Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul / Eyüpsultan

Hesapla
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
21
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 64.5810
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ili Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "64.5810".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
64.5810
2022
66.1880
2021
62.7517
2020
43.1019
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

  • Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı
  • Halkla İlişkiler ve Organizasyon Alanı
  • İnşaat Teknolojisi Alanı
  • Moda Tasarım Teknolojileri Alanı
  • Sanat ve Tasarım Alanı
  • Mobilya ve İç Mekan Alanı

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Okulumuz, 1987 yılında, iş adamı Nadir AKÇELİK tarafından, babası Haydar AKÇELİK adına yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanmıştır. 1987-1988 eğitim-öğretim yılında Kız Sanat Ortaokulu ve Kız Meslek Lisesi olarak açılan okulumuzda, Ev Yönetimi ve Beslenme, Giyim Üretim Teknolojisi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları ve Nakış alanları yer almıştır. Sonraki yıllarda Ev Yönetimi ve Beslenme ve Nakış alanları, ihtiyaç olmamasından dolayı tamamen kapatılmıştır.

1990-1991 eğitim-öğretim yılında, okul bünyesinde, İç Mekan Düzenleme ve Restorasyon alanlarıyla Anadolu Meslek Lisesi açılmıştır.

1999 yılında yenilenen binasında eğitim-öğretime devam eden okulumuzdaki alanlar günümüz koşulları ve iş piyasasının ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiştir. Buna göre, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Sanat ve Tasarım, İnşaat Teknolojileri, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı, Mobilya ve İç Mekan Alanı ve Moda Tasarım Teknolojileri Alanlarında eğitim-öğretim faaliyetleri yürütülmektedir.

Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Karadolap, Vardar Blv. No44, 34065 Eyüp/Eyüpsultan/İstanbul

Tel: 0212 576 16 53

Fax: 0212 576 19 22

web: http://haydarakcelik.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 21 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

ortam çok kötü

2023-10-24 19:27:26

köy okulu

2023-09-26 16:40:38

İlk Olarak şuan haydar Akçelik kız meslek bölümündeyim okul güzel şuan hiçbir kavgaya raslamadım ama okula çok fazla hastane geliyor okula gelirseniz kolay olarak çocuk gelişimi seçin formalar güzel ama hepsini 600e satıyorlar

2022-09-23 15:51:42

şuanda bu okulda öğrenci olan arkadaşlar aşağıdaki sorulara güncel cevap verebilir mi?
1.okul giriş çıkış saatleri neler?
2.forma zorunlu mu zorunluysa forma nasıl?
4.okulun binası taşınmış hangi okulda?
5.ortam nasıl?
6.telefon getirmek yasak mı?
cevaplarsanız çook sevinirim :)

2022-07-12 22:44:57
Reklam

Öncelikle okulun içi ve dışı güzel. Bölümleri de gayet güzel. Puanınız yüksekse sanat tasarım bölümünü ya da inşaat teknolojileri bölümünü seçebilirsiniz. Sanat ve tasarım bölümü değişti bu arada. Çocuk gelişim ve halkla ilişkiler, moda tasarımı gibi üç bölüm daha var. Ben 9. Sınıfa geçtim ve bu okula geldim. Çocuk gelişim bölümünü seçtim. Puanınız yetiyorsa anadoluya gitmenizi tercih ederim. Uygulamalı atölyeler var. Çocuk gelişim seçenler için uygulama anaokulu yapmışlar. Moda tasarımı için atölye çalışmaları var. Sanat tasarım için de öyle. İnşaat teknolojilerini pek bilmiyorum. Benim karşılaştığım öğretmenler çok iyi. Öğretmenlere saygım sonsuz.

2020-10-03 00:41:26

kızlar okul çok güzel diyemem ama sanat tasarım ve inşaat teknolojisi alanları gerçekten hocaları olsun çok iyi bunun dışında okuldan bahsedeyim okul biraz küçük, ikili eğitim var, hocalar iyi anlatıyor ama bu kişiden kişiye değişir sen dersi güzel dinlersen güzeldir dinlemezsen zaten güzel olup olmadığı hakkında bir yorum yapamazsın, idare biraz sıkıntılı çok baskıcı çok fazla öğrencilere karışıyorlar o biraz sıkıntı, dersler blok 80 dk ders görüp 5 dk teneffüs görmek biraz yorucu olabiliyor, ulaşım sıkıntı değil Eyüp Feshane durağı zaten bazıları çok zor demiş ulaşım Feshane durağında inip 5 dk yürüyorsun alt tarafı onlar abartı laf ediyorlar, daha güzel okullar var mı var ama sizin tercihiniz ben biraz okuldan bahsetmek istedim . iyi şanslar

2018-11-06 21:08:15

Bu okula Nakil yapıcaktim ama yorumları görünce vazgectim böyle okul mu olur ya

2018-10-13 00:13:03

Ben bu okulu evime yakın olduğu için yazmıştım mecburiyetten yani hala dahabu okuldayım fakat memnun musun diye sorarsanız hiç memnun değilim ortamı falan güzel değil hele ki kız meslek olunca işler zaten karışıyor öğretmenlerine kesinlikle saygım sonsuz fakat ortam kötü ortam kötü olunca herşey bitiyor zaten

2018-10-13 00:10:25

okulumuz öğretmenlerine laf atanlar öğretmenlerimizle bir kere sohbet etmeyenler. Önce hocaları tanıyın sonra ilgilenmiyo kadro kötü diyin. Soru götürdünüz de çözmediler mi ? boş sohbet yaparsanız tabi ilgilenmezler

2018-07-30 22:03:14
BENZER OKULLAR
Yorum 37

Kartal Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 71

Gümüşpala Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 20

Turhan Feyzioğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Kartal Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 64.5810
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://haydarakcelik.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız