M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Başakşehir

Hesapla
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
488
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 470.1472
Yüzdelik Dilim 2.97 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 5 Yıl
Yabancı Dili Arapça
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 470.1472 tahmini yüzdelik dilimi 2.97.

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 470.1472 -
2022 444.8655 3.39
2021 421.2684 3.18
2020 433.5472 3.21
2019 443.4484 5.29
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
60
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi ;Başakşehir 1.Etapta inşa edilmiş Türkiyenin en büyük İmam Hatip Lisesidir. M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi mimarisinde Türk-Selçuklu sanatından izler taşımaktadır. Kompleks Başakşehir Belediyesi başta olmak üzere İlim Yayma cemiyeti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gayret ve büyük çabalarıyla yaptırılmıştır. Türkiyenin en büyüğü olma özelliğini taşıyan M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013-2014 Eğitim- öğretim yılında büyük bir heyecanla hizmet vermeye başlamıştır.

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, 65.000 m2 kapalı alana sahip bir külliye şeklinde inşa edilmiştir. Külliye; 2300 kişilik İmam Hatip Ortaokulu kapasitesi,1000 kişilik ve 400 kişilik iki adet konferans salonu, aynı anda 1500 kişiye hizmet verebilme kapasiteli yemekhane, 1000 kişilik mescid ve 270 öğrencimizin barınabildiği yurda sahiptir. Okulumuzun altında, 1.500 araçlık kapalı otopark mevcuttur. Külliyenin yapımı sekiz ayda tamamlanmıştır. Külliyemizin içinde ayrıca dört adet cep sineması, 4 adet kapalı spor salonu, 1 adet halı saha, yabancı dil sınıfları, bilgisayar, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları ve hobi odaları mevcuttur.

Okulumuz Türkiyedeki Proje Okulu olan 30 İmam Hatip Lisesi içinde Arapça Hazırlığı olan 17 okuldan biridir. Yabancı dil eğitiminde Arapça için Ürdün, İngilizce için de İngiltere ve Bosnada eğitim fırsatları sunuyoruz.

Okulumuz kız öğrencileri tarafından gelen talep doğrultusunda 2014-2015 yılının ikinci dönemi 17 mart 2015 te kız öğrencilerimiz Hafızlık Eğitimi Projesi başlamıştır. Yurtta kalan erkek öğrencilerimiz de hafızlık çalışması yapmaktadırlar. Hafızlık yapan öğrenci sayımız 2016-2017 eğitim- öğretim yılı itibariyle 107 kız 35 erkek olmak üzere 142 dir.

Öğretmenlerimizin ve kurs hocalarımızın rehberliğinde yürütülen sosyal etkinlik faaliyetlerinde de gerek hafta içi gerekse hafta sonu verimli çalışmalara imza atılarak öğrencilerimiz Tezhip, Hat, Ney, Fotoğrafçılık, Bendir, Mehter, Resim Kursları; Tekvando ,Yüzme çalışmaları ile vakitlerini değerlendirmektedirler. İnşirah dergisi, Siyer Gazetesi öğrenci ve öğretmenlerimizin çıkardığı süreli yayınlarımızdır. Ümmet Coğrafyası ve Strateji Kulübü öğrencileri çalışmalarını haftalık olarak yürütmektedir.

M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça, İngilizce ve Rusça hazırlık sınıfı olan, Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Programı uygulayan Türkiyenin en seçkin proje okullarından biridir. Okulumuz hazırlık sınıfı dahil toplam beş yıldır.

2017-2018 eğitim öğretim yılında okulumuzun Arapça hazırlık bölümüne 120 öğrenci alınmış olup, taban puanı 480.889 yüzdelik dilimi 4,57dir

2015-2016 yılında proje okulu olan M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesinin her yıl artan TEOG giriş puanları daha çok öğrenci tarafından tercih edildiğini göstermektedir.

Arapça hazırlık sınıfı bulunan okulumuz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren İngilizce ve Rusça hazırlık sınıflarının da eklenmesiyle birlikte Türkiyede içinde bir birinden bağımsız üç tane yabancı dil proje bölümü bulunan tek okul haline gelmiştir. Türkiyede bütün özel ve devlet okulları arasında Rusça hazırlık sınıfı olan ilk proje okuludur.

Okulumuzda yabancı dil eğitimi alanında uzman, akademik kariyeri bulunan yabancı ve Türk öğretmenler tarafından verilmektedir. Arapça dil eğitimi için isteyen öğrencilerimiz her yıl okul dönemi içerisinde iki ay Ürdüne dil eğitimine gitmektedir.

İngilizce eğitimi için ise bir kısım öğrencimiz bu yaz döneminde Makedonyaya gitmişlerdir.

İngilizce ve Rusça için de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında bu dillerin en iyi öğrenilebileceği ülkeler tercih edilecektir.

Türkiyenin jeopolitik konumu, komşularıyla olan ilişkileri ve dünya siyasetinde izlediği yol, Türki cumhuriyetler ve Asya ülkeleri ile ticari, siyasi ve tarihi ilişkileri sebebiyle Rusça bölümünün açılması bu bölümü okuyan öğrencilere gelecekte gerek ülkemize hizmet imkanı ve gerekse iş olanakları bakımından büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Arapça bölümü öğrencilerinin iyi derecede İngilizce, Rusça ve İngilizce bölümü öğrencilerinin aynı zamanda iyi düzeyde Arapça öğrenecek olmaları bu avantajı daha da arttıracaktır.

Arapça hazırlık bölümünü tercih eden öğrenciler 20 saat hafta içi, 4 saat hafta sonu olmak üzere toplam 24 saat Arapça dersinin yanında ikinci yabancı dil olarak 7 saat İngilizce dersi görmektedirler.

Bu şekilde eğitim alan öğrencilerimizin birinci yabancı dil ile birlikte ikinci yabancı dili de çok iyi bir şekilde öğrenerek mezun olmaları hedeflenmektedir. Dil eğitiminde devamlılık esas olduğundan yaz tatillerinde de en az dört hafta dil eğitimi verilmekte olup 9.sınıftan itibaren bazı dersler birinci veya ikinci yabancı dili ile işlenecektir.

Örneğin; 9.sınıfta bulunan Temel Dini Bilgiler dersi ile Sağlık ve Trafik Dersi, 10.sınıfta Siyer dersi, 11.sınıfta Tefsir dersi bu şekilde işlenmektedir. Okulumuz proje okulu olduğundan öğretmen kadromuz alanlarında uzman öğretmenlerden tercih edilerek oluşturulmaktadır. Öğrencilerimiz, kaliteli bir dil eğitimi yanında akademik olarak da iyi yetişmeleri için yetiştirme kursları ve rehberlik faaliyetleri ile de desteklenmektedir.

Okulumuzda gönüllük esasına bağlı olarak hafızlık projesi uygulanmakta olup isteyen öğrenciler okul derslerinin yanında hafız hocalarımızın rehberliğinde hafızlık yapabilmektedir. Üç yıldır devam eden Hafızlık programında halen 166 öğrenci yer almakta 26 öğrencimiz de hafızlığını tamamlamış bulunmaktadır. Ülkemizde Fen ve Sosyal Bilimler Liselerinde uygulanan müfredatın okulumuzda da uygulanması öğrencilerimizin de aynı eğitimi almasını sağlamaktadır.

Fen bölümündeki öğrencilerimiz Fen Lisesi ders kitaplarını okumaktadırlar. Bundan dolayı Fen liselerinde okumak isteyen öğrencilerin okulumuzu tercih etmeleri yerinde ve isabetli olacaktır. Böylece istediği kaliteli eğitimin yanında İmam Hatip liseli olmanın avantajını yaşayacaktır.

Hepsinden öte son yıllarda yaşadığımız ihanet girişimleri gençlerimizi daha özenle yetiştirmenin, onları akademik başarının yanında ülkesine ve milletine faydalı, yerli ve milli bir duruş sergileyen erdemli bireyler olarak hayata hazırlamanın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Buna bağlı olarak okulumuzda imam hatip tedrisatının yanında milli ve manevi değerlerimizi kapsayan klasik sanatlara, spor ve sosyal faaliyetlere önem verilmektedir

Eğitim fırsatları ve fiziki imkânlar bakımında Türkiyede en iyilerden biri olan okulumuzun sunduğu eğitim imkânları okulumuzu tercih eden öğrencilerimizin ne kadar yerinde ve isabetli bir karar verdiklerini göstermektedir. 6 Ülkemizin değişik yerlerinden okulumuz tercih edilmektedir.

Ulaşımını toplu taşıma araçları ve servisler ile sağlayan öğrencilerimiz olduğu gibi yurtta kalmayı tercih eden öğrenciler, İlim Yayma Cemiyetine ait kız ve erkek öğrenci yurtlarında barınma imkânı bulmaktadırlar.

Erkek yurdu, külliyemiz içerisinde yer almakta, kız öğrenciler okulumuza 5 km mesafede bulunan İlim Yayma Cemiyeti Celalettin Ökten Kız Yurdunda barınmakta olup ulaşımları yurt idaresince belirlenen servisler ile yapılmaktadır. İlim Yayma Cemiyeti erkek yurdunda bulunan Devlet Parasız Yatılı kontenjanımız 50 olup 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için 15 boş kontenjan bulunmaktadır. Boş kontenjanlara şartları tutan öğrenciler müracaat edebilirler. Devlet Parasız Yatılı bölümüne yerleştirme işlemleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilgili yönetmelik çerçevesince yapılmaktadır Okul Tanıtım Videosunu İzleyin
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Başakşehir
    İlçe

Adres: Başakşehir 1. Etap Başak Mahallesi G409 Sokak No1 Başakşehir / İSTANBUL

Tel: 0 (212) 4851345

Fax: 0 (212) 4851346

web: http://eminsarac.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 488 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Öncelikle merhaba
Ben mes´te şuan 10.sınıfım
Okul bence gayet iyi gidiyo.
Hocalarla sıkıntım yok kesinlikle. MUAFİYET SINAVI var arkadaşlar.
Ben ingilizce muafiyete girip kazandım ve hazırlık okumadım.
Sorularınız varsa aşağıda sorabilirsiniz.
Bu arada aşağıda Rte AİHL övenler olmuş sakın aldırmayın puanınız yetiyorsa buraya.

2024-03-14 23:22:10

Arkadaşlar ben nakil aldırmak istiyorum okula ama hazırlık filan okumadım direkt 9dan girmek istiyorum ikinci dönem. İngilizcem de b1 seviyesinde filan İngilizcemi geliştirirsem direkt girebilir miyim 9a

2023-09-16 14:54:32

Kız pansiyonda odalar kaç kişilik ve en geç kaçta pansiyonda olmamız gerekiyor bilgi verir misiniz çok acil🥺

2023-09-16 14:52:37

Acaba hazırlık sınıfı okumak zorunlu mu

2023-07-26 21:45:42
Reklam

Bu okula kayıt olmak isteyip geçen sene puanım yetmeyip İstmtal e girdim. Gerçekten o kadar mutlu ve memnunum ki benim gibi buraya giremeyecek olan arkadaşlarıma Yardımcı olmak istiyorum.
Okulumuz Arnavutköy´de iGA´nın ana yerleşkesinde bulunuyor, iGA´nın belirlediği güzergahlardan hareket eden servislerle ulaşım sağlıyoruz. Eğitim kalitesi çok iyi, tecrübeli hocalarımız var, 2021 senesinde açılması ve yeni bir okul olmamıza rağmen gayet güzel ilerliyoruz. 12. sınıfta okulda YKS kampı olacak. Tamamen üniversite odaklı ilerleyecek, zaten okulumuzun amacı mühendis yetiştirmek. Okulumuz ücretsiz yurt, yemek, ulaşım imkanı sunuyor. Sadece ders bazında değil sosyal faaliyetlere de önem veriyor. Birçok spor dalında aktif olarak yer alıyoruz. Havacılığa ilgisi olan herkesi okulumuza bekleriz. Sky is the limit! ✈
Daha detaylı bilgi almak için ig: istmtals

2023-07-03 19:20:45

eğitimi din ağırlıklı mı ?

2023-07-03 15:25:28

Okulun hangi ilçelere servisleri var? Cevap verebilecek biri varsa çok sevinirim.

2023-05-11 17:39:49

Acaba yüzdelik dilimimız 4. olsa da girebilir. miyiz?

2023-02-27 23:34:30

"Sorubak" ailesine çok teşekkür ederim. Sayfanızdan çok yararlandım. Okulları araştırırken ilk aklıma gelen sayfasınız artık. Ayrıca bu seneki puanları da hemen güncellemişsiniz. Maşaallah. Tebrik ederim.

2022-07-28 08:35:23
BENZER OKULLAR
Yorum 9

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Şehit Murat Kocatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Güngören İstanbul Ticaret Odası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 11

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 85

Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 470.1472
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıllık eğitim vermektedir.
M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? Arapça
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://eminsarac.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız