Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İzmir / Konak

Hesapla
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 370.6951
Yüzdelik Dilim 21.16 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 5 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İzmir ili Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 370.6951 tahmini yüzdelik dilimi 21.16.

Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 370.6951 -
2022 371.5664 15.43
2021 356.1541 12.94
2020 371.0483 13.98
2019 381.8285 17.02
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
30
2021
30
2020
60
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Hisar Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi adı altında İngilizce hazırlık sınıfı bulunan proje okulu kapsamında İzmir Konak İlçesinde açılmıştır. 2014-2015/2015-2016 Eğtim öğretim yıllarında Konak Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile aynı binayı paylaşan okulumuz, 15 Temmuz kalkışması sonrasında kamulaştırılan Fatih Koleji´nin binasına taşınmıştır. Okul Tanıtım Videosunu İzleyin
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Mehmet Ali Akman Mahallesi 18 Sokak No 12 A Blok Konak İZMİR

Tel: 232 484 10 68

Fax: 232 484 10 65

web: https://sehitomerhalisdemirkihveoo.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba. Bu okula erkekler giremiyor mu?

2023-05-07 00:42:18

Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

2022-10-30 22:45:21

Öğretmenleri öğrenciler için çok özenli davranan öğretmenlerdir. İngilizce hazırlık sınıfı bulunmaktadır. Hazırlık sınıfında haftada 20 saat ingilizce 7 saat arapça 2 saat beden veyahut müzik(hangisine gireceğiniz siz seçiyorsunuz.) 4 saat Kuran ve 3 saat matematik görmüş oluyorsunuz ingilizce dersleri 3e bölünüyor; listening and speaking (dinleme ve konuşma) Reading and writing (okuma ve yazma) ve Main course( Ana konular gramer vs.)ve burada eğer gerçekten siz de gayret edersiniz rahat rahat günlük konuşmanın birkaç seviye üstüne bile çıkabilirsiniz. Hazırlık sınıfı seviyesi bu şekilde. Öğretmenler de öğrencilerin öğrenmeleri açısından gerçekten çok özverili ve donanımlı kişiler. Almanca hazırlığı da bulunmaktadır. Almanca hazırlık okuyan öğrenciler ile Ücretsiz Polonya gezileri yapılmaktadır. İngilizce hazırlık okuyan öğrenciler ile ise yalnızca Avrupa Birliğine katılım sağlayan öğrenciler ile herhangi bir Avrupa ülkesine ücretsiz geziler yapılmaktadır. 9. ve 10. Sınıf düzeylerinde ise gayet güzel bir şekilde dersler işlenmektedir. Okulumuzun çok büyük bir konferans salonunun bulunması itibariyle her 2 haftada bir konferans yapılmaktadır. Konferanslar genellikle iki ders saati sürmektedir. Bu nedenle bu süre zarfında ders işlenememektedir. Çoğunlukla bu konu nedeniyle şikayetler mevcut. Onun haricinde fitness salonu bulunmaktadır evet lakin o paralı kurslara katılım sağlanırsa kullanılmaktadır ve genellikle okul öğrencileri değil okul civarında oturan insanların kullandığı bir yer. Ayriyetten hem sekizinci katta hem de zemin katında içinde hem basketbol potaları, hem voleybol filesi hem de masa tenisi için masalar, dart tahtası badminton malzemeleri basketbol ve volaybol topları ve futbol için de kaleler mevcuttur. Bunun dışında bahçede de basketbol potaları mevcuttur. Spor salonları istenildiği vakit kullanılabilmektedir yalnızca beden eğitimi öğretmeninden top almak için izin istemeniz gerekmektedir. Malûmunuz toplar açıkta kalsa okulda top kalmaz haliyle. Bunların dışında bir tane de voleybol için ayrı bir spor salonu mevcut ve o spor salonunda da yalnızca kursa giderseniz kullanabileceğiniz ok yay ve hedef tahtaları bulunmaktadır. Yine bunun dışında taekwondo Kickbox gibi kursların yapıldığı hem aynalı hem de özel bir zemini bulunan bir salon da bulunmaktadır. 7. Katında bir mescidi mevcuttur. 3. Katında öğle aralarında açık olan büyük bir kütüphanesi vardır. Destekleme ve yetiştirme kursları hafta içi yapılmaktadır. Pansiyonu vardır. Pansiyonda kalan öğrencilerin yalnızca Çarşamba günü çarşı izinleri vardır. Kalamam isteyen öğrenciler haftasonu da pansiyonda kalabilmektedirler. Pansiyon odalarında 4 kişilik içinde minik bir buzdolabı giysi dolabı ve çalışma masası vardır ve her odanın kendine özel tuvalet ve banyosu mevcut. Pansiyonda kalanlar için etüt saatleri oluşturulmuştur. Pansiyon için söylenecekler bu kadar. Okulun kendi öğrencileri de belli bir ücret karşılığında aylık veya günlük olarak yenekhaneden yemek yiyebilmektedirler.

2022-10-30 14:43:20

Okulumuz güzel fakat spor salonları ve benzeri yararlanamıyorsunuz. Sadece yılda 3 kez [ o da şansımıza ] girebildik. Hocalar yakın ve iyiler fakat arapça hocaları anlamında pek aynısını söyleyemeyeceğim. Dersler bol bol kaynamakta özellikle hazırlığa başlıyorsanız. Hazırlık sonu beklediğiniz seviyede ingilizceniz yüksek ihtimal bulunmayacaktır. Vaad edilen seviye B2 ila C1 seviyesi. Kaynaklar güzel ama öğretim biçimleri ögrenciler için yeterli seviyede değil. Kuran-ı Kerim dersleri genellikle 7. katta bulunan mescid de işleniyor. Edebiyat ders hocaları korkunç. Her neyse bu okulu tercih ediyorsanız çoğu konularda yeterli fakat çoğu yerde büyük eksikleri var.

2022-08-11 19:14:03
Reklam

ÖNCELİKLE gelmek isteyen arkadaşlar söyleyeceklerimi bilerek gelinki sonradan hayal kırıklığına uğramayın.
Yorumlarda arkadaşlar ne güzel yüzme havuzumuz var fitness salonumuz var spor salonlarımız,imkanlarımız.. var yazmışlar
yüzme havuzumuz var ama kaçıncı katta olduğunu bile aylar sonra öğrendik,fitness salonumuz var ama bir yılda iki kez belki gitmişizdir,spor salonlarimiz var ama spor salonlarında kullanacak topumuz yok(?)
Yani spor etkinlikleri, imkanları fazla diue gelenler lisanslı sporcu falan değilseniz bence bu konuyu tekrat düşünün
Ama evet tabiki okulumuzun bolcada avantajı var bunları size defalarca anlatmışlardır bu yüzden ben özellikle spor konusuna değinmek istedim

2022-06-08 22:19:47

Öncelikle okula gelmek isteyenler çok dikkatli okuyun!
Bahsedilen imkanların hepsinden ne yazıkki yararlanamıyoruz.Fitness salonu var deniliyor ama bir sene boyunca iki kez gittik,spor salonlarımız var deniliyor ama o spor salonlarını kullanmak için okulun toplarından faydalanamıyoruz vb vb. Yani spor faaliyetleri için gelmek isteyenler varsa bekledikleri gibi çıkmayacak hayal kırıklığına uğramamaları için yazıyorum.Sonuçta iyi özelliklerini yazmamın sizlere bi katkısı olmayacak

2022-06-08 22:03:34

okulun başarı listesi yok nereden öğrenebiliriz.int. sitesinde de yok

2022-05-20 10:53:43

Ben bu sene hazırlık sınıfını bitirdim. Şuanda 9. Sınıfa geçtim. Okulumuzu biraz anlatmak gerekirse, henüz sadece bir sene okumuş olmama rağmen eğitimi muhteşem diyebilirim. Hazırlık döneminde haftada 20 saat ingilizce dersimiz vardı ve eskiden sevmedigim tek ders ingilizce olmasına rağmen ben hazırlık dönemindeki tüm ingilizce derslerine severek girdim. Beş tane ingilizce hocamız vardı ve hepsinin bölümleri farklıydı. Her bir hocamız main course, listening, reading ve writing bölümü olarak derslerimize giriyordu. Haftada iki saat ana dili ingilizce olan bir hoca ile sohbet ediyorduk. Bu arada hazirlik ingilizce hocalarımızın hepsi yurt disinda da egitim almis hocalardi. Hepsi ingilizceyi anadili gibi konuyordu ve dogal olarak bu sıkı eğitim bizim ingilizcemize de yansıdı. Ayrıca hazırlık döneminde isterseniz almanca/ arapça isterseniz ingilizce/ arapca eğitimleri alabiliyorusnuz. Okulumuzun eğitimi muhteşem olduğu gibi fiziki koşulları da gayet iyi. Yüzme havuzundan tutun spor salonuna, yemekhanesinden, bahçesine son derece iyi. Yani kısaca okulumuza gelmekle pişman olmazsınız. Tam tersi aldığınız egitimden, geçirdiğiniz vakte kadar son derece menun olursunuz

2021-08-24 02:02:16

Okulumuz hem konum bakımından, hem ortam bakımından mükemmel. Kadrosu müthiş. İmamhatip diyip geçmeyelim asla, nitelikli bir anadolu imam hatip lisesidir. Tüm öğretmenler hırslı ve işlerini severek yapıyorlae, dersler güzel anlatılıyor. Yemekhanesi gayet geniş, deniz manzaralı. Yine denize bakan en üst katta bir mescid var ve ben gittiğimde sanırım hayatımda gittiğim en iyi ferahlatıccı mescidti. Okulumuz mezunkaru arasında tıp, hukuk, psikoloji, diş hekimliği, mühendislik gibi pek çok farklı bölümü kazanan var. Hazırlık bölümü tek kelimeyle şahane. Spor salonunda yarı olimpik yüzme havuzu var ve temiz. Tenis oynayabilir, koşabilir, voleybol, basketbol, cimnastik, fitness... kısaca her türlü spor için yeterli alan var. Eğer bir sıkıntınız olursa okul müdürü olsun, müdür yardımcımız özellikle mükemmel bir insan. Her türlü konularda danışabilirsiniz. Teneffüslerde soru sorabilirsiniz hocalarımıza. Bahçesi çok güzel, küçük yavru kediler var ve bakımlılar. Piknik masalarında oturup arkadaşlarınızla piknik yaparmışçasına yemek yiyebilirsiniz, yurtta kalanlar yemekhanede yiyor. Hocalarımız çok ilgili. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz...

2020-12-01 02:51:47
BENZER OKULLAR
Yorum 3

İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Karabağlar Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 370.6951
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıllık eğitim vermektedir.
Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://sehitomerhalisdemirkihveoo.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Konak Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız