Sor

Merabalar ben önlisans pazarlama bölümü mezunuyum aöf den 2.üniversite okum

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  ufuk-yilmaz  19.08.2015 / 12:16 
Kısa dönem
Merabalar ben önlisans pazarlama bölümü mezunuyum aöf den 2.üniversite okumak istiyorum lisans mezunu olup kısa dönem askerlik yapmak istiyorm.bunun için herhangi bir önlisans bölümü okumam yeterli mi yoksa lisans bölümümü okumam lazım?vede kolay bi bölüm olsun hemen bitirmek istiyorum öneriniz nedir bana. Yani kısa dönem askerlik yapmak için ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim cokk tesekkür ederim.örgün ögretim önlisans mezunuyum diplomamı aldım cevaplarınızı bekliyorum tesekkürler
Bu Soruya Henüz Cevap Verilmedi. İlk Cevaplayan Sen Ol!
Benzer Sorular
Şekilde özdeş K,L ve M mıknatıslarına ait manyetik alan çizgileri verilmiştir. Buna göre 1,2 ve 3 numaralı parçaların kutularını belirleyerek yazınız.
Isı enerji birimi nedir
Merhabalar ben bu sene sağlık meslek lisesinin Tıbbi Laboratuvar Teknisyenliği bölümünden mezun oldum. Üniversite tercihi yapacağım ancak iki yıllık bir üniversitenin yanında Açıköğretimden de bir bölüm okumak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür ? Bu konu hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
arkadaşlar herkeze merhaba ben çocuk gelişimi mezunuyum yani meslek lisesi mezunuym. Aöf acil tıp teknisyeni olmak istiyorum olabilirmiyim olmak için ne yapmalıyım biri bana açıklama yapsın kafam allak bullak yardım edin ???
2016 2017 Aöf sınavlarında yeni uygulamaya geçilen 4 yanlış 1 doğru sistemi not hesaplamasını değiştirecek mi? 3 kredilik dersin ilk ara sınavından 50 aldım finalden en aşşa kaç puan alırsam gecerim