Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adıyaman / Merkez

Hesapla
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 386.5553
Yüzdelik Dilim 17.86 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Adıyaman ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 386.5553 tahmini yüzdelik dilimi 17.86.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 386.5553 -
2022 391.8474 11.37
2021 355.0277 13.17
2020 390.2032 9.70
2019 387.4998 15.66
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
120
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Derslik Sayısı: 6

Öğretmen Sayısı: 14

Öğrenci Sayısı: 160

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km

Ulaşım : Belediye Otobüsleri

Yerleşim Yeri Bilgisi : İl Merkezi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: ALTINŞEHİR MH. 3071 SK A BLOK Apt. No12 A1 MERKEZ/ADIYAMAN

Tel: 0416 202 0265

Fax: 0416 202 0265

web: http://tobbkizaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Aşağıda bazı kötü yorumlar yapılmış.Onlar belli ki çoğu kişi gibi İmam Hatip okullarını sevmeyenlerdir.Onlara bakmayın.
Şu an halâ bu okulun bir öğrencisiyim ve böyle bir okulda olduğum için kendimle gurur duyuyorum.Ögretmenlerimiz çok ilgililer,bizim başarılı olmamız için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar.Zaten Adıyaman´ın en iyi öğretmenleri bizim okulda,bu kesin.İdareciler iyi.Müdürümüz çok iyi.İmam Hatipli olduğum için ve bu okulda okuduğum için hiç pişman değilim.Bir daha LGS´ye girsem bir daha TOBB KIZ AİHL´yi yazardım.

2023-09-14 18:37:40

TOBB Adıyaman da gidilebilecek en iyi okul bunu hiç tereddüt etmeden bir mezunu olarak söylüyorum.Gerek akademik gerek ahlaki yönden ne kadar iyi bir eğitimin olduğu zaten arkadaşlar tarafından belirtilmiş.
Ayrıca şunu eklemeliyim ki TOBB da okurken sorumluluk düzeyi yüksek ,kendini geliştiştiren,dert sahibi insanlarla aynı sıraları paylaşacaksınız.Ve size ders veren öğretmenler de fevkalade donanımlı öğretmenler olacak.Girdiği her yarışmaya çok iyi hazırlanan,düzenlediği her organizasyonu özenle yürüten bir okul.Okurken etkinliklere katılmayı ihmal etmeyin ,sorularınızı sormaktan çekinmeyin ve naçizane tavsiyem hedeflerinizi belirleyin lise boyunca bolca araştırma yapıp dolu dolu geçirmeye çalışın .

2022-05-25 10:52:14

Hem ortamıyla hem öğretmen kadrosuyla hem idaresiyle adıyamanın en iyi okulu olduğunu söyleyebilirim. Akademik olarak fen liseleri ile eşdeğer hatta ekstra ilgi var. bu sene yksde tıp, diş hekimliği , hukuk başta olmak üzere birçok iyi bölümlere öğrenci gönderdiler. hem akademik hem de manevi yönünüzü geliştirebileceğiniz bir okul ayrıca sosyal yönü de iyi her sene il dışına geziler düzenleniyor , yarışmalar vs ye katılım da yüksek bu okulun bir öğrencisi olarak kesinlikle tavsiye ederim, Bir de güya imam hatip olmasından şikayetçi olanlar olmuş arkadaşlar adı üzerinde "anadolu imam hatip lisesi fen ve sosyal bilimler proje okulu". ayrıcalığı da buradan geliyor zaten hem imam hatibin manevi atmosferi hem de fen liselerinin akademik yönü var :)

2021-09-02 14:18:17

Bu okul gelmemizin nedeni fen lisesi olmasıydı ama maşallah hiç alakası yok sadece İmam Hatip de imam hatip sanki biz imam hatip olduğu için geldik yani proje diye aldanmayın bence ama imam hatip olarak da diğer sıradan imam hatipler gibi değil ama olsun sonuçta bir fen lisesi bir proje lisesi olarak bunu da göz önünde bulundurabikirler.

2021-06-30 15:00:02
Reklam

Arkadaşlar,bahane arayana kusur bitmez. Eğer hem akademik olarak,hem de dini yönden kendinizi üst düzey yetiştirmek istiyorsanız hiç tereddütte kalmayın derim ben. Buradaki çoğu öğrenciye akademik olarak iyi diye nitelendirilen fen liseleri ve anadolu liseleri zaten geliyordu,unutmayın.Zaten burayı tercih etmelerinin nedeni de okulun diğer okullardan çok daha nitelikli olduğunu görmeleri.Okulumun hem fiziki olarak, hem de verdiği eğitim açısından çok iyi olduğunu düşünüyorum. Abartmıyorum, dilerseniz gelir okulu kendiniz görürsünüz. Bütün öğretmenlerim sizlerle ilgilenecektir.Başarılarınız daim olsun:) ~Unutmayın imam hatipli olmak ayrıcalıktır.Ayrıca arapça dersi zannettiğiniz kadar zor değil,aksine eğlenceli . Düşünsenize Kuranı Kerimi okurken anlayabilecek seviyeye gelebileceğinizi.Soru işareti kaldıysa okuluma gelebilirsiniz,yardımcı oluruz:)). ~14 mart 2020

2020-03-14 21:03:01

Benim kızım bu okuĺda bir gün servisinin geliş saatinde evden çıktı bir süre sonra servisin gelmediğini söyledi ve bırakmamı istedi .Okula gittiğimde müdür beyin kapıyı kapattığını üç beş tane öğrencinin kapıda olup çocukları içeri almadığını gördüm . Kapıya kadar gittim ben bir bayanım ve beni görmesine rağmen kapıyı açmadı kendilerine hiç yakıştırmadım rica edip açmasını istedim ve kendilerine çocukları içeri almalarını dersin başlamak üzere olduğunu söyleyince yok yazılsınlar sonra alacam dedi .Burada pansiyondan gelip geç kalan öğrenciler var onlara ders vermek için yapıyorum dedi.Bir eğitimciye hiç yakıştıramadım benim çocuğum ve diğer çocuklar pansiyon öğrencisine ders verilmesinin kurbanı oldu ve yok yazıldılar.Çocuklar öğretmenleri derse girmeden okulda oluyor ama müdür bey sayesinde yok yazılıyor. Üstelik o gün servis şoförünün bi sıkıntısı yüzünden o servisteki bütün öğrenciler yok yazılmış.

2018-09-09 07:28:39

Bu okulda bulunmak bile büyük bir sorumluluk gerektiriyor .

2018-07-03 00:47:24

berbat bir okul alttaki yorumlarda kendi egolarını tatmin etmek için idare tarafından yapılmış belliki

2018-04-27 14:11:46

Okul Adıyaman´ın en güzel okulu. Öğretmenler bizleri iyi yetiştirmek için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. herkese tavsiye ederim.ç

2017-11-21 08:58:34
BENZER OKULLAR
Yorum 15

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Türkiye Petrolleri Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 386.5553
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://tobbkizaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız