Sor

hocam merhaba ben ticaret meslek lisesi mezunuyum.kpss ile ilgili hic bir s

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  mehmetp  14.08.2016 / 17:22 
ygs ile ilgili
hocam merhaba ben ticaret meslek lisesi mezunuyum.kpss ile ilgili hic bir sey bilmiyorum. mesela lise mezunları hangı bölümleri seceblir sınava girip puan aldıktan sonra diyelim ben lise mezunuyum hangı alan tercıh yapabilirm yardımcı olrsanz sevınırım.infaz memuru hangı puanla alıyor bunu bulamadım sıze sorayım dedim duz memurluktan olurmu lise mezunu olurmu hocam sınav sıstemı degıscek falan dıyolar bu dogrumu teog sınavı gibi olcakmıs falan 2 3 defa grilcekmıs dyorlar dogruysa 2017 yılında hemen uygulanırmı yoksa daha sonrakı yıllarmı olur 2017de böyle bır degısıklık varmı hocam.yardımcı olursanız cok sevncem. smdiden tesekkur ederım daha oncede yazdım cevap gelmedı ..
Bu Soruya Henüz Cevap Verilmedi. İlk Cevaplayan Sen Ol!
Benzer Sorular
Meb para burslulugu 6.sinif diğer kontenjan Türkçe 18 dogru 2 yanlış Fen bilimleri 18 dogru 2 yanlış Matematik 15 doğru 5 yanlış Sosyal 17 dogru 3 yanlış Kazanirmiyim? (20 soru)
Yasin, tasarruf yaparak kumbarasinda biriktirdiği paranın %30 unu harcadı.Yasin in 140 TL si kaldığına göre harcamadan önce kumbarasinda kaç TL si vardi
Merhabalar. Sitede bulunan 7. Sınıf matematik sorularının cevap anahtarı yok mu?
20 çeyrek armut kaç bütün eder
Bahcemizde 14 tane ağaç var.Bunlardan 6 tanesi elma ağacı,diğerleri kayısı ağacıdır.Bahçemizde kaç tane kayısı ağacı vardır?