Sor

sizce meslek lisesinden temel liseye geçmeyi düşünüyorum sizce fikirleriniz

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  byz50  30.08.2015 / 21:05 
temel lise hakkında
sizce meslek lisesinden temel liseye geçmeyi düşünüyorum sizce fikirleriniz nelerdir?
Eklenen Cevaplar
  isimbulmaktazorlandim 31.08.2015 / 20:11
#1
Ben kesinlikle tavsiye ederim kardesim.(ozellikle 11 sen)sinava cok daha rahat hazirlanirsin
Benzer Sorular
"Bilim ulusların sınırını tanımaz." görüşü, bilim ve bilginin evrensel değerler olduğuna ve her kültürün bilim tarihine katkıda bulunabileceğine dair inancını yansıtır. Bu görüş, bilim ve teknolojinin gelişiminde farklı medeniyetlerin etkileşiminin önemini vurgular.
Temel özelliği, eleştirellik ve seçiciliktir. hangisidir bu özelliği ?
Batı Anadolu'da sıklıkla kullanılan ve Hatay'da "heglt" , Güney Doğu Anadolu'da ise " rubaba " olarak bili nedir?
Unesco ve Çocuk Vakfı’nın ortak yaptığı bir çalışmaya göre evlerinde çok çocuk kitabı bulunan çocuklar, az çocuk kitabı bulunanlardan daha başarılıdır. Bu bilgiye göre aşağıdakilerden hangisini söylemek doğru olur? a. Bireylerin çocukluk döneminde kitaplarla ilişkili olmaları, başarılı olmaları için yeterlidir. b. Edebiyat, çocuk için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. c. Çocuk kitaplarının içeriği ne olursa olsun başarı odaklı olmaları dikkate alınmalıdır. d. Çocuğun edebiyatla ilişkili olması başarısını olumlu yönde etkileyen bir durumdur. e. Başarı, bireyin en önemli vasfı olduğu için çocukluk döneminde çocuk kitaplarıyla ilgili yaşantıları olmalıdır.
Bu tarz metinler, iki ya da daha fazla kavram arasındaki benzerlik ve farklılıkları anlatan metinlerdir. Bu tarz metinler diğer metinlerde olduğu gibi belli bir grafikle sembolleştirilerek anlatılabilir. Yine bir edebi eserdeki karakter farklılıkları ve benzerlikleri de bu tarz metinlerle ortaya konulabilir.