TEOG sınav sonucuna nasıl itiraz edilir? 2014-2015

TEOG sınavına itiraz 26-27 Kasım 2014, TEOG sınavına itiraz formu

a. Sorulara ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların ve sonuçların http://www.meb.gov.tr (e-okul sistemi) internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) takvim günü içinde ÖDSGM resmi internet sayfasından yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak ÖDSGMye yapılabilecektir.

b. Elektronik ortamda yapılan itirazlar öğrenci velisi tarafından interaktif hesap aracılığıyla elektronik ortamdan, yapılan itirazların incelenmesi için ise öğrenci velisi tarafından T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, Kurumsal Tahsilât Programı aracılığıyla 20 TL (Yirmi TL KDV Dahil) yatırılması gerekmektedir.

c. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

d. Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.


Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 26-27 Kasımda yapılan ortak sınavlarla ilgili itirazlar internet üzerinden yapılabilecek.

Sınav İtiraz Modülüne, http://esinav.meb.gov.tr/ItirazGiris.aspx adresinden ulaşılabilecek. İtiraz başvuruları için öğrencinin TC kimlik numarası ve nüfus cüzdanı seri numarası kullanılacak.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER