Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Uşak / Merkez

Hesapla
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
18
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 443.1725
Yüzdelik Dilim 7.63 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Uşak ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 443.1725 tahmini yüzdelik dilimi 7.63.

Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 443.1725 -
2022 407.6647 8.63
2021 369.8467 10.36
2020 391.9639 9.34
2019 420.8820 8.87
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
120
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Vizyon Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Misyon Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Okulumuz Proje Okulu olarak tanımlanmasının ardından TEOG Tercihlerinin başladığı günden bu yana yoğun bir ilgi ile karşılaşmıştır. Şu ana kadar bizzat ziyaret eden veya iletişim kanalları ile irtibat kurarak okulumuz hakkında bilgi alan ve tercihte bulunan öğrencilerimizin başarı puanlarının yüksek olması umut ve mutluluk verici bir gelişme olarak değerlendirilmektedir.

Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında ağırlıklı eğitim öğretim verecek olan okulumuz Türkiyenin önde gelen eğitim kurumları arasına girmeyi hedeflemektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2014-2015 öğretim yılında Türkiye genelinde alt yapısı hazır olan bazı okullar proje okul kapsamına alındı. Bu kapsamda Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi de Uşak'ın ilk ve tek proje okulu oldu.

Proje okul olmanın en önemli yanları, yöneticilerin ve öğretmenlerin Bakanlık tarafından il ve ülke genelinde alanında uzman ve mesleğinde başarılı olanlar arasından seçilecek olması, ideal sayıda ve başarılı öğrencilerin bir arada eğitim görme imkânının olmasıdır. Bu okullarda ülkemizin yarınları için ihtiyaç olan öncü ve önder nesilleri yetiştirmek hedeflenmiştir.

Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kemalöz Mah. 2.Sakin Sokak No9/c Merkez/Uşak

Tel: 0276 2164200

Fax: 0276 2164200

web: http://usakertugrulgaziaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 18 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

gereksiz abartılan bir okul. son yıllarda imamhatiplere kamu kaynakları adeta oluk oldu akıyor. diğer okullara aynı fiziki imkanlar verilmiyor. adil olmayan bir durum tabi bu, orası ayrı.
proje imamhatipler fen lisesi müfredatını uygulamasına rağmen, puanı hala şakal´ın gerisinde. bazı üst puan diliminden yerleşen çocukların ailelerinin ideolojik gerekçelerle öğrencilerini buraya vermesiyle derece de çıkarıyor tabiki, yoksa lgs´de ilk 20 binden yerleşen bir öğrenciyi yks´de ilk 1000´e sokmuyorlar yani. eğitimde önemli olan öğrenciyi nerden nereye getirdiğindir? yoksa lgs´de ilk 1000´deki öğrenci yks´de de ilk 1000´e giriyorsa bu başarı değildir. okulun çıkardığı dereceler böyle.
kızımızın tercih döneminde şöyle bir internet sitelerini inceledik. okulun sene başı proje toplantısında milletvekilinin, rektörün vs ne işi vardı acaba? bu milletvekilimiz, rektörümüz acaba diğer okulların toplantısına da katılıyor mudur? kısacası toplantılara, konferanslara gelenler, söyleşiler vs öğrencimizi nasıl bir dünya görüşü kalıbına sokmak istediklerini gösteriyor.
biz kızımızın puanımız yettiği halde necati özene, nakil döneminde ise şakal´a geçtik.

2023-10-01 01:56:39

Okulun fiziki şartları gayet iyi,meslek dersleri okadar ağır değil,milli eğitime bağlı bir okul
Gayet az bir emekle meslek dersleri halledilebilir.Ünversite sınavı odaklı bir okul aynı zamanda sosyal açıdan gayet gelişmiş bir okul meslek dersleri diğer pozitif dersler arasında bir nefes gibi oluyor.Uşak içerisinde gelinmesi gereken bir okul.

2023-07-27 13:32:08

okul hem fiziki imkanlar olarak hem de akademik başarı açısından mükemmel.okul devlet okulu olmasına rağmen özel okul gibi çalışmakta,öğrencinin iyi yetişmesi için azami çaba göstermektedir.Öğretmen kadrosu çok iyi.YKS başarıları oldukça iyi ilk bine giren öğrencileri çok sayıda.Ben kesinlikle çok memnunum okuldan ,iyiki çocuğumu Ertuğrul Gaziye göndermişim.Hem akademik başarı hem de ahlaken çocuğuma çok şey kattılar.Aslında ilde birinci sırada tercih edilmesi gereken bir okul .

2023-07-27 12:49:25

425 10 uüzzdelikle olur mu

2023-07-25 10:02:18
Reklam

409 yüzde 13 girebilir miyim

2023-06-26 21:38:09

Bu sene genel yuzdeligim 7.07
Bu okul gelirmi?

2023-06-26 10:19:48

bu sene lgs’nin kolay olacağı söyleniyor. egal’ın taban puanı kolay olduğu için artabilir mi sizce?

2023-05-24 17:32:27

fiziki imkanlarına bakıp aldanılacak bir okul değil bence. mesleki dersleri de ders yükünü artırıyor. geldiğime pişmanım. puanınız yetiyorsa şakal falan daha iyi.

2022-09-08 00:30:28

Okulumuzun fiziki imkanları, eğitim kadrosu mükemmeldir. İmam Hatip olmasına bakmayın Arapça gibi meslek derslerine az bir emek vererek iyi notlar alabilirsiniz. Öğretmenlerimiz bu konuda anlayışlıdır. Tek sıkıntısı yurttur. Yurda oldukça disiplinlidir telefon falan toplanıyor. O yüzden dışardan gelecekseniz yurdu iyi araştırın. Ama genel hatlarıyla oldukça iyi bir okuldur. Mezunları da çok iyidir Uşak birincileri çıkar. Sizden tek istenen çalışmaktır. Çalışacaksanız gelin diyebilirim. Matematikçilerimiz Özgür hoca Yalçın hoca ve aklıma gelmeyen diğer hocalarım mükemmeldir işlerini tutkuyla yaparlar.

2022-07-29 23:56:53
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Sivaslı Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Miyase Durmuş Tanış Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 443.1725
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://usakertugrulgaziaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız