Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Manisa / Salihli

Hesapla
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
10
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 81.5103
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla
Bu Lise Sağlık Hizmetleri Alanında eğitim vermektedir.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Manisa ili Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "81.5103".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
81.5103
2022
83.7143
2021
46.4075
2020
0.0000
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Salihli 70.Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi eğitim hayatına ilk defa 1993 yılında hemşirelik ve ebelik bölümü ile özel bir iş hanı binasında başlanmıştır. 1999 yılına kadar bu binada eğitim-öğretimini sürdürmüş 1999 yılında Özel İdarenin tahsis ettiği şehir merkezinde ve başka kurumlarında içinde bulunduğu başka bir binaya geçilmiştir. Fiziki şartları itibarı ile eğitim, öğretime uygun olmayan bu binadan 2009 yılında Salihli Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile Salihli 50.Yıl İlköğretim Okuluna ait olan şu an hizmet verilmekte olan binaya Valilik oluru ile geçilmiştir.

Vizyon Çalışanlarımız, Öğrenci ve Velilerimiz tarafından adımızın KALİTE kelimesi ile birlikte anıldığı, yenilikçi ve gelişmeye açık, yalnızca paydaşlarımızın değil ilçe halkı içinde faydalı olabilecek, adını her alanda duyurabilen ve sağlık işini meslek olmanın yanında değer olarak benimseten bir kültür ve eğitim yuvası olarak anılmak istiyoruz.

Misyon Okul olarak sahip olduğumuz eğitim ve öğretim potansiyelimizi öğrencilerimize en iyi şekilde yansıtarak, hem mesleki hem de kültürel açıdan kendini tamamlamış, Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaçları doğrultusunda yetiştirilmiş, Milli ve Manevi Değerlerine sahip çıkabilen, İnsan Hak ve Özgürlüklerinin farkında olan, almış olduğu eğitim sonucunda yetenekleri geliştirilerek sağlık sektöründe nitelikli eleman tanımına uyabilecek, bizim onlarla gurur onların ise mezun oldukları okulun değerleri ile onur duyacağı bireyler yetiştiren ekolü devam ettirmektir. Okulumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren 9. sınıf tüm şubelerde ortaktır. Okulumuzu kazanan öğrenciler 10. sınıfta Sağlık Hizmetleri Alanına geçecekler ve 11 sınıfta Hemşire Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarını seçeceklerdir.

Alanlarımız

Sağlık hizmetleri 2016 Üniversite Başarı durumunu incele

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Yeşilyurt Mahallesi 892 Sokak No 8 Salihli / MANİSA

Tel: 02367121983

Fax: 02367121982

web: http://salihli70yilasml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 10 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Benim puanım 78 virgüllerde burası beni alabilir mi acaba 2. Tercihlerde kontenjan boşalsa

2023-07-26 14:48:42

Benim obp puanım bu okula tutuyor ama komşu kayıt alanında olduğu için ilk tercihimde çıkmadı ikinci tercihimde de bu okulu yazmak istiyorum kontenjan yeter mi?

2023-07-24 16:50:33

Okul ortalma 82,9995 sağlık meslek alırmı

2023-06-15 16:48:18

2023 yükselir mi yoksa düşer mi benim ortalamam şuan 83.7745 tutuyo ama yükselirse bir iki puan girme şansım olur mu?

2023-06-04 17:32:34
Reklam

Hemşire olabiliyormuyoz

2023-03-25 18:44:29

doktor olabiliyormuyuz bu liseden?

2022-05-23 23:11:32

OBP puanı yanlış 46.4075 deil Sağlık meslek lisesinin OBP puanı 82.4449 1.Nakil de 86.2119 2.Nakilde 85.0396 ile aldı Kontejan her zaman 102 dir.

2021-08-28 22:11:39
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Şehit Efkan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Soma Fatma Aliye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Cumhuriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 81.5103
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://salihli70yilasml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız