Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Sultangazi

Hesapla
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
46
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 326.7701
Yüzdelik Dilim 31.81 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 326.7701 tahmini yüzdelik dilimi 31.81.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 326.7701 -
2022 310.6997 32.30
2021 308.5530 24.50
2020 351.3245 19.25
2019 373.3797 19.23
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
80
2020
102
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2010 yılında açılmış olup Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Eğitim ve Öğretime devam etmektedir.2013/2014 Eğitim/Öğretim yılında yeni binamızda hizmete devam edecektir. Henüz mezun vermeyen okulumuzda Eğitim Sisteminin 4+4+4 olarak değişmesi sonucu 2012/2013 Eğitim-Öğretim yılında bünyemizde Ortaokul da (5.sınıf açılmıştır) hizmete girmiştir..

Okulumuzda 1 Müdür,4 Müdür Yardımcısı ve 54 Kadrolu Öğretmen görev yapmaktadır. -Kaliteli dinamik ve tecrübeli öğretmen kadrosuyla ilçemizin önde gelen okuluyuz. -Okulumuz, 250 Kişilik Konferans Salonuyla birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. -Okulumuzda öğrencilerimizin kullanımına açılmış Z Kütüphane bulunmaktadır. - Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuvarlarıyla eğitim anlayışımızı bilimle pekiştiriyoruz. - Ayrıca okulumuzda iki mescit bulunmaktadır. -Okulumuza tramvay, otobüs ve minibüslerle rahatça ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca servis taşımacılığı da bulunmaktadır.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: 50. Yıl Mahallesi 2000 sokak no 17 Sultangazi/İstanbul

Tel: 2124750583

Fax: 2124750573

web: http://receptayyiperdogankizanadoluihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 46 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

selamlar öncellikle 8 sınıfım ve klasik lgs falan var ve okul seçme var okul ararken karşıma bu okul çıktı dış görünüşü güzel geldi ama eğitimi sizce nasıl ? öğretmen ve öğrenci ilişkisi özellikle 9 sınıflar cevaplarsa sevinirim yada farketmez okul forması nasıl eşorfman gibisinden bir şey mi? ağır kurallar var mı?ortam ve çevre nasıl kötü mü yoksa orta falan mı ? hocalar dersleri iyi anlatabiliyor veya önem veriyor mu biri lütfen açıklasın hem sevabada girmiş olursunuz lütfenn

2024-02-19 22:24:13

Arkadaşlar proje sınıfı nedir? Obp´le girilebiliniyomu ? Yüzdelik dilimimiz en fazla ne kadar olabilir

2023-11-27 18:51:56

bu lisede telefon serbest mi ve forması nasıl

2023-11-06 22:51:01

merhaba arklar bana bu okul cıktı arapca oldugu ıcın hıc gıtmek ıstemıyporum sızce okul ıyımı puanım 347 ama bu okul cıktı ben fuat sezgını ıstıyopdum ama olmadı okul guzelmı yksye guzel hazırlşıyorlarmı hocaaaaaalar nasıl cevaplayın lutfen buy arada comenıus projesı varmöıs uygulanıyormu lutfen yannıtlayın

2023-08-01 14:56:19
Reklam

Arkadaşlar okul kurallarından bahseder misiniz?? Mesela kıyafet serbest olabilirmi yada forması nasıl? Telefon yasak mı?

2023-07-31 16:47:51

Bu okul bana çıktı guzelmi sizce biraz bahseder misiniz

2023-07-25 12:29:18

Bana da bu okul çıktı gidip gitmeyeceğim belli değil çünkü özele de gidebilirim ama gidenler varsa okul nasıl sizce disiplinli bi okul mu? ve dersler ağır mı acaba? Bizim bi komşu da bu liseye gitmişti sonuç olarak şu an hukuk okuyor

2023-07-24 15:33:57

Proje okulu mu acaba

2023-07-03 16:43:26

Selamünaleyküm arkadaşlar, herkes bilgi istemiş anlatayım dedim biraz, ben aslında bu liseye hiç gitmek istememiştim bir kaç kişinin önerisiyle yazdım ve çıktı dokuzuncu sınıfın ilk dönemi yine istemiyordum dersler ağır gelir falan diye düşündüm sanırım ama sonra yavaş yavaş alıltık ve her şey harika gitmeye başladı Elhamdülillah. Dinimi daha düzgün öğreniyorum. Dersime giren hocaların hepsini iyi buluyorum, elbette kafanızın uyuşmadığı hocalar olabilir ancak siz dersi dinlemesine bakın. Hocaların görüşlerini her zaman dinliyoruz ve biz de görüş belirtip eleştiri yapıyoruz, bunun dışında sunumlar yapıyoruz, şiir yazıyoruz, Kuran yarışmaları, kompozisyon, ingilizce-arapça uygulamalı sınavları ve dahasını yapıyoruz. Seçmeli dersimiz ise müzik evet beden ve resim yok her okulda bir tane seçmeli ders vardır. Evet sınıf ortamı öğrenciler her türden olabiliyor, dikkatli arkadaş seçin bu her lise için geçerli bu okulla alakalı bir şey değil. Evet eğlenmenize bakın ama herkese öyle kolay güvenip her şeyinizi anlatmayın bu bir hayat tavsiyesi. Kendinizi ortamlara çok kaptırmayın. Ben arkadaşlık konularıyla ilgili çeşit çeşit şey deneyimledim o yüzden size kötü şeyler yaşamayın diye söylüyorum. Okulun full kız olması çok iyi bir şey bana göre çok rahat takılabiliyorsunuz, kuralları var tabiiki. Kıyafetimiz bordo tunik ve siyah bol kumaş pantolon değişir mi bilmiyorum. Okulun bazı maddi şeyleri hafif sıkıntılı ama yine de elinden gelen şeyleri yapmaya çalışıyor, cami gezileri olsun başka geziler olsun çok sıkta olmasa bulunuyor. Çok eğlenceli ve eğitiminize gerçekten destek veren hocalar var, siz saygılı olursanız onlarda size kızmaz bağırmaz. Okula öğrenmek için gidin geleceğinizi düşünün bu okul size hem dininizi öğretir geliştirir hem de sosyal hayat deneyimi ve üniversite geleceği sağlar bana göre şuanlık öyle en azından. Yani tavsiye ederim ve sizi de bekliyorum! ♡☆

2023-05-11 17:54:56
BENZER OKULLAR
Yorum 93

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 112

Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Mehmet Yaşar Kandemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 69

Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 326.7701
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://receptayyiperdogankizanadoluihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız