresinde sıkıntılar var. Namaza gereksiz zorluyorlar , okuldaki öğrencilere pek kulak asmayın rahat bitirirsiniz . Okulun yurdu gayet güzel okula yakın. okul metroya max 10 dk uzaklıkta ancak okul çıkışı metroyla gidecekler için yokuş tırmanacaksınız haberiniz olsun.

2022-07-05 15:32:39
Reklam

okulun egitim seviyesi gayet iyi hocalarin geneli super. hatta tonguc 10 .sinif derslerini anlatan hoca da burda :D eksik yonleri fazlaca var, ogrenci kitlesi pek akilli insanlar degil. ama genel olarak ogretmenler cok iyi...

2022-01-04 22:58:20

Şu an bu okulda okuyorum ve bu okula düz liseden geldim. Bir kere eğer düz liseden gelecekseniz bu okula gelmeyin çok zorluk yaşarsınız Arapça, Kuran derslerinde ozellikle. İkincisi okulda kitap aldırılıyor ve 250 tl civari oluyo bir kitap.Üçüncüsü eğer namaz kılmıyorsanız ki okulda öyle bir şeye izin verilmiyor öğlen teneffüsünde zorla namaza çıkarılıyoruz. Son olarak kantin fiyatlari her hafta zamblaniyor neden diye sorduğumuzda dolar yükseldigi için cevabini aliyoruz ama dolar düşünce de fiyatları indirmiyorlar maalesef. Genel olarak okul hakkında düşüncem bunlar gitmeyi düşünmeden önce bu dediklerime dikkat edin.

2021-12-24 17:55:24

Merhaba, okulda dil sınıfı açılıyor mu?

2021-11-26 21:33:00

Okul çok fazla para istiyor
Örneğin bir İngilizce kitabı 250 tl

2021-10-14 09:55:48

Okulda 10. sınıf öğrenciyisim 15 Eylül 2021 itibariyle. Okulun imkanları genel olarak güzel diyebilirim, pandemi her ne kadar engel olsa da normal şartlarda sosyal faaliyetleri fazla bir okul.

Konum olarak Kısıklı metrosuna 8-10 dk yürüme mesafesi, gayet nezih bir yer zira Cumhurbaşkanı konutuna çok yakın. Polisler ve jandarmalardan dolayı da ciddi bir olay yaşanmayacaktır diye düşünüyorum.

Ders açısından ben memnunum, genel olarak kaliteli öğretmenler var. Meslek dersi öğretmenlerinin bazıları geri kafalı olsa da hocaların %90´´ı çok iyi diyebilirim. Özellikle matematik, fen, edebiyat gibi öğretmenler gayet iyi ve donanımlılar. Eğitim anlamında; bu puana rağmen alabileceğiniz en iyi eğitim buradadır.

Okulun çevresi biraz garip, salak tiplerle karşılaşabiliyorsunuz. Buradaki kastım; puansız yetenek sınavıyla gelenler de olduğundan, ortam biraz karışık ve kalabalık olabiliyor.

Ayrıca ortaokul ve lise aynı binada, koridorda yürürken 1.10 boylarında veletler yanınızdan ışık hızında geçebilir. Bu da okulun en kötü yönüdür herhalde.

Bu puan ile (yaklaşık %12 ile alıyor bu sene) alabileceğiniz en iyi eğitim sanırım buradadır, zira hocalar çok kaliteli ve kitaplar fen lisesi kitapları. Bunun dışında sosyal ve fiziki imkanları iyi bir okul, sadece okuldaki tipler biraz garip gelebilir. Ben okuldan memnunum. Çılgın, eğlenceli, esktrem ortam aramıyor ve iyi bir eğitim almak istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

Son not, %7 ile falan buraya gelenler gelmesin, daha iyi okullar var.

2021-09-15 22:42:20
BENZER OKULLAR
Yorum 47

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

İstanbul Ticaret Odası 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 121

Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 84

Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 415.3204
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://hakkidemiranadoluihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız